James Marshall Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Ali zašto, zašto stavljaš jednakost, zašto neko kome se sviđa Sinan mora po difoltu da voli nekog od navedenih, ili poštuje, ili šta već?
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Još kad bi nam Filozofe manijače objasnio kakve veze Sinđa ima sa pomenutim likovima onda bi se možda i moglo razgovarati...
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 7 minutes ago, Meazza said: Stop making sense! koja sinanova stvar ti najbolje lezi kad pijes u drustvu?
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 minutes ago, ronin said: Mogu ja mogu ja precože? a, ne. za tebe omiljena 3 izvodjaca kod rajka i sta slusas dok jedes cevape kod istog?
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ma bre ne idem uopšte kod Rajka...Ali za Sinđu uvek mogu da ti kažem...
Filozof manijak Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 minutes ago, James Marshall said: Ali zašto, zašto stavljaš jednakost, zašto neko kome se sviđa Sinan mora po difoltu da voli nekog od navedenih, ili poštuje, ili šta već? 5 minutes ago, ronin said: Još kad bi nam Filozofe manijače objasnio kakve veze Sinđa ima sa pomenutim likovima onda bi se možda i moglo razgovarati... Ne stavljam jednakost između njih, već pričam o principu, doslednosti. ja priznajem da sam ograničen jer smatram da je muzika JV (i kasnije nastali dens i turbofolk 90ih) smeće. Zato sam protiv ripovanja Sinđe. OK, nekome Sinđina muzika nije smeće, naprotiv. Zato je i ripovao. Što bi se onda bunili da neko voli Cecinu, Jecinu muziku i da ih u neko bliže vreme ripuje (kad pandrknu od overdoza npr)?
kurjak92 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 A od cece je najjaci ovaj album iz 2000 , kakvi su to mracni stihovi, kakva emocija, steta sto je te godine ubijen arkan pa su te pesme u zapecku generelno Nema jacih stihova o warlordu poput arkana od ovihImas ruke kao svestenik a srce bez milosti tvoja ruka zna da miluje al' ne zna da oprosti Ref. Dokaz, ja sam ti zivi dokaz kad dvoje ljubav ubiju samo jedan kaznu snosi Dokaz, dacu ti zivi dokaz kada ti budu javili da voda nesto nosi Imas lice kao andjeo a krv ti je necista krevet ti na cvece mirise a dusa na zgarista
vetropir Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 (edited) 18 minutes ago, Miralem said: zapravo je onaj ko ne gleda farmu i parove po ceo dan retard. ni to ne moze da skonta? pa sta onda moze? zapravo ovo jeste interesantna ideja. svakako nije apriori pozitivno ne gotiviti rijaliti sououve ali moram da priznam da su mi uglavnom nezanimljivi, iz razloga sto ih ne kapiram, i mislim da je problem u tome sto treba uloziti znacajnu kolicinu vremena u pracenje. hocu da kazem da zadruga i parovi ne prouzrokuju propast drustva nego su ljudi dokoni i posla bez zbog propasti drustva i stoga se zanimaju zadrugom i parovima. slazem se da postoje kvalitetniji oblici zabave, ali ne treba imati predrasude, postoje stvarno genijalni momenti, npr: i skracena verzija: Edited June 8, 2018 by vetropir
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 2 minutes ago, kurjak92 said: A od cece je najjaci ovaj album iz 2000 , kakvi su to mracni stihovi, kakva emocija, steta sto je te godine ubijen arkan pa su te pesme u zapecku generelno Nema jacih stihova o warlordu poput arkana od ovihImas ruke kao svestenik a srce bez milosti tvoja ruka zna da miluje al' ne zna da oprosti Ref. Dokaz, ja sam ti zivi dokaz kad dvoje ljubav ubiju samo jedan kaznu snosi Dokaz, dacu ti zivi dokaz kada ti budu javili da voda nesto nosi Imas lice kao andjeo a krv ti je necista krevet ti na cvece mirise a dusa na zgarista koliko si imao dina 2000?
MancMellow Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 11 hours ago, dragance said: Jebo te, pocetak - tj muzicki (dugacki) intro me podseca dobro na Irski folk. Mozda je ostalo nesto od Kelta ipak i kod nas, pre no sto su Sloveni dosli? Da u pravu si, i na to lici malo... Mislim, Balkan je cudovisna mesavina etnickih grupa, bilo je apsolutno svega - tracana, ilira, kelta, germana, naravno slovena, pa grka...ja ne znam ko to moze da odveze
kurjak92 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 7 minutes ago, precog said: koliko si imao dina 2000? Umetnost je vanvremenska, koliko si ti imo godina kad je mocart haro evropom?
Recommended Posts