*edited by mod Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Koliko vidim na IMDB jos dve sezone zagarantovane. Inace sve se slazem, Stiv car, burazer od Maks je valjda neki neuspesni polu negativac, u sledecoj ce da idu na sirenje price na Cikago i ostale brojeve + ćaća se vraća. Sve predvidivo ali ima da se gleda :)
*edited by mod Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Izginula i 11 pa joj ništa ne fali. A i u Šikagu su nagovestili da je on tu samo da nije bila dovoljno hrabra da ga potraži.
Ajant23 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Bolje bi bilo da se pored 8 i 11 pojave i 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 i 10, pa da ih sve skupa Mourinho dovede u Manchester...
Amos Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Nervirali su me u prve 4 epizode kad su im uvalili scenario gde svi (sem Vinone) donose glupe odluke van proslogodisnjih karaktera samo da bi napravili perfect storm u 5-6 epizodi. Plus budalastina od Cikago Sith trening epizode. Posle bilo ok, fino priveli kraju. Prva sezona bolja za misteriju i iznenadni udar nostalgije u glavu. Edited November 14, 2017 by Mos
ToniAdams Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 sto bre, potpuno je realno da mali bezubi krembil posle svega sto je preziveo pokupi superjakog crva iz smeca I odnese gajbi. inace ne vidim stvarno sta je tolki problem sa cikago epizodom.
Weenie Pooh Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Pa epizoda svesno pravi ničim izazvan otklon od svega što smo do tada gledali, umesto nostalgičnog stivenkingovskog pastiša serija postaje Dark Angel/Heroes hibrid. Plitko jeste i jedno i drugo, ali na ono prvo smo svesno pristali jer je bilo atmosferično i deca su nam bila slatka. A ovo drugo su nam odjednom uvalili na kvarno, pa se zato ljudi bune. Mene lično stvarno ne zanima da gledam kako se telekinetički tinejdž counterculture punks svete nekome i pljačkaju benzinske pumpe.
ToniAdams Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 jedna jedina 11-orjentisana epizoda iz koje smo saznali stosta, bigdil sto iskace iz kolotecine. meni je vise licilo na lost nego na to sto si pomenuo, mada to realno nisam ni gledao, pogotovo dark angel koji je uzas.
Calavera Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 dobra je bila ta epizoda s 11, samo nije trebalo da je stavljaju odmah nakon onog cliffhangera. da je smestena malo ranije u sezonu, sve bi bilo kul.
Ajant23 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Sam tvoj način rezonovanja diskretno upućuje utisak o kvalitetu radnje u seriji na osnovu koga bi se moglo zaključiti da u njoj gravitacija uopšte ne postoji, pa ni cliffhangeri niti su opasni niti su bitni... Edited November 14, 2017 by Ajant23
Amos Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Iskreno, meni je bio transfer neprijatnosti u onoj sceni gde treba da pomeri vagon. Gooood, I caaan feel your angeeer. :palpatine: Sve samo da bi 11 to iskoristila u poslednjoj epizodi da zatarabi dveri medju svetovima. Plus ono naivno kaznjavanje ljudi iz proslosti koji se eto nasli tu u kraju, plus, sto kaze Vini, kakvo spustanje posle rokanja u 7. epizodi. To kao da je neko u Aliens tokom scene gde svi bulje u counter metaka sa dva automata na koje nalecu Tudjini pustio par scena iz Čari da bi videli caku kojom ce da ih sjebe sve na kraju Alisa Milano.
precog Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Koja ti je nabolja riba u lostu, koji nisi gledao?
ToniAdams Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 kejt, analucija i naomi. i ozi stjuardesa.
Recommended Posts