Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Probaj Firefox 48.0 verziju da nadjes negde... ili obican IE, ali instaliraj i flash player... mator OS ko zna sta mu fali za fajlove iz 21 veka :D 

Edited by Milosh76

Nema leba...ne radi ni tu...

Hvala u svakom slucaju. :)

Na ovom Maxthonu radi, sta je najgore sto moze da se desi ako ga koristim? :D

Edited by Nesh

Laički kontam da podatke ionako kupe Cia/Google, Bia/Telekom, CCP/Huawei... mislim ono svi a ako bi moro birati samo jedne nekako mi za kineze najmanje briga :D

Instaliraj Linux  ;)

Ma dobro nek skupljaju podatke, sta da radim...

Linux? Samo ako instalacija ide klik, klik, klik, yes, yes, yes...ja da imam pojma ne bi postavljao pitanja ovde...:D

Moderne distribucije Linuxa su sve na klik klik, štaviše većina ima i live verziju : startuješ sa USB-a i probaš, pa ako ti se svidi i odgovara, tek onda istanliraš...

Ako imaš USB pri ruci, probaj, recimo   https://www.linuxmint.com/

Ma ne razumem se ja, bolje da ne cackam...ionako sam planirao da menjam kompjuter kad ovo sokocalo skroz otkaze, ali sad dok ne prodje ova posast nema nista od toga...

A onda cu da vas davim sta da uzmem da je jeftino, a da sluzi narednih X godina...:D

Hvala svakako! :)

Инсталирај Линукс. Прво, није ништа теже од виндовса, а чак и ако будеш недајбоже научио нешто ново много ће ти користити у другим ситуацијама.

Imas sve paralelne programe, manje resursa trosi, osim igrica, prakticno sve mozes raditi pod linuxom. A sve vise igara ima verziju i za linux...

Ima čak i iste programe (uz PlayOnLinux). 

Clip_7.jpg

pojavilo se kada sam prihvatila da updejtujem viber. šta je ovo, jesam li fasovala virus? :(
ubila sam destop viber, ponovo instalirala i opet ovo iskočilo.
smem li sama nešto da čačkam ili da zovem stručnu pomoć?
treba mi viber na kompu. mnogo. :(

edit: ukinulo tinypic! :ohmy:
eedit: ja sam ispodprosečan korisnik, dete debil, imajte na umu kada budete odgovarali.

hvala!

Edited by Frau Gabrijela

Trebalo bi najverovatnije reinstalirati MS C++ Redistributable, ne znam ni ja nikad kako to ide napamet ali najbolje googlati taj fajl sto nedostaje "api-ms-win-crt-runtime...." pa ce iskociti sigurno dosta jutjub tutorijala to su obično likovi sa jakim indijskim i tako nekim akcentom i govore pliz lajk pliz suskrajb, tu  po komentarima i lajkovima izabereš neki a čekiraš i komentare i pitanja ispod videa.

U svakom slučaju nije virus :)

Edited by francuski sobar

3 hours ago, Frau Gabrijela said:

edit: ukinulo tinypic! :ohmy:

Evo ti bolje: https://img.justpaste.me

4 hours ago, francuski sobar said:

Trebalo bi najverovatnije reinstalirati MS C++ Redistributable, ne znam ni ja nikad kako to ide napamet ali najbolje googlati taj fajl sto nedostaje "api-ms-win-crt-runtime...." pa ce iskociti sigurno dosta jutjub tutorijala to su obično likovi sa jakim indijskim i tako nekim akcentom i govore pliz lajk pliz suskrajb, tu  po komentarima i lajkovima izabereš neki a čekiraš i komentare i pitanja ispod videa.

U svakom slučaju nije virus :)

hvala! :)

na početku nije delovao kao da ću išta razumeti, ali na kraju si me obradovao.

4 hours ago, Anonymous said:

:heart:
kao stvoreno za mene. korak po korak.
mnogo hvala!

2 hours ago, JozoMujica said:

Evo ti bolje: https://img.justpaste.me

hvala. :)
čim poželim da kačim fotke, isprobaću.