August 15, 2025Aug 15 Kupis normalnu tastaturu i misa komplet na jedan USB. Ima za 10 evra.https://bazzar.rs/p/45NMNQ3-kbs-w-01-gembird-2-4-ghz-slim-bezicni-mis-tastatura-us-layout-black?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=Eponuda.com&utm_term=es_0_1_pp
August 15, 2025Aug 15 ma nema šanse, ja imam ovog miša ne bih ga se odrekla ni u ludilu, kad sam ga ja kupovala pre par godina, bio je preko 100 juraza ovaj posao koji radim, miš je bitan koliko i monitor, tastatura ne toliko
August 15, 2025Aug 15 35 minutes ago, duda said:kod mena je zum na mišu, to mi je automatska radnja, ne treba mi apsolutno na tastaturimada, pitam se koliko mi se isplati da uzimam bežični tastaturu, miš je drugo, ali za tastaturu mi to ama baš ništa ne značiPa sad, kabel manje je kabel manje... :)
August 15, 2025Aug 15 18 minutes ago, duda said:ma nema šanse, ja imam ovog miša ne bih ga se odrekla ni u ludilu, kad sam ga ja kupovala pre par godina, bio je preko 100 juraza ovaj posao koji radim, miš je bitan koliko i monitor, tastatura ne tolikoTog misa se ne bih nikad odekao, najbolji deo periferije ikad...
August 15, 2025Aug 15 5 minutes ago, radisa said:Tog misa se ne bih nikad odekao, najbolji deo periferije ikad...Jel moze da se koristi za to ili tastaturu adapter?https://www.tehnomanija.rs/it-gaming/kompjuterska-oprema/kablovi-i-adapteri-za-racunare/hama-otg-adapter-usb-c-3-2-muski-na-usb-a-zenski
August 15, 2025Aug 15 4 hours ago, Shan Jan said:Jel moze da se koristi za to ili tastaturu adapter?https://www.tehnomanija.rs/it-gaming/kompjuterska-oprema/kablovi-i-adapteri-za-racunare/hama-otg-adapter-usb-c-3-2-muski-na-usb-a-zenskiZašto bi koristio adapter? Miš i tastatura su već USB-C
August 15, 2025Aug 15 1 hour ago, Time Crisis said:Zašto bi koristio adapter? Miš i tastatura su već USB-CJa nikad nisam video USB-C tastaturu i miša.
August 15, 2025Aug 15 7 minutes ago, JozoMujica said:Ja nikad nisam video USB-C tastaturu i miša.Za nas je ps2 novo, a patimo za onim din(?) konektorima. l
August 15, 2025Aug 15 4 minutes ago, Zaboravan said:Za nas je ps2 novo, a patimo za onim din(?) konektorima. lJok i ne patim, i DIN i PS2 odmah vidiš kako treba da ubodeš, a ne ovo USB govno koje moraš bar jedanput (a u praksi i više puta) da okreneš.
August 15, 2025Aug 15 5 minutes ago, JozoMujica said:Jok i ne patim, i DIN i PS2 odmah vidiš kako treba da ubodeš, a ne ovo USB govno koje moraš bar jedanput (a u praksi i više puta) da okreneš. Pa da. Imam jednu ibm tastaturu, jebeš mi sve ako ne nađem sa din na usb a i kliktanjem rasteram ove mlade.
August 15, 2025Aug 15 2 minutes ago, zmanic said:Preskupe su a kopije samo liče.Ma imam u magacinu™ od hubova, koaksijalnih terminatora do din ibm mehaničkih tastatura.
August 15, 2025Aug 15 54 minutes ago, JozoMujica said:Ja nikad nisam video USB-C tastaturu i miša.Mislim bežični su, USB-C je samo za punjenje baterije. E sad, da li bi i radili preko kabla kad bih skroz isključio adapter, nisam pokušavao :)
September 4, 2025Sep 4 Ne znam da li je prava tema - jel mi telefon uklet ili od jutros ne šljaka ništa google related - pretraga, maps, mail, youtube, pa čak i google chrome app zeza?