Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

???midar ad atš .okapoan italzi im uxoferiF u macukto otš evS .melborp narazib onuptop mamI

Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao.
Posted
Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao.
ctrl+shift+x
Posted (edited)

Ima li korisnika ESET-a kojima se pojavljivao ovakav notification message?

Adress has been blocked
URL address:
"peradjoka.t35.com/COMPUTER_NAME/1.rar"
IP address:
66.45.237.219:80

Ovo "peradjoka" stvarno piše.Nije prestajalo do restarta.

Edited by cika tale
Posted
ctrl+shift+x
Da sam juče umro...
Posted

Imam jedno pitanje (treba mi mala pomoc): pokusavam da obrisem 1 mp3 file i nece i nece. Kaze file corumpiran i unreadable, u total commanderu mi kaze da skinem neki write protection, koji nikad u zivotu nisam ni stavljao (na bilo sta, a kamoli na neki mp3).Kako obrisati fajl? (jbt kakvo pitanje :blink: sta da radim kad se uzjogunio, sam i nicim izazvan :D )

Posted

Kakav je to programcic?

Posted
Kakav je to programcic?
Program koji "otključava" fajlove, i omogućava brisanje...
Posted

Trebalo bi da otkloni smetnju da se file obriše. Nisam probao, čisto guglanje..Glede "write protection" možeš da probaš i ovako:- desni klik na problematični file- General tab - dole levo pogledaj pod Attributes- Uncheckiraj "read only" ako je čekiranoMožeš da probaš i sa Unblock

Posted

Hvala. Probao sam to desni klik pa unchekiranje read only, i tu mi prijavljuje error. Jebemliga, probacu ovaj programcic.Hvala tale i radisa! :)

Posted

Uspeo sam, hvala! :)

Posted (edited)
ubacio Google Chrome, ajd u qrac...shljaka mnogo bolje...
Instalirao i ja ponovo, da vidim da li se sta poboljsalo. Generalno mi radi brze nego FF, ali mi ipak nedostaju neki addonovi.Takodje na forumu(ovom ovde) post se moze poslati samo iz FastReply-a. Jel to greska u nekom podesavanju ili neki bug.Takodje, jel ima neki dobar sajt sa addonovima za Chrome?
??midar ad atŠ .okapoan italzi im uxoferiF u macukto otš evS .melborp narazib onuptop mamI
Imam potpuno bizaran problem. Sve što otkucam u Firefoxu mi izlazi naopako. Šta da radim? Primer je gore, ovo otkucao u Wordu pa pasteovao.
ctrl+shift+x
Meni se pre nedelju dana pojavio slican problem na particiji koju retko koristim i koju sam planirao da i onako formatiram pa nisam ulazio dalje u problem, vec zakljucio da je neki virus ili sta(sto verovatno i jeste). Jedino sto meni nije bas odmah okretao reci vec posle nekog vremena koriscenja racunara. Takodje je nicim izazvan ponekad i povecavao slova. Zanimljivo da se opet u Notepadu moglo normalno kucati. Edited by deeps