renne Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 59 minutes ago, theanswer said: ja dobio kovertu Opa Šta piše, šta su naveli? Stoka!
Moća Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 I koji grad je u pitanju da znamo gde da bezimo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
theanswer Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ništa, samo obaveštenje o prebacivanju u rezervni sastav, piše samo da će me zvati na lekarski. Ne piše kada. @Moća na ZR adresu mi stiglo.
gone fishing Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 theanswer dobio na lutriji Quote Potrebno je naglasiti i da se ne radi o ogromnom broju ljudi koji će proći ovu obuku, već o par stotina vojnih obveznika koje ćemo obučavati godišnje”, rekao je Krgović.
theanswer Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 4 minutes ago, gone fishing said: theanswer dobio na lutriji oseti se jedan kvalitet u meni
Time Crisis Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 49 minutes ago, theanswer said: Ništa, samo obaveštenje o prebacivanju u rezervni sastav, piše samo da će me zvati na lekarski. Ne piše kada. @Moća na ZR adresu mi stiglo. Kakav sad lekarski, jel si ranije bio na redovnom i/ili civilnom?
namenski Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 53 minutes ago, theanswer said: oseti se jedan kvalitet u meni A jesi li ponosan, ono otadzbina zove, najveca pocast za mladog coveka, duh predaka, dug potomstvu, jeza uz i niz kicmu, taj rad, nije mala stvar?
SDSG Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 38 minutes ago, Time Crisis said: Kakav sad lekarski, jel si ranije bio na redovnom i/ili civilnom? Ko nije isao na regrutaciju tj. samo je upisan u vojnu evidenciju sad kad napuni 30+ prebace ga u rezervu i mora na lekarski da je sposoban za vojnu sluzbu,tako bar kazu
SDSG Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 U lokalni SNS izgleda clan partije>major to je neka paralela u Vulinovoj vojsci, jos ako si nekad izudarao nekog iz DOS-a ides odmah u specijalnu brigadu.
jms_uk Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 5 hours ago, SDSG said: Ko nije isao na regrutaciju tj. samo je upisan u vojnu evidenciju sad kad napuni 30+ prebace ga u rezervu i mora na lekarski da je sposoban za vojnu sluzbu,tako bar kazu A ko je delimicno sposoban - hoce li i njih primiti u rezervu?
namenski Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 7 minutes ago, jms_uk said: A ko je delimicno sposoban - hoce li i njih primiti u rezervu? To se jos ne zna, zakonodavac jos uvek razmatra. Ali se za nesposobne, oslobodjene vojske zna: mogu da se kandiduju za ministra vojnog kada sadasnji ode na drugu odgovornu funkciju...
Tribun_Populi Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Ko nije isao na regrutaciju tj. samo je upisan u vojnu evidenciju sad kad napuni 30+ prebace ga u rezervu i mora na lekarski da je sposoban za vojnu sluzbu,tako bar kazu [emoji3]I ko je prošao regrutaciju ide na lekarski.Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
theanswer Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 8 hours ago, Time Crisis said: Kakav sad lekarski, jel si ranije bio na redovnom i/ili civilnom? kada sam bio na regrutaciji sa 18 imali smo lekarski, sad treba ponovo, ipak je prošlo 12 godina
Recommended Posts