pasha Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Ocajna slobodna bacanja Denvera-18 promasaja, svega 57% uspesno. Cak su i za 3 poena bili losiji od loseg suta za 3 GSW(24%) a Denver 18%. I dobise.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Kingsi u prve 3 tekme primili 600 poena skoro Idemo do plejofa
Čutura Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 denver jedini tim u ligi koji protivnike drzi ispod 100 poena radilo se na odbrani..
nisam ja Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 ali šta je sa jebenim plamlijem i njegovim kucanjima s leđa
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Odgledah snimak upravo...Bjelica radi neverovatan posao u Kingsima, uneo je prilicno iq-a u ekipu kako u napadu , a cini se jos vise u odbrani (doduse drugi pik sa drafta taj procenat umanjuje jbg..) Sad se i meni cini da je ovoj ekipi Doncic vise trebao , da stane malo na loptu, razigra, za razliku od Foxa...
arheolog1981 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Igrači nedelje: Kemba Walker na istoku i Nikola Jokić na zapadu
1n54jd3r Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Gledao sam mnogo utakmica Denvera prosle sezone...koliko god da je impresivna Jokiceva statistika, utisak mi je da je on ove sezone dosta tromiji, sporiji i "negledljiviji"...ne znam sa cime bih uporedio, mozda je najblize onom da sampionski timovi pobedjuju i kada igraju ruzno i sa pola gasa opet se nadam da sam se samo istripovao i da mi je utisak jako subjektivan zbog ocekivanja koja sam imao...
Mil@n Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja.
Micko8 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 (edited) Jokic je jedan od najzanimljivijih igraca za gledanje, barem po ocenama real gm forumasa, Zach Low sa ESPN-a svrsava na sam pomen njegovog imena . Da je tromiji ne bi mogao da guli onako u odbrani deluje dosta fizicki snazniji ove sezone . Mislim da je na pocetku sezone premasio sva ocekivanja, prva sedmica odmah igrac nedelje, prosle sezone je bio jednocifren u prvih pet,sest meceva. Edited October 22, 2018 by Micko8
Time Crisis Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 43 minutes ago, Mil@n said: Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja. +1 Nema šanse da je Jokara tromiji i sporiji, ove ruki centre koji su navodno pojam brzine i atletskih sposobnosti je pregazio kao plitak potok™
pbg12345 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 pa pisali smo to odmah posle prve utakmice vidljivo igra sa manje utrosene energije svi su svesni kakav je igrac i on sam i trener i saigraci i protivnicki igraci, pa i sudije tako da u kombinaciji za novim ugovorom, verovatno sve to cini, da mu je samopouzdanje na maksimumu, greske dozvoljene ionda to sve ide lagano, na cist kvalitet onako kako gsw deluje i odradjuje pocetak sezone kao ekipa, tako jokic kao pojedinac koliko je "losiji" govori i npr kako je ponistio klinca pre neko vece jokic od prosle sezone bi usao da se nadigrava sa njim, ovoodisnji jokic ga je podrazumevano ugazio @Mil@n pa lakse ulazi u fizicke duele i zbog toga sto je sudijski kriterijum sad na njegovoj strani @Micko8 vise je oscilirao, nego sto je bio konstantno jednocifren/ispodprosecan
omiljeni Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Gleda neko Bostona i Orlanda? Jel to moj fantasy pulen Isaac zlostavlja Tatuma?
Grandilof Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Bem ti Spurse, Kuzma i LeBron im stigose -8 u minut, produzeci.
Recommended Posts