Jump to content

Teofilovo cose

Featured Replies

+1

TI si iznenadjen :o
jesam. priznajem.@mekejb: i bozo koprivica.

Ja sve vreme mislim da pričamo o Teofilu na njegovoj temi. Dajte, hajde da ne vodimo diskusiju o njemu na temi gde inače pišemo o Mladenu Obradoviću i ostalim obožavaocima Kolina Džordana i sličnih protuva.

Edited by pacey defender

Kim je kriv! A pošto ga je napio Dabović (po svemu sudeći), onda je zapravo kriv Dabović!

sto? ovde pricamo o pismu koje je pristiglo u redakciju vremena u istom broju u kojem teofil odvrce svoj debilni anti-intelektualni rant po hiljaditi put ove sezone. glupo je o ovim snoidima pricati a ne osvrnuti se na toalet u kojem svi obitavamo.

dobro odo da spavam pre no sto pejsi ima hissy fit oko lose upotrebe teme. slucajno da se glupost liberalnog korifeja ne dovede u vezu sa desnicarskim debilizmom. to sto i jedni i drugi ganjaju iste fantome zapravo nije ni bitno.

dobro odo da spavam
Ne verujem ti :fantom:

It needed to be said.

zena me tera. moram.

dobro odo da spavam pre no sto pejsi ima hissy fit oko lose upotrebe teme. slucajno da se glupost liberalnog korifeja ne dovede u vezu sa desnicarskim debilizmom. to sto i jedni i drugi ganjaju iste fantome zapravo nije ni bitno.
Koji liberalizam.? Postoje valjda neke gradacije i specificnosti. Liberalizam u zemlji Sbiji mi je drveno zelezo.
Koji liberalizam.? Postoje valjda neke gradacije i specificnosti. Liberalizam u zemlji Sbiji mi je drveno zelezo.
pa eno je vesna pesic. odo da spavam 4 ril.

Aj da ti ne odgovaram :fantom:

zaboravio si svoj omiljeni dodatak: "i sve su to staljinisti"

Hteo je da napiše al mu je u tom momentu žena iščupala komp iz struje.

:lolol: