January 11Jan 11 39 minutes ago, mandingo said:Ne zajebavaj Veljo. Odlican trener je Laflur.Jeste odlican, ali on meni nekako antipatican bez nekog posebnog razloga (odbijam da su samo njegove fazonirane obrve). Jos mi nije jasno kako je gb izgubio.
January 11Jan 11 Kiker promaši dva fg i jedan extra poen... dva od ta tri šuta ja bih bos pogodio. I onaj super srećni 4&8 koji post iznad i eto
January 11Jan 11 Ja sam jos pod utiskom. Jbga McManus ih jeste kostao 7 poena, 2 FG i po meni kljucni ekstra poen, nije isto kad juris 11(TD+FG) umesto 12. Dobra strana GB je imao 4. daun, 3/3. Plus posle tajmauta, GB ne krene na vreme i udalje FG za 5yd, taman bi usla da je bio blizi. Smrknute face navijaca na HT, sve su govorili. U trecoj odbrana Cikaga je sve zaustavila, GB bez prvog dauna mislim, ali napad Cikaga i dalje ocajan. Jedva 2 FG, od kojih jedan valjda sa 51yd. Secam se da sam pomislio krajem trece, jbte i pored ocaja u prvom pol. imali su sansu. Nisam sanjao da je moguce ono u cetvrtoj 28-6
January 11Jan 11 Prvda je brza i nemilosrdna...Poslednja 2 minuta su baš navlačili za Jaugarse, ali, jbg, na kraju najbolji kicker lige sjebe šut...
January 11Jan 11 Izgaziše Allena u prvom poluvremenu. Dobro je da još uvek stoji na nogama. Aj što se ne štedi na gol liniji ali ono trčanje up the middle za jard ili dva da približi kickera je samoubistvo. Nakon obaranja dvojica mu sedoše na glavu.
January 11Jan 11 4 hours ago, mandingo said:Ne zajebavaj Veljo. Odlican trener je Laflur.Jeste. To ne sporim. Ali "udario je u zid".Ja bih najviše voleo da on dobije nekog OC koji će da ga "koriguje" ili da ga rastereti.Realno on bi našao šljaku dva dana pošto bi dobio pedalu.E sad...
January 11Jan 11 Upliv ragbija u NFL je grozna stvar...Navijam ovde za Billse, ali brate ovo nije nortmalno, odneli ga 10 yardi...
January 11Jan 11 On 7. 1. 2026. at 0:51, Ratamahatta said:Cenim da Bilsi mogu dalje na potencijalni raspad Lorensa koji bi pod pritiskom mogao odigrati jednu od onih svojih tekmi s nekoliko interceptiona Edited January 11Jan 11 by Ratamahatta
January 11Jan 11 Allen je opasan mamojebac. Istukoše ga, ali kad je najbitnije, lik odigrao najbolje.
January 11Jan 11 23 minutes ago, Zizou said:Josh Allen i Brandin Fucking Cooks, kakve legende! Da dodam i Tredavious White. Osim ovog odbitka na kraju za interception, u trećoj je sprečio čist TD.