October 13, 20204 yr Wifi koji vucem sa SBB rutera pocinje da brljavi...kao da je "oslabio signal". Nesto mi u glavi da je moguce da je to "kanala" kojim se salje, tj da je jos neko u okolini na njemu pa da je zagusen? Jel lupetam ili?
October 13, 20204 yr Sad instalirao neki wifi analyzer i jeste ovaj na kojem je zagusen dosta...sad cu promenim to bese onaj ip 192. ...?
October 13, 20204 yr 7 hours ago, Frank Pembleton said: Wifi koji vucem sa SBB rutera pocinje da brljavi...kao da je "oslabio signal". Nesto mi u glavi da je moguce da je to "kanala" kojim se salje, tj da je jos neko u okolini na njemu pa da je zagusen? Jel lupetam ili? Posle meseci dopisivanja sa MTSom i novog, jos goreg, uredjaja koji sam dobio (nov je uspevao 4Mb/s na wifi) otisao sam i kupio jeftin Mi 4A AC1200 i lepo ga zabo preko etherneta na MTS uredjaj i sada sve radi jako jako lepo. Sto na 5GHz sto na 2.4GHz, i preko telefona ga kontrolisem i ima opciju analize i optimizacije. Najbolje potrosenih 2700RSD u zadnjih nekoliko meseci, i aposolutna preporuka, ako moze i sa SBBom, a trebalo bi da moze.
October 15, 20204 yr Evo prsnjavam. Imam Ssd 256 I 1+3tb. Sad samo ištekao taj od 1tb I uštekao novi od 2 - vraća se stalno u bios. Čak i kad isključim totalno ova dva. Ssd je naravno podešen za boot, i disableovani svi ostali. Sve ih vidi u biosu. Premestio ssd na drugi port - isto. Pogasim ova dva - isto. Bios defaults - isto. Pomagajte odlepiću. Edit: vratim stari HDD - normalno sve radi! Taj stari je samo imao podatke i igre pokretao sa njega. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Edited October 15, 20204 yr by Mil@n
October 16, 20204 yr 8 hours ago, Mil@n said: Evo prsnjavam. Imam Ssd 256 I 1+3tb. Sad samo ištekao taj od 1tb I uštekao novi od 2 - vraća se stalno u bios. Čak i kad isključim totalno ova dva. Ssd je naravno podešen za boot, i disableovani svi ostali. Sve ih vidi u biosu. Premestio ssd na drugi port - isto. Pogasim ova dva - isto. Bios defaults - isto. Pomagajte odlepiću. Edit: vratim stari HDD - normalno sve radi! Taj stari je samo imao podatke i igre pokretao sa njega. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Da ti nje MBR ostao na HDD?
October 16, 20204 yr Da ti nje MBR ostao na HDD?Očigledno.U disk management sam deaktivirao taj hdd od 1TB kao inactive, ali ssd je bio čekiran i kao system I kao boot I sve što je bio ovaj još sam ga stavio kao "active" I kontao sam da će ga videti kao bootabilan kad ovaj raskačim.Naravno, nije ga video i izbacivao je no device with windows ili šta već pa sam reinstalirao win, baš sam bio ispizdeo i drndao se 5, 6 sati ni za šta. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
October 23, 20204 yr Koji mobilni preporucujete a da nije iphone? Mora da ima odlicnu kameru i da je veci zbog coravosti Edited October 23, 20204 yr by mustang
October 23, 20204 yr OnePlus 8Pro ili 8T Oxygen je najsličnji iOS-u po izgledu i funkcionalnosti, ima slajder sa strane za silent/vibrate/ring kao Ajfon koji nemaju drugi Android telefoni, kamere su odlične... Probaj negde.
October 23, 20204 yr Da, baš često Navikao sam na olovku i note kao takav, imam ga još od modela Note 2