kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 TI si iznenadjen :ojesam. priznajem.@mekejb: i bozo koprivica.
pacey defender Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) Ja sve vreme mislim da pričamo o Teofilu na njegovoj temi. Dajte, hajde da ne vodimo diskusiju o njemu na temi gde inače pišemo o Mladenu Obradoviću i ostalim obožavaocima Kolina Džordana i sličnih protuva. Edited January 11, 2013 by pacey defender
Turnbull Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Kim je kriv! A pošto ga je napio Dabović (po svemu sudeći), onda je zapravo kriv Dabović!
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 sto? ovde pricamo o pismu koje je pristiglo u redakciju vremena u istom broju u kojem teofil odvrce svoj debilni anti-intelektualni rant po hiljaditi put ove sezone. glupo je o ovim snoidima pricati a ne osvrnuti se na toalet u kojem svi obitavamo.
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 dobro odo da spavam pre no sto pejsi ima hissy fit oko lose upotrebe teme. slucajno da se glupost liberalnog korifeja ne dovede u vezu sa desnicarskim debilizmom. to sto i jedni i drugi ganjaju iste fantome zapravo nije ni bitno.
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 dobro odo da spavam pre no sto pejsi ima hissy fit oko lose upotrebe teme. slucajno da se glupost liberalnog korifeja ne dovede u vezu sa desnicarskim debilizmom. to sto i jedni i drugi ganjaju iste fantome zapravo nije ni bitno.Koji liberalizam.? Postoje valjda neke gradacije i specificnosti. Liberalizam u zemlji Sbiji mi je drveno zelezo.
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Koji liberalizam.? Postoje valjda neke gradacije i specificnosti. Liberalizam u zemlji Sbiji mi je drveno zelezo.pa eno je vesna pesic. odo da spavam 4 ril.
Budja Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 dobro odo da spavam pre no sto pejsi ima hissy fit oko lose upotrebe teme. slucajno da se glupost liberalnog korifeja ne dovede u vezu sa desnicarskim debilizmom. to sto i jedni i drugi ganjaju iste fantome zapravo nije ni bitno. zaboravio si svoj omiljeni dodatak: "i sve su to staljinisti"
čekmeže Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Hteo je da napiše al mu je u tom momentu žena iščupala komp iz struje.
Recommended Posts