dig_chohano Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ???midar ad atš .okapoan italzi im uxoferiF u macukto otš evS .melborp narazib onuptop mamI Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao.
radisa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao.ctrl+shift+x
Tale Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 (edited) Ima li korisnika ESET-a kojima se pojavljivao ovakav notification message? Adress has been blocked URL address: "peradjoka.t35.com/COMPUTER_NAME/1.rar" IP address: 66.45.237.219:80 Ovo "peradjoka" stvarno piše.Nije prestajalo do restarta. Edited May 26, 2009 by cika tale
Marvin (Paranoid Android) Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao. ctrl+shift+xDa sam juče umro...
Sludge Factory Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Imam jedno pitanje (treba mi mala pomoc): pokusavam da obrisem 1 mp3 file i nece i nece. Kaze file corumpiran i unreadable, u total commanderu mi kaze da skinem neki write protection, koji nikad u zivotu nisam ni stavljao (na bilo sta, a kamoli na neki mp3).Kako obrisati fajl? (jbt kakvo pitanje sta da radim kad se uzjogunio, sam i nicim izazvan :D )
radisa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kakav je to programcic?Program koji "otključava" fajlove, i omogućava brisanje...
Tale Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Trebalo bi da otkloni smetnju da se file obriše. Nisam probao, čisto guglanje..Glede "write protection" možeš da probaš i ovako:- desni klik na problematični file- General tab - dole levo pogledaj pod Attributes- Uncheckiraj "read only" ako je čekiranoMožeš da probaš i sa Unblock
Sludge Factory Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hvala. Probao sam to desni klik pa unchekiranje read only, i tu mi prijavljuje error. Jebemliga, probacu ovaj programcic.Hvala tale i radisa! :)
deeps Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 (edited) ubacio Google Chrome, ajd u qrac...shljaka mnogo bolje...Instalirao i ja ponovo, da vidim da li se sta poboljsalo. Generalno mi radi brze nego FF, ali mi ipak nedostaju neki addonovi.Takodje na forumu(ovom ovde) post se moze poslati samo iz FastReply-a. Jel to greska u nekom podesavanju ili neki bug.Takodje, jel ima neki dobar sajt sa addonovima za Chrome? ??midar ad atŠ .okapoan italzi im uxoferiF u macukto otš evS .melborp narazib onuptop mamIImam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. Šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao. ctrl+shift+xMeni se pre nedelju dana pojavio slican problem na particiji koju retko koristim i koju sam planirao da i onako formatiram pa nisam ulazio dalje u problem, vec zakljucio da je neki virus ili sta(sto verovatno i jeste). Jedino sto meni nije bas odmah okretao reci vec posle nekog vremena koriscenja racunara. Takodje je nicim izazvan ponekad i povecavao slova. Zanimljivo da se opet u Notepadu moglo normalno kucati. Edited May 26, 2009 by deeps
Recommended Posts