Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

image.png.f0e529469ab04e3a03acee70d56aa662.png
Jel to ta Radina mapa Srbije bez Kosova?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

• Replies 2.1k
  • Views 235.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Da ona je studirala mislim u njujorku. Bila je situacija kad su joj na toj školi kao zadatak dali da uradi kratki film sa pripadajućim ograničenim budžetom i ona došla ovde, tatica joj stavio PFI stud

• Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru.   Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da

Posted Images

3 hours ago, James Marshall said:

Trenutno ova dvojica solidno raspiruju teorije zavjere nekim čudnim "poslala mi tetka" snimkom u vezi sa kovidom.

Dare i Mare su pravi pokazatelj da je i antivučićevski korpus sastavljen od dosta nepismenih budaletina. Zaista ne kapiram ko ovo može da gotivi.

Ja ih gledam skoro svako jutro, ali kad krenu u ove teorije zavera prebacim, preteruju stvarno. I ne samo sto preteruju vec ispadaju debili

ja u principu ne prihvatam taj način. još od onih jutarnjih razbuđvačkih aktivnosti danice i ilketa na b92. skakanje s teme na temu, upadanje u reč, smejanje sopstvenim "duhovitostima"......................sada, šarajući daljincem, naletim na ovaj dvojac i, ništa ih ne razumem. trebalo bi da bude spontano i duhovito a ne nalazzim ni S ni D.

Ne mogu da nađem topik za SBB nit znam gde je, pa ću da se prišljamčim ovde jer kapiram ovde su samo eSBeBeovci:

Da li i vama SBB (Eon) daljinski ždere baterije? Imam osećaj da ih menjam svakih 4-5 nedelja?

Ja imam Eon od jula, oba upravljaca na oko 80%..

Šrkgut. Pa jel ima neko setovanje da se isključi ono fensi osvetljavanje kad se daljinac pomera, ili nešto drugo?

Ima. Ne znam sad napamet gde tacno se podesava.

E fala, samo da znam da ima. Potražiću već.

Gde nalazis indikator koliko je % baterija puna?

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Edited by Jimmy Kowalski

Evo ja isključio, sad ćemo videti čija vuna crnu majku prede.

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Hmmm... lik kad je postavljao EON nije mi dao tu bitnu informaciju.

Hvala, provericu kad dodjem kuci

Nivo baterije

Podešavanja pa daljinsko upravljači i dodatna oprema pa notus uc(tako piše kod mene) i piše %

Za gašenje svetla na daljinskom

pritisne  se dugme eon home(ono srebrno) pa se ide na podešavanja pa na daljinski( i tu isto piše nivo baterije % )  pa na notus uc i tu se isključuje