Čutura Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 kod bartona ipak primicac™, 5-6 nedelja oporavka posle operacije..
iDemo Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 16 hours ago, 1n54jd3r said: Gledao sam mnogo utakmica Denvera prosle sezone...koliko god da je impresivna Jokiceva statistika, utisak mi je da je on ove sezone dosta tromiji, sporiji i "negledljiviji"...ne znam sa cime bih uporedio, mozda je najblize onom da sampionski timovi pobedjuju i kada igraju ruzno i sa pola gasa opet se nadam da sam se samo istripovao i da mi je utisak jako subjektivan zbog ocekivanja koja sam imao... ja ga nikad nisam video (do pre neki dan) da zakuca (a da je skocio - ono - srpski pravoslavno)...
MiddleClass Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Dobar je Jokic... nije mi u top 2 Nikole koji igraju u nba, ali je isto dobar.
Time Crisis Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 hour ago, iDemo said: ja ga nikad nisam video (do pre neki dan) da zakuca (a da je skocio - ono - srpski pravoslavno)... https://streamable.com/ldpjt
Micko8 Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) 18 hours ago, pbg12345 said: pa pisali smo to odmah posle prve utakmice vidljivo igra sa manje utrosene energije svi su svesni kakav je igrac i on sam i trener i saigraci i protivnicki igraci, pa i sudije tako da u kombinaciji za novim ugovorom, verovatno sve to cini, da mu je samopouzdanje na maksimumu, greske dozvoljene ionda to sve ide lagano, na cist kvalitet onako kako gsw deluje i odradjuje pocetak sezone kao ekipa, tako jokic kao pojedinac koliko je "losiji" govori i npr kako je ponistio klinca pre neko vece jokic od prosle sezone bi usao da se nadigrava sa njim, ovoodisnji jokic ga je podrazumevano ugazio @Mil@n pa lakse ulazi u fizicke duele i zbog toga sto je sudijski kriterijum sad na njegovoj strani @Micko8 vise je oscilirao, nego sto je bio konstantno jednocifren/ispodprosecan Nije oscilirao nego je bio u potcinjenom polozaju u odnosu na Millsapa, trebalo je opet frtalj sezone da prodje da bi se podelile uloge kako treba. Edited October 23, 2018 by Micko8
spaceploitator Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Denver produzio ugovor sa Maloumnom, ne znam da l je prijavio neko
189- Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 imao valjda kao neku povredu ali i onako nije u planovima doca. vise sanse ce davati rukiju. trebao bi da bude trejdovan sto pre.
Tinman Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Negde sam video da se Dalas pominje kao odredište
arheolog1981 Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Kakvu faulčinu u napadu napravi Grifin za 2+1 i pobedu... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts