John Coltrane Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Smijurija u mjerama (izdanje nedeljnik Vreme) ima lepih delove, mada nije laka za čitanje obzriom na stil.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 2 hours ago, kipo said: Ako je mozda poklon mladjima u pitanju, "Nemam vise s kim a ni protiv koga" je super za prvi utisak. Kratka biografija, par zanimljivosti iz zivota, jos kraci intervju i poezija. +1 2 hours ago, John Coltrane said: Smijurija u mjerama (izdanje nedeljnik Vreme) ima lepih delove, mada nije laka za čitanje obzriom na stil. Uf, ja to nisam mogo, jebi ga.
Frank Pembleton Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Uf, ja to nisam mogo, jebi ga.Ni ja, prosto ne ide.Izgledalo mi kao da bi on hteo da bude Krleža po stilu, a nume. .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Pa ono što se može anegdota iščitati s početka to je kao ok (ali jeste i to kriptično i teška jezika, kao Briksi na kub), ovo u daljem dijelu knjige, prevodi, tumačenja klasika, samo za baš hardkor fanove.
kipo Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Da, moja se raspala, dobio je '96. Poklonio sam jednu prije 7-8 god, nasao polovnu za 5€, u veoma dobrom stanju. @James Marshall Edited November 19, 2020 by kipo
John Coltrane Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 3 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Uf, ja to nisam mogo, jebi ga. 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ni ja, prosto ne ide. Izgledalo mi kao da bi on hteo da bude Krleža po stilu, a nume. .... Shiit has hit the fan! Pa o tome i pričam, užas. Al dobar je onaj deo kad je pikao fudbal u nekom balonu, pa ostao da odigra još 1 termin. Likovi nemaju pojma s kim igraju i posle mu tip kaže da igra odlično, a Džoniju srce puno jer je kompliment bio iskren a ne ulizivanje rok zvezdi
James Marshall Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 "a meni drago" ili "a meni milo" Pikali ako se sjećam na Košutnjaku, kad je '95. došao da snimi ona sranja od albuma za Komunu valjda mu to rekao lik koji ga je povezao, kao "ja mislio ti profi fudbaler" ima i par dobrih pričica sa turneja
MocaVukotic Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Bio je tad (1995) na jugu na derbiju na kom je tesovic dao gol za pobedu na marakani posle recimo 18 susnih godina
ragasto Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Još malo https://www.scribd.com/document/486811537/O-NOVOM-TALASU-ЉUDIMA-PISMA-I-ЉUDIMA-MARKE
cartman Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 On 4.3.2021. at 1:10, Gojko & Stojko said: vs Share & Enjoy Ovo je Krist garant pokupio od Valjka kada je bio na raspustu.
booyaka Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Cesto razmisljam sta ce biti kad se preseli u vjecna lovista. Hoce li pasti ta zabrana ili ce, lud kakav je, ostaviti to jos 70 god [emoji4]Neće, evo koliko ima da je Prince umro pa i dalje njega ima u tragovima na YouTube-u.
Sludge Factory Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 20 hours ago, booyaka said: On 1.5.2019. at 15:54, kipo said: Cesto razmisljam sta ce biti kad se preseli u vjecna lovista. Hoce li pasti ta zabrana ili ce, lud kakav je, ostaviti to jos 70 god Neće, evo koliko ima da je Prince umro pa i dalje njega ima u tragovima na YouTube-u. Ne bas, ima na youtubu Princa sad (da ne tvrdim bas da je sve okaceno jer nisam detaljno proverio ) i sve je official, plus sad ima i live nastupa dosta i vise ne skidaju kad neko nezvanicno okaci nesto.
Recommended Posts