January 11Jan 11 2 hours ago, radnik said:Ovo je izgleda jednosmerna ulica. Oducice ih GB od fudbala.I ovo je lose ostarilo Neverovatan mec27-24 jos 2 min Bersi imaju loptu.27-31 jos 1:43 GB napada Edited January 11Jan 11 by radnik
January 11Jan 11 Mekmanus ih saranio, ovo ne znam kad sam prethodni put videoStrasna tekma, neverovatan preokret Edited January 11Jan 11 by Ratamahatta
January 11Jan 11 Povraća mi se od jutros. Gledali u društvu ostalih pekers fanova.Bukvalno izašli iz stana u 6 i nešto i ko zombiji po ulici bauljali...
January 11Jan 11 25 minutes ago, Jean-Luc Picard said:Hoće Laflur dobiti šutubulj ?Zaslužio je. A verovatno neće.
January 11Jan 11 1 hour ago, Frank Pembleton said:Zaslužio je. A verovatno neće.Ne zajebavaj Veljo. Odlican trener je Laflur.
January 11Jan 11 2 hours ago, Jean-Luc Picard said:Hoće Laflur dobiti šutubulj ?2 hours ago, Frank Pembleton said:Zaslužio je. A verovatno neće.Navodno su pregovori o produzetku ugovora su poceli jos prije par nedelje i ne zavise of jucerasnjem ishodu:https://www.msn.com/en-us/sports/nfl/ian-rapoport-just-dropped-a-massive-update-on-matt-lafleur-s-future-with-packers/
January 11Jan 11 11 hours ago, Grandilof said:Ajme utakmice, onaj 4th down i posle 3rd, uf...Inace, ovdje se vec naveliko fantazira od Chicago - New England remechu, na 40-godisnjicu jedine CHI Super Bowl pobjede.Ta utakmica i ta generacija Bearsa ima veci znacaj u lokalnim sportskim predanjima nego sve titule Bullsa zajedno. Nesto kao Bari na steroidima.
January 11Jan 11 11 hours ago, cedo said:renda navijac cikaga grinbejski sir Make America Grate Again