Apollo Creed Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Jbt čak su i pokojni Mudiay i Knicksi vaskrsli
Have_Fun Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Sta god da je razlog.. zaista je nesto novo u njegovoj igri i deluje sjajno
1n54jd3r Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Denver dominira na gostovanju Oklahomi...prvo poluvreme Huanco i rezervisti objasnili
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 4 za Kingse na poluvremenu kod osakacenih Woriorsa...nasi neprimetni, ali npr Shumpert sve bolji i bolji:)
pbg12345 Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 (edited) pa imali su solidnu deonicu u odbrani u prvoj kad su pravili prvu razliku bogdan par odbarana bio ok na durantu, posle dva faula, na kraju poluvremena i treci potpuno nepotrebno nece ih sut mene sumpert nervira i kad pogadja trebao je sakramento vise voditi, bzvz su prosuli prednost na kraju, plasim se da ako ih stane sut uz koli stajna van utakmice i sa bogdanonov ogranicenom minutazom zbog faulova gube na kraju mada nije jos vilijams ubacio svoju kvotu kakav je to lik, igra svaku trecu utakmicu 10-15 minuta i nemilosrdno sutira ako nekad zavrsi u evropi, davace 30+ e:fox i bagli klasika, red poteza gde vidis da su rodjeni za kosarku, pa onda red brljotina kao da igraju drugu srpsku zabavno uglavnom Edited November 25, 2018 by pbg12345
Grandilof Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Ove godine Spursi ce me saraniti, jeza me hvata kad gledam njihovu odbranu i tekme gde primaju po 130+.
Azdaja Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 SAC pušta tri ofanziva skoka gsw-u u zadnjem minutu, gube na jedvite jade, totalni danak neiskustvu, klej dao poslednji koš na mufte I nešto flexuje. Cccc
Fins fleet Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Nista, Dalas bolji. Tek ce pricati Ameri o Luki. Decko godina igra raznovrsnije od 99% 30-godisnjih NBA igraca, potpuno ludilo. Ja ne znam kad je on sve to uspeo da navezba, ja do 20-e jedva da sam uspeo da naucim skuvati 2 razlicita jela.
Amos Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Dwight Howard trenduje na tviteru jer je ga je trans zena optuzila za ucenu i pretnje. Pa da li je moglo bolje da pocne nedeljno jutro
goofs Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Zasto Bjeli epohalno podbaci svaki put kad naidje neka budza od protivnika? Entoni Dejvisu 4 poena, Lenardu 0, Lebronu 2, Hardenu 4 i sinoc Durantuli 1 zamalo vredan.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 6 hours ago, Azdaja said: SAC pušta tri ofanziva skoka gsw-u u zadnjem minutu, gube na jedvite jade, totalni danak neiskustvu, klej dao poslednji koš na mufte I nešto flexuje. Cccc Pustao Sac po tri ofanzivna skoka celu utakmicu jbg...
Have_Fun Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 2 hours ago, Mos said: Dwight Howard trenduje na tviteru jer je ga je trans zena optuzila za ucenu i pretnje. Pa da li je moglo bolje da pocne nedeljno jutro ceo thread
theanswer Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Ta žena ili šta je već je imala slične ispade ranije za koje se ispostavilo da su lažni. Prvo i pretposlednje mesto na zapadu deli samo 5 utakmica... Dalas je loše krenuo u sezonu i sada deluje da su kliknuli. Nije prvi put da ekipa koja mora da ide u Kinu za vreme predsezone i trening kampa loše startuje. Ako i Finiks krene da pobeđuje a ima naznaka i za to biće totalno ludilo.
theanswer Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 (edited) Juta inače bez Mičela večeras protiv Sakramenta, generalno je prilično bitna utakmica za njih. Koliko u regularnoj sezoni u novembru može biti bitna. Edited November 25, 2018 by theanswer
Recommended Posts