Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

4y/140 miliona gotovo. 65 milki odmah. 

Posted

Izuo ih je.Negde pise i "no trade" klauzula negde ne....

Posted

Zasluzio covek, jbg. Koja je granica za Mahomes-a ako pokida I ovu sezonu? 

Posted

Mahomes je free agent tek posle 2021.

Do tada će cap biti ogroman. I ovako skače 10 miliona svake godine a uskoro dolazi i dodatni revenue zbog legalizacije klađenja.

40+ miliona godišnje će biti ugovori za Mahomesa, Darnolda, Mayfielda i ostale iz te nove generacije.

mislim da je Big Ben sledeći za potpis od ovih matorih.

Posted
57 minutes ago, omiljeni said:

Mahomes je free agent tek posle 2021.

Do tada će cap biti ogroman. I ovako skače 10 miliona svake godine a uskoro dolazi i dodatni revenue zbog legalizacije klađenja.

40+ miliona godišnje će biti ugovori za Mahomesa, Darnolda, Mayfielda i ostale iz te nove generacije.

mislim da je Big Ben sledeći za potpis od ovih matorih.

Jbte, stvarno misliš da će on (BR) da potpiše nešto značajno? Ili će da bude neko sitno produženje?

Posted

Pa on mi je i jak kandidat za penziju i ako nastavi da igra ugovor će biti verovatno na 2-3 sezone, ali bi on mogao da probije average per year rekord. Pod uslovom da mu uopšte bude do toga.

i Rivers je sad u contract year. A on bi trebao imati veći motiv da insistira na kešu, jer treba nahraniti i poslati na college svu tu dečurliju. :lolol:

Posted
9 minutes ago, omiljeni said:

Pa on mi je i jak kandidat za penziju i ako nastavi da igra ugovor će biti verovatno na 2-3 sezone, ali bi on mogao da probije average per year rekord. Pod uslovom da mu uopšte bude do toga.

i Rivers je sad u contract year. A on bi trebao imati veći motiv da insistira na kešu, jer treba nahraniti i poslati na college svu tu dečurliju. :lolol:

Kad spomenu Riversa, nekako imam utisak da on nikada nije , kako da kažem, pretvorio svoj kvalitet u rezultate tima.... 

Posted

Koliki će ugovor tek Ilija da dobije od Gettlemana i Mare sledeće sezone, sunce ti jebem...

Posted (edited)

Idealan recept da maksimizira profit je da igraš college fudbal u drugom najvećem tržištu i da te onda draftuju u najveće tržište. Sveti gral marketinga.

Pa onda još odigraš 20ak godina i osvojiš 13 superbowls.

Tu već pričamo o 3-4 milijarde $ ukupne zarade od ugovora i endorsmenta, realno

Spoiler

spacer.png

Edited by omiljeni
Posted

pih....trojanski bust...

Posted

Ok, šale o USC QBs jesu legitimna stvar...sve dok ih ne počnu pričati fanovi runningbacka sa Penn State  :lolol:

Posted
On 16.4.2019. at 20:58, omiljeni said:

Idealan recept da maksimizira profit je da igraš college fudbal u drugom najvećem tržištu i da te onda draftuju u najveće tržište. Sveti gral marketinga.

Pa onda još odigraš 20ak godina i osvojiš 13 superbowls.

Tu već pričamo o 3-4 milijarde $ ukupne zarade od ugovora i endorsmenta, realno

Reveal hidden contents

spacer.png

kids, say no to drugs 

Posted (edited)

A Giant Laid Low by Too Many Blows to the Head

“Some days I feel like a young man, and some days not,” Ryan Miller said. What it’s like to visit a former football player trying to recover from head trauma.

Kids, say no to american footbal.

Edited by miki.bg
Posted
6 hours ago, freakns said:

kids, say no to drugs 

Lol. Nego koga cete vi birati sa petice? Devin White?  

Doduse, ako Cardsi ne pokupe Murray-a, tesko ce stici do vas.