francuski sobar Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 sve mi je to nešto hmm hmm još bi najvalidnije opravdanje bilo za slučaj da te se banuje na PPP da možeš da su kloniraš pod drugim ajpijem i gledaš šta se priča o tebi na zaključanom delu foruma
francuski sobar Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 (edited) ispada CCP carstvo slobode za PPP lol, ne verujem da je zabranjen vpn, mislim što bi bio kad kažete da je legalno, drugo je kloniranje valjda Edited February 11, 2021 by francuski sobar
John Coltrane Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 48 minutes ago, arkonada said: Jel' možete preko nord vpn ili nekog drugog da gledate BBC iplayer. Pre sam mogao čak i preko firefox sa nekim vpn adonom da gledam, sada neće, imam i krekovanu verziju avira phantom vpn i isto neće iako se prebacim na UK piše mi da ne može kod mene. Ne treba mi za uživo, to imam, nego unazad neke emisije. Meni BBC radi skoro 3 godine samo sa DNS. 1
renne Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Hoće sa dns, neće sa vpnSkoro im je nemoguće da blokiraju dns, to je rutiranje, da ne ulazimo sad duboko u materiju
arkonada Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Onda odoh na smartdnsproxy sajt da probam Fala momci
renne Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 21 minutes ago, arkonada said: Onda odoh na smartdnsproxy sajt da probam Fala momci radi bbc i sa nord dnsom probaj ne treba uključen vpn, ako imaš dns 1
Marvin (Paranoid Android) Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 5 minutes ago, renne said: radi bbc i sa nord dnsom probaj ne treba uključen vpn, ako imaš dns Meni radio uglavnom samo na "obfuscated" serverima. Šta znači ovo "ako imaš DNS"? Opcija "Custom DNS"?
renne Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 nord vpn ima svoje dnsove ka tim ulta bitnim serverima ako imaš nalog na nordu, uneseš svuju ip adresu u podešavanja z adns i onda uneseš taj dns 103.86.96.103 u uređaj i ne moraš da uključuješ vpn
Marvin (Paranoid Android) Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Nisam razumeo ali probaću
renne Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Nisam razumeo ali probaću ne jebi šta nije jasno? pitaj, da pojasnimo
Marvin (Paranoid Android) Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Nisu mi jasni početak, sreda i kraj Imam NordVPN, i pretplatu i nalog. Dakle: "uneseš svuju ip adresu u podešavanja za dns" Moju trenutnu IP adresu koju mi je dodelio Nord ako sam otišao na neki UK server, jel to unesem u Custom DNS u Nord aplikaciji, ili šta? "i onda uneseš taj dns 103.86.96.103 u uređaj i ne moraš da uključuješ vpn" Koji taj DNS? Šta je 103.86.96.103? Neki DNS s kojim BBC provereno radi? U koji uređaj unesem, misliš u Nord aplikaciju?
renne Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 ako imaš plaćeni nord onda kada se uloguješ aktiviraš svoj IP trenutni, od provajdera, da ti baca na nord taj dns uneseš u ruter, ili u pojedinačni uređaj
Marvin (Paranoid Android) Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Ahaaaa, dakle strimovanje na smart TV, okej, tu sam se zezno, ja iPlayer strimujem većma na PC. Fala. Tako treba meni, sve crtano.
panta rhei Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 vi se zajebavate jelda? pricate o virtual private network? svaki remote servera je preko vpn, svaki home office je preko vpn, svako povezivanje filijale neke firme su preko vpn, svaki (uslovno receno) pristup tudjoj mrezi je preko vpn, razliciti protokoli, ali vpn. 2
Recommended Posts