Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2018/19

Featured Replies

Ocajna slobodna bacanja Denvera-18 promasaja, svega 57% uspesno.

Cak su i za 3 poena bili losiji od loseg suta za 3 GSW(24%) a Denver 18%.

I dobise.

• Replies 7.6k
  • Views 657.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kingsi u prve 3 tekme primili 600 poena skoro :D Idemo do plejofa ;)

denver jedini tim u ligi koji protivnike drzi ispod 100 poena

radilo se na odbrani..:D

ali šta je sa jebenim plamlijem i njegovim kucanjima s leđa :laugh:

Odgledah snimak upravo...Bjelica radi neverovatan posao u Kingsima, uneo je prilicno iq-a u ekipu kako u napadu , a cini se jos vise u odbrani (doduse drugi pik sa drafta  taj procenat umanjuje jbg..) Sad se i meni cini da je ovoj ekipi Doncic vise trebao , da stane malo na loptu, razigra, za razliku od Foxa...

Igrači nedelje: Kemba Walker na istoku i Nikola Jokić na zapadu :)

Gledao sam mnogo utakmica Denvera prosle sezone...koliko god da je impresivna Jokiceva statistika, utisak mi je da je on ove sezone dosta tromiji, sporiji i "negledljiviji"...ne znam sa cime bih uporedio, mozda je najblize onom da sampionski timovi pobedjuju i kada igraju ruzno i sa pola gasa

opet se nadam da sam se samo istripovao i da mi je utisak jako subjektivan zbog ocekivanja koja sam imao...

Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja.

Jokic je jedan od najzanimljivijih igraca za gledanje, barem po ocenama real gm  forumasa, Zach Low sa ESPN-a svrsava na sam pomen njegovog imena .  Da je tromiji ne bi mogao   da guli  onako u odbrani :)  deluje dosta fizicki snazniji  ove sezone . Mislim da je na pocetku sezone  premasio sva ocekivanja, prva sedmica odmah igrac nedelje, prosle sezone je bio jednocifren u  prvih pet,sest meceva.

Edited by Micko8

oće doći da igra za sledeći prozor?

43 minutes ago, Mil@n said:

Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja.

+1

Nema šanse da je Jokara tromiji i sporiji, ove ruki centre koji su navodno pojam brzine i atletskih sposobnosti je pregazio kao plitak potok™

pa pisali smo to odmah posle prve utakmice

vidljivo igra sa manje utrosene energije

svi su svesni kakav je igrac i on sam i trener i saigraci i protivnicki igraci, pa i sudije :)

tako da u kombinaciji za novim ugovorom, verovatno sve to cini, da mu je samopouzdanje na maksimumu, greske dozvoljene ionda to sve ide lagano, na cist kvalitet

onako kako gsw deluje i odradjuje pocetak sezone kao ekipa, tako jokic kao pojedinac

koliko je "losiji" govori i npr kako je ponistio klinca pre neko vece

jokic od prosle sezone bi usao da se nadigrava sa njim, ovoodisnji jokic ga je podrazumevano ugazio

@Mil@n pa lakse ulazi u fizicke duele i zbog toga sto je sudijski kriterijum sad na njegovoj strani

@Micko8 vise je oscilirao, nego sto je bio konstantno jednocifren/ispodprosecan

Gleda neko Bostona i Orlanda? Jel to moj fantasy pulen Isaac zlostavlja Tatuma?

Bem ti Spurse, Kuzma i LeBron im stigose -8 u minut, produzeci.

Lebron. 😤

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.