borris_ Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 On 21. 5. 2023. at 12:39, radisa said: Firenca? Samo nisam siguran da je besplatan, ali znam da sam parkirao na kraj sveta... Nije besplatan, bio tamo prologue ljeta. 1
Constantin Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Četiri bele smrti koje vas u Nišu vrebaju....Šećer, So, Brašno, Kokain i Bela Lada PK registracije.... Ovo nije baš Lada ali je vozač tipičan....a da znate koliko je teško uparkirati se i isparkirati sa mesta u ovoj garaži.
kud u maglu Simoviću Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 kad dođeš u bg idi i parkiraj se u garaži kod politike 1 4
kud u maglu Simoviću Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 biće da je do skill-a šalunastranu, politika je pakao ako ne voziš smarta, a ona u baba višnjinoj traži malo pažnje, sve ostale su izi pizi
smooth.Op Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 On 31. 5. 2023. at 0:28, jezovuk said: ^ svaki parking u Beogradu ikada Ja sam jednom parkirao VW transportera produženu verziju na parkiralištu preko puta opštine Čukarica i to na gornjem nivou. E to je bila avantura 😁 3
borris_ Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Americki grad Little Rock prije i poslije automobilsje revolucija. Kao da su ga namjerno bombardovali
Mr.Mxyzptlk Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 On 7. 6. 2023. at 21:56, smooth.Op said: Ja sam jednom parkirao VW transportera produženu verziju na parkiralištu preko puta opštine Čukarica i to na gornjem nivou. E to je bila avantura 😁 obozavam to dupe od parkinga... ali ti je auto tu realno najbezbedniji. ortaku su dvaput digli kola ispred opstine 1
smooth.Op Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Srećom trebalo mi je samo taj put Kad se setim sad tog kombija, bila je s njim avantura i u Veroni. Išao ja sa dosta starijim kolegom i treba da se parkiramo u garažu *edit (Koloseum) Citadela. Ko je bio možda zna o čemu pričam. Kako se spuštamo nivo po nivo, na svakoj rampi piše 0 slobodnih mesta. Op nalećemo na nivo gde piše da ima jedno slobodno. Nalazimo mi to slobodno kad prc do zida nekog smo i kad uđe kombi skroz na mesto ne može vozač da izađe od vozila do nas (podrazumeva se da je druga strana centimetar od zida). I kolega ga utera do vrata, ugasi, izađe i mi ga uguramo nazad. Podmetnuli nešto pod točak i ajmo Edited July 13, 2023 by smooth.Op
zorglub Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 23 hours ago, borris_ said: Americki grad Little Rock prije i poslije automobilsje revolucija. Kao da su ga namjerno bombardovali Osim autoputa koji cepa grad po E-W vertikali, ne vidim gde je razlika? Danas čak postoji i urbani centar na južnoj obali, za razliku od užasa koji je bio i ostao gridovani single-family house sprawl. Nije baš najbolji primer.
Recommended Posts