Jumanji Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Hipoteticko pitanje: postoji li ista sto bi film ili serija snimljeni po istinitom dogadjaju mogli da zajebu da bi kritika bila opravdana ili barem moguca? Hipoteticki odgovor: omasio si nesto ili namerno spinujes.Ako su serija i film snimljeni po istinitom dogadjaju, ne znaci po difoltu da su dobri i da ne podlezu kritici, to je naravno svima jasno. Samo tvoja kritika ide u sasvim drugom smeru... pozivas se na (ne)istinitost i (ne)tacnost nekih dogadjaja i detalja, a to je totalno nebitno.
renne Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Znači, kad god se u bilo kojoj seriji i filmu pojavi neki autentični događaj ili ličnost, pošteni ppp živalj treba da odmah počne da hvata beleške i da se dohvati wikipedije ili redita, da proveri da li je baš sve prikazano u skladu sa istorijom. Do tančina. e to jesmo secirali Band of Brothers, ako nisamo udrimo
Meazza Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) 9 minutes ago, Jumanji said: Hipoteticki odgovor: omasio si nesto ili namerno spinujes. Ako su serija i film snimljeni po istinitom dogadjaju, ne znaci po difoltu da su dobri i da ne podlezu kritici, to je naravno svima jasno. Samo tvoja kritika ide u sasvim drugom smeru... pozivas se na (ne)istinitost i (ne)tacnost nekih dogadjaja i detalja, a to je totalno nebitno. Ne spinujem nista jer u tom smislu i pitam, a sad sam i dobio odgovor. Hvala. Pa, ne slazemo se. Edited June 21, 2019 by Meazza
Marvin (Paranoid Android) Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 9 minutes ago, renne said: e to jesmo secirali Band of Brothers, ako nisamo udrimo Pa, ja sam uvek imao problem sa ulogom nemačke vojske u tome, mislim, ne dopada mi se kako su jednodimenzionalno prikazani kao da su svi bili fašisti, svakako ima dovoljno dokaza da se tvrdi da su i oni bili antifašistički pokret, isto koliko i Amerikanci?
renne Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 5 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Pa, ja sam uvek imao problem sa ulogom nemačke vojske u tome, mislim, ne dopada mi se kako su jednodimenzionalno prikazani kao da su svi bili fašisti, svakako ima dovoljno dokaza da se tvrdi da su i oni bili antifašistički pokret, isto koliko i Amerikanci? a i snage koalicije su predstavljene kao oslobodilačke snage, a u stvari su okupirale višijevsku francusku i hitlerovu nemačku mada, to je u jednoj sceni i rečeno
Arkadija Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 46 minutes ago, Caligula said: Evo ti ga Marvin, neka sa hriscanskim mirom sazima sustinu te neka ljudi uzivaju, mene ovo podmetanje me vise zaista ne interesuje. Jer Fakat 1: komercijalna serija. Fakat 2: nenadjebiva komercijalna serija Fakat 3: nenadjebiva genijalstina od serije koju komentarises a da je nisi ni odgledao. Ja pobedio Amen.
Meazza Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 12 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Pa, ja sam uvek imao problem sa ulogom nemačke vojske u tome, mislim, ne dopada mi se kako su jednodimenzionalno prikazani kao da su svi bili fašisti, svakako ima dovoljno dokaza da se tvrdi da su i oni bili antifašistički pokret, isto koliko i Amerikanci? Odlican primer zapravo. Da je zaista prikazano da su fasisti u stvari antifasisti serija bi bila golemo sranje. Ili je i to nebitno?
Marvin (Paranoid Android) Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 14 minutes ago, Meazza said: Odlican primer zapravo. Da je zaista prikazano da su fasisti u stvari antifasisti serija bi bila golemo sranje. Ili je i to nebitno? Nebitno ili bitno za šta?
Meazza Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 8 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Nebitno ili bitno za šta? Za 1 seriju o WW2.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 A to. Neam pojma, nisam gledo Band of Brothers.
Meazza Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) Za bilo koji WW2 film, seriju, knjigu. Edited June 21, 2019 by Meazza
Jumanji Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Hahaha ovo trolovanje nemoguce da nije namerno, sprdnja neka sta vec...[emoji54]
Recommended Posts