Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ocajna slobodna bacanja Denvera-18 promasaja, svega 57% uspesno.

Cak su i za 3 poena bili losiji od loseg suta za 3 GSW(24%) a Denver 18%.

I dobise.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kingsi u prve 3 tekme primili 600 poena skoro :D Idemo do plejofa ;)

Posted

denver jedini tim u ligi koji protivnike drzi ispod 100 poena

radilo se na odbrani..:D

Posted

ali šta je sa jebenim plamlijem i njegovim kucanjima s leđa :laugh:

Posted

Odgledah snimak upravo...Bjelica radi neverovatan posao u Kingsima, uneo je prilicno iq-a u ekipu kako u napadu , a cini se jos vise u odbrani (doduse drugi pik sa drafta  taj procenat umanjuje jbg..) Sad se i meni cini da je ovoj ekipi Doncic vise trebao , da stane malo na loptu, razigra, za razliku od Foxa...

Posted

Igrači nedelje: Kemba Walker na istoku i Nikola Jokić na zapadu :)

Posted

Gledao sam mnogo utakmica Denvera prosle sezone...koliko god da je impresivna Jokiceva statistika, utisak mi je da je on ove sezone dosta tromiji, sporiji i "negledljiviji"...ne znam sa cime bih uporedio, mozda je najblize onom da sampionski timovi pobedjuju i kada igraju ruzno i sa pola gasa

opet se nadam da sam se samo istripovao i da mi je utisak jako subjektivan zbog ocekivanja koja sam imao...

Posted

Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja.

Posted (edited)

Jokic je jedan od najzanimljivijih igraca za gledanje, barem po ocenama real gm  forumasa, Zach Low sa ESPN-a svrsava na sam pomen njegovog imena .  Da je tromiji ne bi mogao   da guli  onako u odbrani :)  deluje dosta fizicki snazniji  ove sezone . Mislim da je na pocetku sezone  premasio sva ocekivanja, prva sedmica odmah igrac nedelje, prosle sezone je bio jednocifren u  prvih pet,sest meceva.

Edited by Micko8
Posted
43 minutes ago, Mil@n said:

Mislim da jesi subjektivan, čini mi se da je Nikola dosta snažniji i više ide na kontakt igru tj da ima više poverenja u tu karakteristiku svoje igre. Što se tiče same brzine, ne čini mi se nešto tromiji, sporiji. Sad ima max ugovor, pa to možda podsvesno utiče i na očekivanja.

+1

Nema šanse da je Jokara tromiji i sporiji, ove ruki centre koji su navodno pojam brzine i atletskih sposobnosti je pregazio kao plitak potok™

Posted

pa pisali smo to odmah posle prve utakmice

vidljivo igra sa manje utrosene energije

svi su svesni kakav je igrac i on sam i trener i saigraci i protivnicki igraci, pa i sudije :)

tako da u kombinaciji za novim ugovorom, verovatno sve to cini, da mu je samopouzdanje na maksimumu, greske dozvoljene ionda to sve ide lagano, na cist kvalitet

onako kako gsw deluje i odradjuje pocetak sezone kao ekipa, tako jokic kao pojedinac

koliko je "losiji" govori i npr kako je ponistio klinca pre neko vece

jokic od prosle sezone bi usao da se nadigrava sa njim, ovoodisnji jokic ga je podrazumevano ugazio

@Mil@n pa lakse ulazi u fizicke duele i zbog toga sto je sudijski kriterijum sad na njegovoj strani

@Micko8 vise je oscilirao, nego sto je bio konstantno jednocifren/ispodprosecan

Posted

Gleda neko Bostona i Orlanda? Jel to moj fantasy pulen Isaac zlostavlja Tatuma?

Posted

Bem ti Spurse, Kuzma i LeBron im stigose -8 u minut, produzeci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...