May 25, 20231 yr On 21. 5. 2023. at 12:39, radisa said: Firenca? Samo nisam siguran da je besplatan, ali znam da sam parkirao na kraj sveta... Nije besplatan, bio tamo prologue ljeta.
May 30, 20231 yr Četiri bele smrti koje vas u Nišu vrebaju....Šećer, So, Brašno, Kokain i Bela Lada PK registracije.... Ovo nije baš Lada ali je vozač tipičan....a da znate koliko je teško uparkirati se i isparkirati sa mesta u ovoj garaži.
May 30, 20231 yr biće da je do skill-a šalunastranu, politika je pakao ako ne voziš smarta, a ona u baba višnjinoj traži malo pažnje, sve ostale su izi pizi
June 7, 20231 yr On 31. 5. 2023. at 0:28, jezovuk said: ^ svaki parking u Beogradu ikada Ja sam jednom parkirao VW transportera produženu verziju na parkiralištu preko puta opštine Čukarica i to na gornjem nivou. E to je bila avantura 😁
July 13, 20231 yr Americki grad Little Rock prije i poslije automobilsje revolucija. Kao da su ga namjerno bombardovali
July 13, 20231 yr On 7. 6. 2023. at 21:56, smooth.Op said: Ja sam jednom parkirao VW transportera produženu verziju na parkiralištu preko puta opštine Čukarica i to na gornjem nivou. E to je bila avantura 😁 obozavam to dupe od parkinga... ali ti je auto tu realno najbezbedniji. ortaku su dvaput digli kola ispred opstine
July 13, 20231 yr Srećom trebalo mi je samo taj put Kad se setim sad tog kombija, bila je s njim avantura i u Veroni. Išao ja sa dosta starijim kolegom i treba da se parkiramo u garažu *edit (Koloseum) Citadela. Ko je bio možda zna o čemu pričam. Kako se spuštamo nivo po nivo, na svakoj rampi piše 0 slobodnih mesta. Op nalećemo na nivo gde piše da ima jedno slobodno. Nalazimo mi to slobodno kad prc do zida nekog smo i kad uđe kombi skroz na mesto ne može vozač da izađe od vozila do nas (podrazumeva se da je druga strana centimetar od zida). I kolega ga utera do vrata, ugasi, izađe i mi ga uguramo nazad. Podmetnuli nešto pod točak i ajmo Edited July 13, 20231 yr by smooth.Op
July 14, 20231 yr 23 hours ago, borris_ said: Americki grad Little Rock prije i poslije automobilsje revolucija. Kao da su ga namjerno bombardovali Osim autoputa koji cepa grad po E-W vertikali, ne vidim gde je razlika? Danas čak postoji i urbani centar na južnoj obali, za razliku od užasa koji je bio i ostao gridovani single-family house sprawl. Nije baš najbolji primer.