bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pa i na tvoj. ne mogu u delirijumu lepo da razdvajam stvari.Cudno mi je sto se cudis i sto ih zoves drustvenim kriticarima.
Аврам Гојић Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pa ne teofil ima razumevanja za to kao sto bi imao za seoske glavesine koje prinose zrtvu hidri. jebiga, mora se. hunger games a za teofila je glad najstrasnija.lepo je to ali neko ko se ne distancira u celini i celosti od hajke na Ugricica, po mom misljenju, forfeitovao je, i to trajno, sopstvena gradjanska prava. kul, samo nemoj posle da mi kukas kad te neki hajduci izmlate dok cekas autobus.
Turnbull Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pa ne teofil ima razumevanja za to kao sto bi imao za seoske glavesine koje prinose zrtvu hidri. jebiga, mora se. hunger games a za teofila je glad najstrasnija.Ne, ne, najstrašnije je revolucija, a glad je samo - nuspojava tranzicionog liberalizma.
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) lepo je to ali neko ko se ne distancira u celini i celosti od hajke na Ugricica, po mom misljenju, forfeitovao je, i to trajno, sopstvena gradjanska prava. kul, samo nemoj posle da mi kukas kad te neki hajduci izmlate dok cekas autobus.Autobus je bio pre Edited January 11, 2013 by bergasa19
pacey defender Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ne, čuj, ti ispadi su bili glupi, slažem se, naravno. Ali to je jedno, a reći da niko u toj priči "nije sasvim nedužan i bezgrešan" je nešto sasvim, sasvim drugo. Ugričić je po mom mišljenju sasvim nedužan (a bezgrešan nije niko do gospod bob), sve ako je napravio i milion gafova u toku raspleta cele afere. Da, voleo bih da vidim njegovu reakciju na eventualni "niko nije sasvim nedužan i bezgrešan" komentar u vezi sa incidentom iz #83.Nego, po Teofilu je moguće naviti politički sat. 3 godine i 9 meseci će izigravati nezavisnog teletualca, kritičara, društvenog hroničara, beskompromisno će se boriti protiv vladajućih snaga, katkad će se usuditi da izgovori rečenicu "pa šta i ako Vučić dođe" (BusPlus rant, prohibicija). Ali kako se raspišu izbori tako Teofil pojede bananu i prelazi na "manje zlo" mod.
Аврам Гојић Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 znam, govorim uopsteno, Autobus je bio pre znam, pobogu. ja razmisljam u vanvremenskim etickim kategorijama!
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Cudno mi je sto se cudis i sto ih zoves drustvenim kriticarima.pa ne znam. valjda sam naivan. zapravo cudim se cinjenici da je misljenje kod nas postalo zabranjeno i da to nikome nije cudno. izgleda da misle samo hulje poput antonica i vukadinovica a za njih je bolje da vec kad misle to i ne pisu.
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 znam, govorim uopsteno,znam, pobogu. ja razmisljam u vanvremenskim etickim kategorijama!Mislim da to ne stoji i da mozemo razne stvari prebacivati Teofilu, ali ovo je ipak previse.
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Mislim da to ne stoji i da mozemo razne stvari prebacivati Teofilu, ali ovo je ipak previse.ma je namam nista protiv teofila imam protiv vodeceg domaceg nedeljnika gde je on vodeci kolumnista.
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) pa ne znam. valjda sam naivan. zapravo cudim se cinjenici da je misljenje kod nas postalo zabranjeno i da to nikome nije cudno. izgleda da misle samo hulje poput antonica i vukadinovica a za njih je bolje da vec kad misle to i ne pisu.Pa Teofil voli liberalizam i za njega je pojam socijalizma nocna mora. Ima kriticara. Edited January 11, 2013 by bergasa19
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pa Teofil voli liberalizam i za njega je pojam socializma nocna mora. Ima kriticara. ma voli ga kao siparica zdravka colica. jebote, mozda je to zdravo u nekim godinama ali covek na mestu gde se on nalazi mora pametnije da pise.
kim_philby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mada i ja serem vreme cita ciglih hiljadu mucenika.
Ryan Franco Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mada i ja serem vreme cita ciglih hiljadu mucenika.ima još nekog osim igora vujčina ko upotrebljava reč ciglo!!! :ziga: :ziga: :ziga:
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ma voli ga kao siparica zdravka colica. jebote, mozda je to zdravo u nekim godinama ali covek na mestu gde se on nalazi mora pametnije da pise.TI si iznenadjen :o
Turnbull Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pa Teofil voli liberalizam i za njega je pojam socijalizma nocna mora. Ima kriticara. Ma Teofil možda voli liberlizam, ali se udao za status quo. Pa bi sad sebe da ubedi da je to isto, i dok ljubi SQ, on zamišlja liberalizam, ali nešto mu ne ide, i zato svi ti njegovi skorašnji izlivi ljubavi zvuče tako lažno.
Recommended Posts