August 15, 2025Aug 15 20 minutes ago, duda said:dobro vidiš, nema toh HDMI na monitoruImas VGA (ono plavo) i DVI ( ono belo) - da li imas takav bra 1 i na laptopu (ne mora da bude iste boje, vec oblika)?Ako imas i ako si blizu Dusanovca - dajem ti oba kabla besplatno do 15h danas.Dogovoricemo se na PM Edited August 15, 2025Aug 15 by kronostime
August 15, 2025Aug 15 1 minute ago, kronostime said:Imas VGA (ono plavo) i DVI ( ono belo) - da li imas takav bra 1 i na laptopu (ne mora da bude iste boje, vec oblika)?Ako imas i ako si blizu Dusanovca - dajem ti oba kabla besplatno do 15h danas.Dogovoricemo se na PMhvala ti, nuđen, ko čašćen , ali nemam niti jedan okrugli uaz na laptopu
August 15, 2025Aug 15 6 minutes ago, duda said:hvala ti, nuđen, ko čašćen , ali nemam niti jedan okrugli uaz na laptopune okrugli - ovi trapezasti....
August 15, 2025Aug 15 5 minutes ago, kronostime said:ne okrugli - ovi trapezasti....ahahaha, ja gledala onu levu sliku, to je sa tv ma nema taj , tako mi je bio skopčan na kompjuter, to sam odmah i probala ali nije bilo adekvatne rupe na laptopu
August 15, 2025Aug 15 7 minutes ago, duda said:Evo i laptopPozadi i da straneImaš dva usbc ulaza, možeš tatauru da ubodeš na to, a možeš i da uzmeš neku bežičnu na bluetoot, pa da je puniš na UBC...Ne znam koliko ti je tastaura važna, ako jeste da bude dobra uzmi neku logitech Craft...Nisu jeftine, ali su više nego dobre...A možeš i USBC na USB hub, pa bilokoju tatauru, Hubovi su na temuu oko 500 din, pa udri...
August 15, 2025Aug 15 4 minutes ago, radisa said:Imaš dva usbc ulaza, možeš tatauru da ubodeš na to, a možeš i da uzmeš neku bežičnu na bluetoot, pa da je puniš na UBC...Ne znam koliko ti je tastaura važna, ako jeste da bude dobra uzmi neku logitech Craft...Nisu jeftine, ali su više nego dobre...A možeš i USBC na USB hub, pa bilokoju tatauru, Hubovi su na temuu oko 500 din, pa udri...USB-C na USB adapteri su jos jeftiniji..
August 15, 2025Aug 15 eto, kad ja ni ne znam da su ti mali ulazi ustvari usb videću da kupim neki jeftiniji USB hub, to mi deluje najjednostavtnijetastaturu imam neku razdrndanu logitech ali baš sam se navikla i odgovara mi ali pogledaću i tu Craft pošto je, i miš mi je bio skup ali miš i tastatura su mi jako bitni
August 15, 2025Aug 15 leleeeee, nisam baš očekivala da je tastatura 200 jura mislim da ću nastaviti da radim na staroj
August 15, 2025Aug 15 2 minutes ago, duda said:leleeeee, nisam baš očekivala da je tastatura 200 jura mislim da ću nastaviti da radim na starojima za 120€sad ću ti nađem
August 15, 2025Aug 15 @duda nije craft, nema dugme (koje retko koristim, mada bi tebi za posao moglo da bude super, da namestiš zoom na njega, na primer), ali to je isto to kao crfat...GigatronLOGITECH MX Keys S YU 920-011591 Tastatura | Gigatron
August 15, 2025Aug 15 6 minutes ago, duda said:eto, kad ja ni ne znam da su ti mali ulazi ustvari usb videću da kupim neki jeftiniji USB hub, to mi deluje najjednostavtnijetastaturu imam neku razdrndanu logitech ali baš sam se navikla i odgovara miali pogledaću i tu Craft pošto je, i miš mi je bio skup ali miš i tastatura su mi jako bitniZato imas adaptere - da udje veci u manju rupicuPS: Ja napisah sta napisah, a sta ste vi koji se kliberite pomislili to sami znate.....
August 15, 2025Aug 15 19 minutes ago, radisa said:Imaš dva usbc ulaza, možeš tatauru da ubodeš na to, a možeš i da uzmeš neku bežičnu na bluetoot, pa da je puniš na UBC...A možeš i USBC na USB hub, pa bilokoju tatauru, Hubovi su na temuu oko 500 din, pa udri...Hahaha tataturuJos bolje tatauru Edited August 15, 2025Aug 15 by shimpu
August 15, 2025Aug 15 14 minutes ago, radisa said:nije craft, nema dugme (koje retko koristim, mada bi tebi za posao moglo da bude super, da namestiš zoom na njega, na primer), ali to je isto to kao crfat...GigatronLOGITECH MX Keys S YU 920-011591 Tastatura | Gigatronnema ova konkretna ali ima neka vrlo slična, samo se par brojeve na kraju razlikuje, vrv je to nebitnokod mena je zum na mišu, to mi je automatska radnja, ne treba mi apsolutno na tastaturimada, pitam se koliko mi se isplati da uzimam bežični tastaturu, miš je drugo, ali za tastaturu mi to ama baš ništa ne znači