Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupovina novog automobila u Srbiji

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 132.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zaboravih da se pohvalim. Stigao Sportage! Motion paket, 1.6 180KS Lunar Silver boja. Isti vaki:    

• Stigao danas novi RAV4 Plug In.....   Stavio sam ga na punjač, pa sutra da vidimo kakav je na struju  

• Rezervisao Sportage, Fresh Plus nivo, srebrna boja. Stiže za mesec-dva. Aj' nek mi je sa srećom!

Posted Images

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ako nisi gadljiv, octavia je best buy

za te novce nećeš naći ništa bolje

Za sada sam na Mazda 3 Sedan i Octavia. Corolla za sada visi jer je jedina na 3 cilindra.

ovde(u srbiji) je svakako bolja opcija škodilak, zbog naklonjenosti fauve grupaciji, lakše prodaje kasnije, rezervni delovi…..

a jel opcija nov nov, ili mogu oni do godinu dve stari

3 minutes ago, *edited by mod said:

Za sada sam na Mazda 3 Sedan i Octavia. Corolla za sada visi jer je jedina na 3 cilindra.

Meni je mazda bas lepo auto, al je nekako skucena unutra. Slozicu se s kumsom oko oktavije

Ogromna prednost za nov nov. Prtljažnik bi isto trebao da bude dobar. Npr pre par meseci rentirali neki T roc I potpuno ostali u šoku koliko nazad nema prostora ni za šta.

1 hour ago, ZokiAsov said:

Od francuza jedino 508 lep je ko greh al i on ode preko 4 konja

E jeste, baš je fantastičan i spolja i unutra. Još sam vozio Pežo prošle nedelje i zapravo mi se dopao kontroverzni mali volan.

Od novih nenemaca oko 30k možda Mazda CX-5.

43 minutes ago, booyaka said:

Od novih nenemaca oko 30k možda Mazda CX-5.

Taj klot startuje na 30k. Merkao sam i onu Toyotu C HR, sad sam na neka akcija da je ispod 30k ali to mu opet dođe SUV, a nešto mislim da mi ipak limuzina bolje radi posao.

53 minutes ago, napadaj said:

E jeste, baš je fantastičan i spolja i unutra. Još sam vozio Pežo prošle nedelje i zapravo mi se dopao kontroverzni mali volan.

Nažalost van budžeta + loša iskustva baš sa Pežoom

rad sam saznati šta je presudilo u korist limuzine u odnosu na suv/crossover

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rad sam saznati šta je presudilo u korist limuzine u odnosu na suv/crossover

Udobnost, prtljažnik (doduše ima tu i ovakvih i onakvih) nagib pri nekom gradskom kočenju jer u SUVu gotovo da uvek moraš da poletiš napred i naravno to što generalno slabo idem po nekim off road putevima.

ma ni ja ne idem po truckavicitm crossoveri imaju ogromnu prednost zbog klirensa, pogotovu u gradskoj vožnji, a i nešto su kraći(zbog parkinga)

meni je položaj vozača neuporedivo bolji nego u limuzini i to mi je razlog zbog kog ću uvek pre odabrati suv nego limo 

ako ti škoda oktavia bude opcija, razmisli i o super b(oni stari dve godine uz neku razumljivu kilometražu do 50kkm) lagano upadaju u budžet, a primetna je razlika u klasi vozila

pišem na osnovu iskustva i vozača i suvozača

kako kažu na oglasima, sretna kupovina

:ss1:

Kako sam krenuo da čačkam oko Mazde tako je algoritam krenuo da me gađa sa Skyactive X pa ne znam ima li smisla to?

4 hours ago, *edited by mod said:

Corolla za sada visi jer je jedina na 3 cilindra.

Ako je u pitanju turbo benzinac na 3 cilindra, svi novi benzinci ga imaju. I Oktavija i Mazda i Toyota.

Odes na probnu voznju pa vidis sta ti lezi.

Sa aktuelnim fejsliftom Škoda je odustala od trocilindraša u Oktaviji. Najslabiji motori u ponudi biće četvorolocindrični benzinci zapremine 1,5L. Ne znam koji je razlog za ovakvu odluku, a zapamtio sam kao izvestan kuriozitet.

https://www.skoda-storyboard.com/en/press-kits/skoda-octavia-world-premiere-press-kit/powertrains-four-petrol-and-two-diesel-engines-as-well-as-mild-hybrid-options/

Ima smisla sa u manje automobile idu motori sa 3 cilindra, s u oktaviju, golfa, audi... Da idu ti jaci motori

Do sad je sve bilo isto.