ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 2 minutes ago, radnik said: Zaista ne znam zasto pominjes Nikolu Kirica? Njegov post je sasvim normalan 'da li ima smisla ovde podeliti da je umro taj i taj" ja tu vidim najvise sete i melanholije i neke razocaranosti .... post je cista sinanovstina vapaj iz dubine duse. Hocu reci ogradjujem se od svakog napada na NK> Šta znam...Moguće da si u pravu...Da je u njemu vešto prikrivena sinanovština...Ali ipak... Naneta mi je nematerijalna šteta.
Caligula Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 25 minutes ago, precog said: meni su highlight ovog topika japanci koji sviraju narodnjake, sa sve basistom koji ima masku koju vecina japija, a pogotovo zene, nose cim otvore oci - to je zabava, a ne ovi zamovi i ostali kurci. steta sto mi danas koleginica japanka ne radi, inace bih je vec obradovao ovim draguljima. Ljudi se zabavljaju na razne nacine, neka cveta hiljadu šundova
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 6 minutes ago, Milogled Bluff said: Ne bih isao tako daleko. Ja mislim da ce i toni i miralem plakati na mojoj sahrani, i to uz "you" od bad religion i "zlatne strune" od beslica bad religion je smece.
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 heheheeh, reko sam ja njemu i da je iron maiden smece u lice, nije ni trepnuo. ali kad sam poceo o televizoru...
Miralem Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 1 hour ago, ronin said: Pa realno udruga bezosećajnih urbanista koju čine Nikola Kirić, Filozof manijak i Miralem...Od Indija neću ni dinara , deluje kao stipsa... a ja sta, delujem ti ko nekakav rasipnik?
Miralem Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 57 minutes ago, precog said: heheheeh, reko sam ja njemu i da je iron maiden smece u lice povuci rijec
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 2 minutes ago, Miralem said: povuci rijec nije ni cudo zasto te jazavac voli, metalci.
Miralem Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 12 minutes ago, ronin said: Deluješ kao duševan čovek i pri kinti... izgled ume da vara. 9 minutes ago, precog said: nije ni cudo zasto te jazavac voli, metalci. i sto me istovremeno mrzi, posto se za bad religion slazem s tobom.
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 eh, koliko si ti kontraverzan, volis iron maiden, a ne volis bad religion. sad jos kazi da imas corbu na playlisti na telefonu, pa da se potpuno zabezeknem.
Miralem Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 1 hour ago, Milogled Bluff said: @philosoph Opet kazem ok, ali ako ovde ima makar jedna osoba koja je stvarno slusala i cenila sinana, zaista ne vidim razlog da joj se kenja zbog nekih tamo rl foliranata. sta mislis, koliko ljudi na ovom forumu ga stvarno slusa? mozda max 2, a i to tesko. oduzmi ta 2 od broja onih sto su ga ripovali i sta dobijas?
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 3 minutes ago, Miralem said: sta mislis, koliko ljudi na ovom forumu ga stvarno slusa? mozda max 2, a i to tesko. oduzmi ta 2 od broja onih sto su ga ripovali i sta dobijas? Pa Milogled i ja...To je već dvojica...Deluje da ih ima još sinanovaca...
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Otkud znam...Nek se jave ljudi ako im nije frka od urbanih falangi...
Recommended Posts