duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 5 minutes ago, Tpojka said: Tako sam slično čuo za Katar, mečkama i bembarama crkavaju klime dok se svi kunu u leksus. Doduše, priča je od prije ~20 godina, pa je moguće da sad i mečke valjaju. I ne samo pesak, muž je bio i u Sibiru na najvećim hladnoćama. Kaže, teretnjaci ruski, ne gase ih nikako, a džipovi toyotini, kreću bez problema. Kaže da osim ruskih vozila i Toyote, ništa drugo tamo nije video. Sve je to , istina, staro 30+ godina, al stara ljubav zaborava nema
Svemir Zeka Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 43 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Svemir Zeka šta kažeš, bela privilegovana šoferka Zvaću dudu da me vozi 1 1
Mil@n Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 1 hour ago, nenad said: tovari magare dok je u blatu. znao sam, kako ne bih... Daleko bilo da bih bilo koga u toj situaciji tovario već ono, ili reko možda nisi znao, ili si znao pa si hteo da se predomisli ili si bio nestašan pa si hteo da ti oprosti
nenad Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 31 minutes ago, Mil@n said: Daleko bilo da bih bilo koga u toj situaciji tovario već ono, ili reko možda nisi znao, ili si znao pa si hteo da se predomisli ili si bio nestašan pa si hteo da ti oprosti ma zezam se, da mi je to bolna tacka, ne bih ni pominjao. nije tu bilo nekog plana niti razmisljanja, (glupi) kordunas, sta ces. zanimljivo je da je taj auto sad u mom bloku, posto ga je zena dala roditeljima. poslednja zena je tek posle dva ili tri puta pominjanja skapirala da sam ja kupio TAJ auto, a ne neki talav slican. sad se smejemo svaki put kad ga vidimo. 1
Desmond Bojčinski Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Ono malo podsaharske Afrike što sam video od 10 automobila 5 su tojote, 3 ostali japanci a 2 sve ostalo. Po Kinšasi najpopularnije taksi auto je bila Tojota Ist, nikad mi nije bilo jasno što je nisu valjali u Evropi, realno mnogo lepša od Yarisa(godište oko 2000)
Valk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 11 minutes ago, nenad said: poslednja zena Nenad, pola-topik o braku pola-tinder. 2 1 3
radisa Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 59 minutes ago, dùda said: I ne samo pesak, muž je bio i u Sibiru na najvećim hladnoćama. Kaže, teretnjaci ruski, ne gase ih nikako, a džipovi toyotini, kreću bez problema. Kaže da osim ruskih vozila i Toyote, ništa drugo tamo nije video. Sve je to , istina, staro 30+ godina, al stara ljubav zaborava nema Na bliskom istoku Lexus i Toyota suvereno vladaju još uvek...
nenad Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 3 minutes ago, Valkyrie said: Nenad, pola-topik o braku pola-tinder. nemoj mi laugh topic i dnevni tupan preskakati!!! 1
Lancia Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 2 hours ago, radisa said: @dùda Super he YarisCross... kad su ti rekli da stize? Moj RAV4 je trebao u maju, a realno, biće valjda septembar... Taman kad bude izasao novi model ekekeke
radisa Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 6 minutes ago, Lancia said: Taman kad bude izasao novi model ekekeke Ne staj ne muku... Na ivici sam da idem i da se svađam i tražim kaparu natrag, pa čak i da oprostim kaparu i uzmem Mazdu CX-60... Baš sma na ivici. Mazdu bi čekao još godina dana, kako izgleda...
jms_uk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Ono malo podsaharske Afrike što sam video od 10 automobila 5 su tojote, 3 ostali japanci a 2 sve ostalo. Po Kinšasi najpopularnije taksi auto je bila Tojota Ist, nikad mi nije bilo jasno što je nisu valjali u Evropi, realno mnogo lepša od Yarisa(godište oko 2000)U Bocvani krajem 90-ih su imali bilborde: “Botswana is Toyota country”A evo i u novinama nekih 15 godina kasnijehttps://www.mmegi.bw/ampArticle/58203Sent from my iTelephone using Tapatalk
Lancia Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 1 minute ago, radisa said: Ne staj ne muku... Na ivici sam da idem i da se svađam i tražim kaparu natrag, pa čak i da oprostim kaparu i uzmem Mazdu CX-60... Baš sma na ivici. Mazdu bi čekao još godina dana, kako izgleda... Zezam se, cuti sad i cekaj, mozda te iznenade. Svuda je cekanje.
radisa Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Just now, Lancia said: Zezam se, cuti sad i cekaj, mozda te iznenade. Svuda je cekanje. Misliš, dobijem model 2024 u decembru? :( Jbg, ne bih naruččivao da nisma video na zvaničnom dokumentu da je ulazak u proizvodnju u februaru 2023... Samo nije ušao u prouvodnju... Još... :(
napadaj Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 U Njujorku svi voze Toyotu, neretko prođu tri ili četiri Camryja uzastopce, a ima i dosta Highlandera. RAV4 je najčešći taksi.
Lancia Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 16 minutes ago, radisa said: Misliš, dobijem model 2024 u decembru? :( Jbg, ne bih naruččivao da nisma video na zvaničnom dokumentu da je ulazak u proizvodnju u februaru 2023... Samo nije ušao u prouvodnju... Još... :( Narucio si ovaj sad novi model?¿ Meni je super, ne bih ga menjao za Mazdu.
Recommended Posts