Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Game Pass i voila.... Jedan od boljih načina da se potroši 200 jura.

• Replies 8.7k
  • Views 396.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

16 hours ago, Krangovo telo said:

Jimmy kad na 99jardi prica o CFB je u fazonu cuo sam da postoji, ali ko ce sa tim da se smaralolol. Onaj Vanja prati, ali on je previse statistic freak, a za miksu ne znam. Svakako bilo bi dobro da ima tu vise prenosa nedeljno i neka emisijica

Pa to. Cak si i za Vanju u pravu. Prati vise nego sto gleda. Otvori PFF i gleda naprednu statistiku, sto jeste za pohvalu - Ali kad Olavea cele pre draft sezone zoves Olejv... onda nesto nije u redu. Znaci da Top 15 igraca nisi ni na YouTube gledao. Nista nisu bolji ni kolege iz hrvatskog SK (Los I kompanija) koji izgovaraju Ole Miss po Vuku, kao da je skola za matadore.

btw, mandingo, nemoj si tuzan brate.

zamisli da ti je Russell Wilson startni QB, a Jameis rezerva? sedis i molis boga da Tommy DeVito dobije sansu! najveci uspeh fransize u zadnjih 10 godina je sto su uspeli da Dani Dimesu da duguju manje para nego Broncosi (drum rolls please)... Russellu Wilsonu lol

tako da, ti ces se makar nadas do oktobra..... Picard se vec raspituje kakav im je raspored 2032.

On 14. 8. 2025. at 14:12, mandingo said:

Btw, @omiljeni jel' se zna dali ce Arena nastavit Solakovu tradiciju prenosa college football-a?

Pokupili su sve sa sport kluba, racunam da je i CFB tu. Jedva cekam da Jimmy i Mixa prenose... Posto znaju manje o CFB nego @freakns sto je realno nemoguce. Covek je bukvalno Bill Simmons iz Novog Sada. Brady ball washer, College Basket je bolji od College Footballa i ostale nebuloze.

Nemam ti pojma

Te programe su mi ubacili ima već 2-3 meseca kad su ugasili sport klub, ali mislim da nisam ni jednom prebacio na to sranje.

Veljo je fan te televizije, pitaj njega, on garant zna

On 15. 8. 2025. at 16:31, freakns said:

. Picard se vec raspituje kakav im je raspored 2032.

Picard ne pamti da se nekad bolje osećao kad su u pitanju Giantsi.

Imate na Netfliksu dokumentarac o Dalas Kaubojsima i njihovom vlasniku. Mi lajk it kao kezual pratiocu NFL-a.

I takodje sam gledao dokumentarac o SEC diviziji na NCAA isto mi se svideo.

Voleo bih da vi sto ozbiljno pratite iskomentarisete oba ako ste gledali.

kao sto rekoh, NCAA gledas samo ako si navijac Djetsa ili Chargersa, jer ostali timovi zapravo imaju cemu da se nadaju u NFL...

a dokumentarac o Cowgirlsima ne bih gledao sve da mi plate... njih jedva istrpim kad gledam tekmu. siguran sam da je @omiljeni gledao, njemu je Jerry Jones tiha patnja i objekat vlaznih snova

Ja kao navijač Giantsa to ne gledam iz principa, ali trenutno je Dalas ekipa kojoj se svi smeju, zbog situacije sa Parsonsem i načinom na koji Džeri hendluje situaciju.

Može malo više za nas neupućene?

Micah Parsons jejedan od tri najbolja odbrambena igrača lige. Trenutno je u završnoj petoj godini ( team option 4+1 ) ugovora. Uobičajeno je u NFL-u da najbolji igrači dobiju nove ugovore mnogo mnogo pre nego li se istek ugovora priblliži. Parsons je tražio novi ugovor početkom prethodne sezone, ali mu je navodno rečeno da će biti zbrinut tokom ove ofsezone što je on prihvatio i odigrao sjajnu sezonu 2024. Tu sad postaje zanimljivo. Navodnu su Džeri Džouns vlasnik Dalasa i Parsons imali neki neobavezan razgovor pre nekoliko meseci iz kog je Džeri Džouns izašao sa uverenjem da su on i Parsons lično postigli dogovor oko novog ugovora. S druge strane stav Parsonsa je bio "kakav crni ugovor, malo smo ćakulali uz 25 godina star Džerijev single barrel. Za razgovore oko ugovora mora biti prisutan moj agent". E tu je nastao raskol, JJ je uveren da je imao dogovor. Parsons je uveren da je JJ probao da ga prevesla. Verovatno su iza kulisa pale i neke teške reče. Bottom line, Parsons je ogorčen , neće više novi ugovor, fingira neku povredu neće da igra, neće da trenira, izležava se na medicinskoj ležaljci tokom pripremne utakmice Dalasa i traži da bude trejdovan. JJ s druge strane krenuo na media tour po raznoraznim podkastima gde olajava Parsonsa i priča neke nebuloze.

to ti je onako....ukratko.

Znaci slicna situacija kao u dokumentarcu sa Emetom Smitom D

Više nije slična. Emet je na kraju dobio novi ugovor. I Parsons je doduše, ali u Viskonsinu.

2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Više nije slična. Emet je na kraju dobio novi ugovor. I Parsons je doduše, ali u Viskonsinu.

Video sam.

dobar je serijal, pogotovu za nas koji ne pratimo scenu

ali kakav epski raspad kurve, droga, rasizam, lov na glave igrača…

Carevi iz Dalasa

Screenshot_2025-08-29-10-44-10-586_com.instagram.android-edit.jpg