Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Pa sad imaju obe krajnosti. Za svaki slucaj. :D

• Haha 1
Posted
Ljudi, Nova i N1 prenose Newsmax Adria, koji je jako pro trump, otkud to? zar nije N1 CNN filijala?
N1ja affiliate CNN. Dakle on im je "prvi pick" ako treba da sarađuju sa nekim i da razmenjuju materijal.
Dosta je to labavo...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
53 minutes ago, Frank Pembleton said:

N1ja affiliate CNN. Dakle on im je "prvi pick" ako treba da sarađuju sa nekim i da razmenjuju materijal.
Dosta je to labavo...

sizofreno mi. bas pustih na jutjub njihov jutjub lajv... katastrofa. Fox na steroidima, dete od infowarsa bukvalno

Posted

Gledao oriđiđi newsmax, dobro neko napisa "FOXNews for postTrump era"

Posted

Od sledeće srede Vidojkovića i Kulačina prebacuju na TV.

• +1 1
  • -1 1
Posted

U kasnom terminu, da se ne sablažnjava narod :D

Brzo su napredovali na TV, drago mi je, zbog Mareta, naročito. A Nikola Tomić će i dalje da se snebiva (videti Utisak) da kaže koja je to emisija gde Vučića non-stop zovu psihopatom.

Posted
U kasnom terminu, da se ne sablažnjava narod [emoji3]
Brzo su napredovali na TV, drago mi je, zbog Mareta, naročito. A Nikola Tomić će i dalje da se snebiva (videti Utisak) da kaže koja je to emisija gde Vučića non-stop zovu psihopatom.
Polako sa "napredovanjem"...
Nadam se da ako Vidojković krene "balistic" neki menadžerčić ne krene da ih "pegla".
Nadam se da je taj termin znak da ih neće umekšavati.

Posted

Ko je ovaj Mladen, lepo izgleda, ali sto ga Nova S u sve tura i mesa?

Posted (edited)

Bas sinoc komentarisem sa zenom, forsiraju coveka a ne znam ni sam zasto. On je valjda politicki analiticar i u tom svojstvu dolazi u emisiju, da analizira politicku situaciju u zemlji/ regionu/ svetu, a on 90% vremena forsira pricu o promeni izbornog sistema, dakle daje neke ideje i predloge... takoreci pametuje, i malo malo pa opljune opoziciju. Pa napravi brate udruzenje/pokret/stranku pa onda predlazi te "revolucionarne" ideje

Edited by de Sisti
  • Hvala 1
Posted

Otkrio toplu vodu većinskog sistema, kao da SNS ne bi pokupio pola tih što će da dobiju izbore u svojoj jedinici, tipa Jutka ili Čučko.

• +1 1
Posted

Ali najjace mu je kad kaze, onda taj izabrani predstavnik kad se vrati u svoje mesto sa sednice skupstine mora da odgovara narodu. Tacno mogu da zamislim kako bi to kod nas izgledalo :lolol:

• Haha 2
Posted

Ma tačno se vidi da je akademac teoretičar, da nije otišao u istraživanju realnog stanja od Grocke.

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

da nije otišao u istraživanju realnog stanja od Grocke.

realno, i Grocka bi bila dovoljna, tamo je bio onaj govnar što je naložio da novinaru spale kuću...

Posted
Ma tačno se vidi da je akademac teoretičar, da nije otišao u istraživanju realnog stanja od Grocke.
Verovatno je njegov najveći kvalitet da uvek hoće i može, kad god ga pozovu.
I da ima instaliran skajp.

Posted

Olja otkrije tako nekoga kao što je on ili ona Milica Kralj i onda ih provrte kroz sve emisije. Jedva čekam da vidim Cvijetina kako kuva sa Lepim Brkom.

Kad je Mrdalj prvi put bio u Utisku, sledeće jutro je listao štampu sa Nevenom. Nek bar obrate pažnju na raspored analitičara koji stoje u fundusu Avala filma. :D

• +1 1