Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kod bartona ipak primicac™, 5-6 nedelja oporavka posle operacije..

Posted
16 hours ago, 1n54jd3r said:

Gledao sam mnogo utakmica Denvera prosle sezone...koliko god da je impresivna Jokiceva statistika, utisak mi je da je on ove sezone dosta tromiji, sporiji i "negledljiviji"...ne znam sa cime bih uporedio, mozda je najblize onom da sampionski timovi pobedjuju i kada igraju ruzno i sa pola gasa

opet se nadam da sam se samo istripovao i da mi je utisak jako subjektivan zbog ocekivanja koja sam imao...

ja ga nikad nisam video (do pre neki dan) da zakuca (a da je skocio - ono - srpski pravoslavno)... 

Posted

Dobar je Jokic... nije mi u top 2 Nikole koji igraju u nba, ali je isto dobar. :fantom:

Posted (edited)
18 hours ago, pbg12345 said:

pa pisali smo to odmah posle prve utakmice

vidljivo igra sa manje utrosene energije

svi su svesni kakav je igrac i on sam i trener i saigraci i protivnicki igraci, pa i sudije :)

tako da u kombinaciji za novim ugovorom, verovatno sve to cini, da mu je samopouzdanje na maksimumu, greske dozvoljene ionda to sve ide lagano, na cist kvalitet

onako kako gsw deluje i odradjuje pocetak sezone kao ekipa, tako jokic kao pojedinac

koliko je "losiji" govori i npr kako je ponistio klinca pre neko vece

jokic od prosle sezone bi usao da se nadigrava sa njim, ovoodisnji jokic ga je podrazumevano ugazio

@Mil@n pa lakse ulazi u fizicke duele i zbog toga sto je sudijski kriterijum sad na njegovoj strani

@Micko8 vise je oscilirao, nego sto je bio konstantno jednocifren/ispodprosecan

Nije oscilirao nego je bio  u potcinjenom polozaju  u odnosu na Millsapa, trebalo je opet frtalj sezone da prodje   da  bi se podelile uloge kako treba.

Edited by Micko8
Posted

Denver produzio ugovor sa Maloumnom, ne znam da l je prijavio neko

Posted

imao valjda kao neku povredu ali i onako nije u planovima doca. vise sanse ce davati rukiju. trebao bi da bude trejdovan sto pre.

Posted

Negde sam video da se Dalas pominje kao odredište

Posted

Kakvu faulčinu u napadu napravi Grifin za 2+1 i pobedu...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...