September 26, 2025Sep 26 2 hours ago, Zico said:Nisam neko vreme skidao sa tog sajta, ali ovo je prvi put da se javlja ovaj problem. Nemam nalog, znači ide free skidanje, ima ono čekanje od jednog minuta. Nedavno sam promenio net, sada imam A1 kućni net, možda je do njih nešto?Probaj sa jdownloaderom da skineš
September 27, 2025Sep 27 Probao sam nešto na brzinu prijavljuje neku grešku jdownloader. Nije mnogo ni bitno, hvala na savetu u svakom slučaju.
September 29, 2025Sep 29 Nece nov racunar (tri meseca star) da mi se startuje.Evo sta mi pokazujeOvo E: je mislim particija sa starim hardom, onim klasicnim, magnetnim. Ako je on problem, jer mogu nekako iz biosa ili boot menija da ga zaobidjem da bi se startovao racunar?Sistem je naravno na novom hardu, ssd. Edited September 29, 2025Sep 29 by Sludge Factory
September 29, 2025Sep 29 Just now, Shan Jan said:Ne znam za to ali mozes da otvoris kutiju i raskacis ga.Jel mislis da jeste problem u njemu? Jel ti lici ovo na tako nesto? Nije do sad pravio problem.Ne znam da li da ga otvaram, zbog garancije.
September 29, 2025Sep 29 4 minutes ago, Sludge Factory said:Jel mislis da jeste problem u njemu? Jel ti lici ovo na tako nesto? Nije do sad pravio problem.Ne znam da li da ga otvaram, zbog garancije. Zasto ga ne ostavis da zavrsi sa fixovanjem?
September 29, 2025Sep 29 Just now, Shan Jan said:Zasto ga ne ostavis da zavrsi sa fixovanjem?Pa mnogo je sporo, vuce se pola sata vec, ali aj, cini mi se da se sad malo ubrzao, mada je jos uvek na 0%.Stigao je do 7%, pusticu ga pa da vidimo. Edited September 29, 2025Sep 29 by Sludge Factory
September 29, 2025Sep 29 Proveri data i naponske kablove na HDD, SSD....Posle toga istestiraj drajvove programima: CrystalDiskInfo, HDD Sentinel,, HDDScan, HD Tune Pro i sl....
October 20, 2025Oct 20 5 minutes ago, Boksi said:Treba mi neka planer aplikacija? Ne ide više uglavutm i na papiriće.Google Tasks?Ako ti treba da praviš liste zadataka, pa čekiraš kad završiš.Za praćenje nekih stvari Loop Habit Tracker.
October 21, 2025Oct 21 Outlook aplikacija, imas i mail i kalendar, isto je i sa google aplikacijom tj gmail.
October 21, 2025Oct 21 Ja kombinujem Outlook kalendar za zakazane stvari i podsetnike i Simplenote za upisivanje obaveza koje nisu striktno vezane za rokove.
October 21, 2025Oct 21 ima li ko i kakva iskustva sa Comet-om (browser + perplexity) ? Edited October 21, 2025Oct 21 by makaronee