precog Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 3 hours ago, *edited by mod said: Gledati pa se javiti ovde u tabor da je radjeno a) kao parodija ili b) kao serija sa dokumentarnim pristupom. ima i tabor c) sta rade rusima
Bujodrag Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 19 minutes ago, Mil@n said: Ako te zanima OMAŽ 80IM, obavezno Za pravi omaž osamdesetim, treba sačekati treću sezonu The Deuce.
ToniAdams Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 hour ago, precog said: ima i tabor c) sta rade rusima Pa meni to kvalitet više
Weenie Pooh Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 (edited) Taj tabor je prisutan samo na černobiljskoj temi. Ovde smo i Vasić i ja ruski deo priče komentarisali kao besmislen, ne kao ideološki obojen. Ej, došli Rusi u Indijanu i izgradili vojnu bazu ispod tržnog centra. Kilometri tunela, armirani beton, povezuju taj mol u gradiću sa napuštenim istraživačkim centrom. Stotine uniformisanih vojnika i naučnika, gore naoružani stražari ubijaju ljude, pokušavaju i šerifa da skenjaju, svi pričaju ruski, engleski gotovo niko ni da bekne. Šalju jedni drugima šifrovane poruke radio vezom (naravno na ruskom), ne znam samo gde, valjda kući u Rusiju. Sve to u sred Hladnog rata, i niko ne otkrije ovu suptilnu infiltraciju osim dečurlije Sad će neko da potegne onaj šupalj argument, "šta ima veze, to je horor serija, kako ti ne smetaju čudovišta iz Dimenzije X". A odgovor je, naravno, da kod natprirodnih pojava/stvorenja postoji mnogo viši stepen autorske slobode, pa je lakše čoveku da suspenduje nevericu. Edited August 6, 2019 by Weenie Pooh
porucnik vasic Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 22 hours ago, Weenie Pooh said: Taj tabor je prisutan samo na černobiljskoj temi. Ovde smo i Vasić i ja ruski deo priče komentarisali kao besmislen, ne kao ideološki obojen. Ej, došli Rusi u Indijanu i izgradili vojnu bazu ispod tržnog centra. Kilometri tunela, armirani beton, povezuju taj mol u gradiću sa napuštenim istraživačkim centrom. Stotine uniformisanih vojnika i naučnika, gore naoružani stražari ubijaju ljude, pokušavaju i šerifa da skenjaju, svi pričaju ruski, engleski gotovo niko ni da bekne. Šalju jedni drugima šifrovane poruke radio vezom (naravno na ruskom), ne znam samo gde, valjda kući u Rusiju. Sve to u sred Hladnog rata, i niko ne otkrije ovu suptilnu infiltraciju osim dečurlije Sad će neko da potegne onaj šupalj argument, "šta ima veze, to je horor serija, kako ti ne smetaju čudovišta iz Dimenzije X". A odgovor je, naravno, da kod natprirodnih pojava/stvorenja postoji mnogo viši stepen autorske slobode, pa je lakše čoveku da suspenduje nevericu. 13 hours ago, precog said: +1
porucnik vasic Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 On 9.8.2019. at 18:48, kud u maglu Simoviću said: kakva je ovo glupost Које?
Recommended Posts