Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2018/19

Featured Replies

ubi ih Gallo sad

• Replies 7.6k
  • Views 655.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gallinari popravio stats za minut i po otprilike

Edited by Giggsy

U Sakramentu opet drama. Joeger izbacio juce sa suterskog treninga Brandona Williamsa, Divčevog Assistant GM-a, za koga se misli da je odgovoran za leakovanje onog clanka o potencijalnom otkazu Joergeru. Vlade izdao saopstenje da sve strane treba da iskuliraju a reddit i Sakramento blogeri pizde sto taj lik pravi toliko sranja. Navodno on je odgovoran za sve day to day operacije, pregovore i potencijalne konekcije pa je Divcu prpa da ga nogira.

Debeli iz Sombora bas propao, mada on je do sada u karijeri najbolje partije pruzao  tamo od sredine Januara pa do kraja sezone ,  ali  ovako suterski nikada losije nije izgledao frtalj sezone .

Edited by Micko8

Gledam  neku analizu onomad (a nisam notirao pa me sad mrzi da trazim opet) - Durantu se finansijski vise isplati da ostane tu gde je nego da ide u neki drugi klub. Ako sam dobro razumeo - to nije samo njegov slucaj nego i ostalih koji su na tim supermax ugovorima... Je l' zna neko nesto bez guglanja?? 

hvala.

Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd.

Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone

Kakav kraj tekme u Portlandu :D

Prezive Denver

20 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone

I to kakav sut. CJ, koji je u zoni celu tekmu, sam ko duh. 

Pre toga sviraju nogu Nurkicu, a preskeao loptu rukom. I naravno posle pada trojka posle pomoci iz kornera najgoreg igraca na svetu.  

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Derozan zakucao airball. 

6 hours ago, Grandilof said:

Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd.

Hvala. Toeto.

Ingram trejdovan. Niko ništa? 

odakle ti to? deluje kao fejk njuz.

Jel danas prvi decembar ili prvi april? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.