Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Greška jeste u fajlu.

Ako pomaže,

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Ja nemam pojma šta je.

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

@BlackGeorge  ja mislim da ti je jednostavnije da odes i snimis to ponovo sve, umesto sto se ovoliko patis...

:Jova:

On 31. 7. 2019. at 13:53, braca said:

@BlackGeorge  ja mislim da ti je jednostavnije da odes i snimis to ponovo sve, umesto sto se ovoliko patis...

:Jova:

Uffff rado, veruj mi. Ali nemam više para. :( 

@Cyrano de Bergerac

Kakvi su to podaci? Nije mi jasno. To je neka kontrola fajla? Njegov istorijat?

ffmpeg je najpoznatiji open source program za "editovanje" video fajlova, da ne ulazim u detalje. Ovu grešku pokazuje zato što je header fajla "pokvaren", pa ne zna odakle kreće video deo fajla, a odakle audio, da se tako izrazim. Pod uslovom da je samo header oštećen, može se pokušati sa headerom od ispravnog video fajla nastalog na istom uređaju. Zato sam ti tražio da postaviš negde kratak video klip koji je skroz preživeo, tj. u kome rade i audio i video. It's a long shot, ali nije frka da se proba.

On 31. 7. 2019. at 12:34, BlackGeorge said:

To još nisam uradio. I to ću.

to ti je možda i najbolja šansa, pogotovo ako nisi mnogo pisao-brisao po disku u međuvremenu

On 31. 7. 2019. at 15:34, copkillah said:

to ti je možda i najbolja šansa, pogotovo ako nisi mnogo pisao-brisao po disku u međuvremenu

Nisam ništa pisao brisao jer mi je povrat fajlova prioritet. Sve stoji dok to ne rešim...ako uopšte uspem. 

Edited by BlackGeorge

On 31. 7. 2019. at 14:08, BlackGeorge said:

@Cyrano de Bergerac

Kakvi su to podaci? Nije mi jasno. To je neka kontrola fajla? Njegov istorijat?

Report greške u konvertovanju, ffmpeg. MKVToolsNix vidi i video i audio, ali ne može da ih ekstrakuje.

On 31. 7. 2019. at 9:55, Timothy Leary said:

Aj uploaduj i neki kratki video fajl koji radi, iz te serije jelte. 

Evo aplodovao sam dva zdrava fajla.

https://www48.zippyshare.com/v/6H5fgjwi/file.html

https://www60.zippyshare.com/v/ekdJ2WxB/file.html

On 31. 7. 2019. at 17:08, Cyrano de Bergerac said:

Report greške u konvertovanju, ffmpeg. MKVToolsNix vidi i video i audio, ali ne može da ih ekstrakuje.

Hvala na objašnjenju. 

On 31. 7. 2019. at 9:56, vememah said:

Vrlo je poželjno da proveriš memoriju, imaš ovde kako:

https://www.howtogeek.com/260813/how-to-test-your-computers-ram-for-problems/

I ovo sam uradio. Nema nikakvih oštećenja. Fotkao sam na 99% jer sam pretpostavio da će na 100% samo da restartuje komp i kraj... Što se i desilo.

Šta sad da uradim.... Aha, ovo što mi je @copkillah rekao.

IMG_20190731_203239.jpg

Evo rezultat na brzaka. Nije savršeno, čini mi se da malo preskače, možda sam promašio framerate, nisam siguran. Trenutno nemam više vremena da se pozabavim, ali vidi kako kod tebe radi pa ćemo da vidimo. https://www103.zippyshare.com/v/8kVWdLri/file.html

On 31. 7. 2019. at 18:42, Timothy Leary said:

Evo rezultat na brzaka. Nije savršeno, čini mi se da malo preskače, možda sam promašio framerate, nisam siguran. Trenutno nemam više vremena da se pozabavim, ali vidi kako kod tebe radi pa ćemo da vidimo. https://www103.zippyshare.com/v/8kVWdLri/file.html

Hvala ti do neba. :Hail:

Fajl je SAVRŠEN! Ovakav je i bio. Ne primećujem nikakvo preskakanje.

Kada ćeš imati vremena za još fajlova da odradiš? Ili kako da ja to uradim, ako može?

Edit: Da, malo secka kada ga pustim na vlc i mpc-hc plejeru, međutim preko GOM plejera ne secka ni malo...pretpostavljam da je do kodeka?

I na Leawo blu-ray plejeru pušta prilično stabilno.

Edited by BlackGeorge

On 31. 7. 2019. at 18:42, Timothy Leary said:

Evo rezultat na brzaka.

:Hail:

Stavim USB flash u USB port a kompjuter kaze da sam ubo spikere i sjebe mi zvuk ali istovremeno vidi i USB flash. Kako da to resim?

Ubaci u drugi komp, pa vidi kako se ponasa. Znaces da li je do usb ili tvog kompa.

mozda ovde nije pravo mesto, al' ne znam gde bi drugde.

ispojebuvao mi se eprom na jednom aparatu u radnji i sad nemerem da isprogramiram radni ciklus kako treba a neke korake u istom i ne prepoznaje vise..

ako neko zna kako da resim problem ili zna nekoga ko bi znao, osim sto bi bio vecno zahvalan posteno bi i platio :)