Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Propadalo ide Bastinim stopama. Za koji dan ce zvanicno stupiti na neku novu funkciju i otici Hvala im i ne moraju vise da se vracaju...
Gradina Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Propadalo ide Bastinim stopama. Za koji dan ce zvanicno stupiti na neku novu funkciju i oticiNeće li Banković da uleti u klub
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Petak, 17.11.2017 17:00 - Lučani Delegat - Sp. radnik: BLEČIĆ Vuk Glavni sudija: ŠIROKI Zoran Prvi pomoćni sudija: STANOJEVIĆ Goran Drugi pomoćni sudija: MINIĆ Srđan Četvrti sudija: ĐOKIĆ Nenad Prvi dodatni sudija: Drugi dodatni sudija: Posmatrač: JOVANETIĆ Boško Sta nam bese u skorije vreme sudio Siroki?
Boki Nis Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Nisam u toku,jel Toncev otisao?Jest moguce,al na neku londzu... [emoji3] Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Dali_man Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 (edited) Sa grobarima. Edited November 16, 2017 by Dali_man
ackonish Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Markoni - meni ostao u secanju kao clan UO koji upadao u svlacionice jos prosle sezone i drao se igracima... lik se drao Arsicu " koji si ti kurac ovde, koji si ti faktor... znas li ko sam ja? Ja sam clan UO... Ivice vrati se, sve ti oprosteno. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:484944-Na-kojih-pet-pitanja-zamenik-direktora-BIA-Dragan-Markovic-poznatiji-kao-Markoni-nije-prosao-na-detektoru-lazi Nas novi precednik Edited November 16, 2017 by ackonish
Constantin Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Glavni sudija: ŠIROKI Zoran Sta nam bese u skorije vreme sudio Siroki? Za sudiju ne breni ;) Markoni - meni ostao u secanju Nas novi precednik Ko nam fali, ko nam fali....
Gradina Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Kuda plovi ovaj brod. Pacovi ga polako napuštaju.Formira se SD ? Hoće li to nešto da promeni.Neki od nas su već decu povukli iz omladinske škole , sa druge strane ta ista škola je nas na to naterala davanjem cele generacije 2002 Caru. Upravu na celu sa Ivicom ta škola ne interesuje a nije ga interesovala ni ranije. A i zašto bi ? Pa njihovih takmičarskih utakmica nema na kladionicama. Rastera uprava prvo trenere , pa decu , pa publiku sa Čaira. Na utakmici sa Vozdovcem "neka znana lica "prodavase karte ispod ruke. Pomislih od Meraklija . Ali demantovah se kad vidoh da su u pitanju karte za istok. Snimih ih slikah za svaki slučaj . . .Neka ćute neću da ih ni pitam za koga prodavaše. Nisu deca ,neka se stide .Da im ne osvane slika. . . Kuda plovi ovaj brod. Na 400 gledalaca te večeri tapkate karte. . . Idite bre u Čačak pa tapkajte
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Krznaric Raul,Raspopovic.Simunovic,Stankovic Tomic D.Zivkovic,Noma, Arsic, Caki Pavkov
MaErAkLoIJA Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Ima li neki stream nemam arenu ?????????????????????????'
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Jos lepsi 1;1! Caki maestro
fetboj Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Ima li neki stream nemam arenu ?????????????????????????' Mobdro aplikaciju skini i trazi arenu
Recommended Posts