mraki Posted February 13 Posted February 13 8 hours ago, Valkyrie said: Aha, sorry, nisam skontala da ona plaća
decak Kejt Posted February 13 Posted February 13 16 hours ago, lord_s said: Gde to pise, da li ima neki link da se procita? ako misliš na tu registraciju mild hibrida evo ima ovde: https://www.super-registracija-vozila.rs/registracija-elektro-hibridnih-vozila i ovo je ključno: za njih se ne plaća porez na upotrebu motornih vozila
decak Kejt Posted February 13 Posted February 13 7 hours ago, Zli Gli said: Milosica Panic na stranu, prejako mi je ovo kad ljudi kupuju nova kola i pisu o ceni registracije kao faktoru, tipa das 50 000 evra za sam auto (makar i na kredit/rate) a usput je bitno jel godisnja registracija 36 ili 49 hiljada dinara pa i nije baš pile, razlika je 36 ili 113 'iljada. 2
Mel Posted February 13 Posted February 13 On 11. 2. 2024. at 21:32, Milošica said: Dajte neki novi SUV do 45 000 za devojku. Može koja hiljada preko ako se baš dopadne. Samo neki grand cherokee. Spoiler
Zli Gli Posted February 13 Posted February 13 23 minutes ago, decak Kejt said: pa i nije baš pile, razlika je 36 ili 113 'iljada. E to je vec nesto, posteno. Kazem, nagledao sam se i naslusao svega, od ljudi milionera koji kupe npr. 3.0 dizel pa nadju invalida i registruju na njega jeftino (s tim sto se placa i neka cifra po dogovoru i tom na kojeg se registruje) do nekih likova koji voze besne kubikaze a placaju ful cenu iako nemaju bas para na bacanje. Jedan drug se obradovao kad mu je pre par meseci snizeno sa nekih 120 na 80 i kusur hiljada
Shan Jan Posted February 13 Posted February 13 11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: milosica > keksi Milosicina sugar mommy: "Odradjuje za dvojicu, kosta ko trojica"
pbg12345 Posted February 13 Posted February 13 On 11. 2. 2024. at 21:32, Milošica said: Dajte neki novi SUV do 45 000 za devojku. Može koja hiljada preko ako se baš dopadne. 1 5
Milosh76 Posted February 13 Posted February 13 4 hours ago, Zli Gli said: nagledao sam se i naslusao svega, od ljudi milionera koji kupe npr. 3.0 dizel pa nadju invalida i registruju na njega jeftino Iskreno se nadam da ce takvim skotovima zaista trebati ta legalna nalepnica. 1
Mr.Mxyzptlk Posted February 13 Posted February 13 4 hours ago, Mel said: Samo neki grand cherokee. Reveal hidden contents kad smo isli na ekskurzije po cg, crnogorci bi se drali ka nasim devojkama sa - daj mi mala jedan smoki ja cu tebi grand ciroki 1
lord_s Posted February 13 Posted February 13 8 hours ago, decak Kejt said: ako misliš na tu registraciju mild hibrida evo ima ovde: https://www.super-registracija-vozila.rs/registracija-elektro-hibridnih-vozila i ovo je ključno: za njih se ne plaća porez na upotrebu motornih vozila Ne, nego informacija da ce ukinuti te 'olaksice' pri registraciji polu-hibrida, ili kako ih vec zovu.
decak Kejt Posted February 13 Posted February 13 44 minutes ago, lord_s said: Ne, nego informacija da ce ukinuti te 'olaksice' pri registraciji polu-hibrida, ili kako ih vec zovu. ma to sam samo čula u nekoj od auto emisija, ali i rekoše da je to mogućnost, bez zvaničnih potvrda. 1
Roger Sanchez Posted February 15 Posted February 15 On 11. 2. 2024. at 15:57, decak Kejt said: 2.5, 194KS Strašan motor kad se razradi (i ne gazi, tj, kad ga bar pola puta vozi ženska ruka ) 2
Recommended Posts