Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted (edited)

Probaj Firefox 48.0 verziju da nadjes negde... ili obican IE, ali instaliraj i flash player... mator OS ko zna sta mu fali za fajlove iz 21 veka :D 

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Nema leba...ne radi ni tu...

Hvala u svakom slucaju. :)

Na ovom Maxthonu radi, sta je najgore sto moze da se desi ako ga koristim? :D

Edited by Nesh
Posted

Laički kontam da podatke ionako kupe Cia/Google, Bia/Telekom, CCP/Huawei... mislim ono svi a ako bi moro birati samo jedne nekako mi za kineze najmanje briga :D

Posted

Ma dobro nek skupljaju podatke, sta da radim...

Linux? Samo ako instalacija ide klik, klik, klik, yes, yes, yes...ja da imam pojma ne bi postavljao pitanja ovde...:D

Posted

Moderne distribucije Linuxa su sve na klik klik, štaviše većina ima i live verziju : startuješ sa USB-a i probaš, pa ako ti se svidi i odgovara, tek onda istanliraš...

Ako imaš USB pri ruci, probaj, recimo   https://www.linuxmint.com/

Posted

Ma ne razumem se ja, bolje da ne cackam...ionako sam planirao da menjam kompjuter kad ovo sokocalo skroz otkaze, ali sad dok ne prodje ova posast nema nista od toga...

A onda cu da vas davim sta da uzmem da je jeftino, a da sluzi narednih X godina...:D

Hvala svakako! :)

Posted

Инсталирај Линукс. Прво, није ништа теже од виндовса, а чак и ако будеш недајбоже научио нешто ново много ће ти користити у другим ситуацијама.

Posted

Imas sve paralelne programe, manje resursa trosi, osim igrica, prakticno sve mozes raditi pod linuxom. A sve vise igara ima verziju i za linux...

Posted

Ima čak i iste programe (uz PlayOnLinux). 

Posted (edited)

Clip_7.jpg

pojavilo se kada sam prihvatila da updejtujem viber. šta je ovo, jesam li fasovala virus? :(
ubila sam destop viber, ponovo instalirala i opet ovo iskočilo.
smem li sama nešto da čačkam ili da zovem stručnu pomoć?
treba mi viber na kompu. mnogo. :(

edit: ukinulo tinypic! :ohmy:
eedit: ja sam ispodprosečan korisnik, dete debil, imajte na umu kada budete odgovarali.

hvala!

Edited by Frau Gabrijela
Posted (edited)

Trebalo bi najverovatnije reinstalirati MS C++ Redistributable, ne znam ni ja nikad kako to ide napamet ali najbolje googlati taj fajl sto nedostaje "api-ms-win-crt-runtime...." pa ce iskociti sigurno dosta jutjub tutorijala to su obično likovi sa jakim indijskim i tako nekim akcentom i govore pliz lajk pliz suskrajb, tu  po komentarima i lajkovima izabereš neki a čekiraš i komentare i pitanja ispod videa.

U svakom slučaju nije virus :)

Edited by francuski sobar
Posted
4 hours ago, francuski sobar said:

Trebalo bi najverovatnije reinstalirati MS C++ Redistributable, ne znam ni ja nikad kako to ide napamet ali najbolje googlati taj fajl sto nedostaje "api-ms-win-crt-runtime...." pa ce iskociti sigurno dosta jutjub tutorijala to su obično likovi sa jakim indijskim i tako nekim akcentom i govore pliz lajk pliz suskrajb, tu  po komentarima i lajkovima izabereš neki a čekiraš i komentare i pitanja ispod videa.

U svakom slučaju nije virus :)

hvala! :)

na početku nije delovao kao da ću išta razumeti, ali na kraju si me obradovao.

4 hours ago, Anonymous said:

:heart:
kao stvoreno za mene. korak po korak.
mnogo hvala!

2 hours ago, JozoMujica said:

Evo ti bolje: https://img.justpaste.me

hvala. :)
čim poželim da kačim fotke, isprobaću.