Frank Pembleton Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Wifi koji vucem sa SBB rutera pocinje da brljavi...kao da je "oslabio signal". Nesto mi u glavi da je moguce da je to "kanala" kojim se salje, tj da je jos neko u okolini na njemu pa da je zagusen? Jel lupetam ili?
Frank Pembleton Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Sad instalirao neki wifi analyzer i jeste ovaj na kojem je zagusen dosta...sad cu promenim to bese onaj ip 192. ...?
Vapad Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 7 hours ago, Frank Pembleton said: Wifi koji vucem sa SBB rutera pocinje da brljavi...kao da je "oslabio signal". Nesto mi u glavi da je moguce da je to "kanala" kojim se salje, tj da je jos neko u okolini na njemu pa da je zagusen? Jel lupetam ili? Posle meseci dopisivanja sa MTSom i novog, jos goreg, uredjaja koji sam dobio (nov je uspevao 4Mb/s na wifi) otisao sam i kupio jeftin Mi 4A AC1200 i lepo ga zabo preko etherneta na MTS uredjaj i sada sve radi jako jako lepo. Sto na 5GHz sto na 2.4GHz, i preko telefona ga kontrolisem i ima opciju analize i optimizacije. Najbolje potrosenih 2700RSD u zadnjih nekoliko meseci, i aposolutna preporuka, ako moze i sa SBBom, a trebalo bi da moze.
Mil@n Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 (edited) Evo prsnjavam. Imam Ssd 256 I 1+3tb. Sad samo ištekao taj od 1tb I uštekao novi od 2 - vraća se stalno u bios. Čak i kad isključim totalno ova dva. Ssd je naravno podešen za boot, i disableovani svi ostali. Sve ih vidi u biosu. Premestio ssd na drugi port - isto. Pogasim ova dva - isto. Bios defaults - isto. Pomagajte odlepiću. Edit: vratim stari HDD - normalno sve radi! Taj stari je samo imao podatke i igre pokretao sa njega. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Edited October 15, 2020 by Mil@n
Vapad Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 8 hours ago, Mil@n said: Evo prsnjavam. Imam Ssd 256 I 1+3tb. Sad samo ištekao taj od 1tb I uštekao novi od 2 - vraća se stalno u bios. Čak i kad isključim totalno ova dva. Ssd je naravno podešen za boot, i disableovani svi ostali. Sve ih vidi u biosu. Premestio ssd na drugi port - isto. Pogasim ova dva - isto. Bios defaults - isto. Pomagajte odlepiću. Edit: vratim stari HDD - normalno sve radi! Taj stari je samo imao podatke i igre pokretao sa njega. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Da ti nje MBR ostao na HDD?
Mil@n Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Da ti nje MBR ostao na HDD?Očigledno.U disk management sam deaktivirao taj hdd od 1TB kao inactive, ali ssd je bio čekiran i kao system I kao boot I sve što je bio ovaj još sam ga stavio kao "active" I kontao sam da će ga videti kao bootabilan kad ovaj raskačim.Naravno, nije ga video i izbacivao je no device with windows ili šta već pa sam reinstalirao win, baš sam bio ispizdeo i drndao se 5, 6 sati ni za šta. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
mustang Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 (edited) Koji mobilni preporucujete a da nije iphone? Mora da ima odlicnu kameru i da je veci zbog coravosti Edited October 23, 2020 by mustang
napadaj Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 OnePlus 8Pro ili 8T Oxygen je najsličnji iOS-u po izgledu i funkcionalnosti, ima slajder sa strane za silent/vibrate/ring kao Ajfon koji nemaju drugi Android telefoni, kamere su odlične... Probaj negde.
mustang Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Hmmm. Hvala. Otici cu u radnju da ga pogledam.
renne Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Da, baš često Navikao sam na olovku i note kao takav, imam ga još od modela Note 2
Recommended Posts