March 11, 20187 yr 11 hours ago, teacher said: nije moguće na frmu ovde dobiti takve info ali neko je postavio o ovome na jednom drugom delu o filmovima, pa sam mislila da je i ovde okej.
June 23, 20195 yr s01 odlična, s02 ‘nako us03 su bubuljičavi teenageri mogućnost kvalitetne sezone teži ka nemogućem
June 23, 20195 yr 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: s01 odlična, s02 ‘nako us03 su bubuljičavi teenageri mogućnost kvalitetne sezone teži ka nemogućem +1 jebeno je to kada djeca porastu tokom filmovanja i postanu odurni tinejdzeri
July 16, 20195 yr Prestao da gledam jos pred kraj prve - OK mesavina nostalgije osamdestih i Cthulhu mitologije, problem je sto sam ionako odrastao u tom periodu, a radije bih citao Lovecrafta.
July 16, 20195 yr Nema nam @Hippie da kao najveći forumski fan serije kaže kakvi su utisci o 3. sezoni Edited July 16, 20195 yr by mraki
July 16, 20195 yr 1 hour ago, Jeremija said: Prestao da gledam jos pred kraj prve - OK mesavina nostalgije osamdestih i Cthulhu mitologije, problem je sto sam ionako odrastao u tom periodu, a radije bih citao Lovecrafta. стар мали јеремија