Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko ja vidim oni su naterali jednog rasistu i antisemitu da se izvini i pobegne u psecu kucicu gde je takvima i mesto. Kudos za to.

"When asked specifically about his other posts that consisted of racist, Islamophobic, and anti-Semitic language and imagery, he answered, "I love people of all races, creeds and origins. One of my best friends is a homosexual and one of my best friends is Jewish and one of my best friends is Muslim.""

Suck it.

Edited by Eraserhead
Posted (edited)

19748793_10212419140327605_2248531918248

Edited by kurjak92
Posted

this is war!

sta bi rekli da im charlie hebdo naprave karikaturu (al naravno da nece, kolege)...samospalili bi se svi do jednog na sunsetu. kakvi jadnici isfrustirani

Posted

Koliko ja vidim oni su naterali jednog rasistu i antisemitu da se izvini i pobegne u psecu kucicu gde je takvima i mesto. Kudos za to.

"When asked specifically about his other posts that consisted of racist, Islamophobic, and anti-Semitic language and imagery, he answered, "I love people of all races, creeds and origins. One of my best friends is a homosexual and one of my best friends is Jewish and one of my best friends is Muslim.""

Suck it.

tebi je ovo normalno!!!!???  :isuse:

ovo je isto kada bi rt naterao tebe da se izvinis putinu, mada bilo bi zabavno procitati tvoj post: dragi ppp forumasi, dragi miraleme...  :P

@kurjak

ovaj lik sigurno nije 15 year old kid

Posted

samo ubijam vreme u cuvarskoj smeni i prenosim memove :v , ne znam ja koliko ima godina 

Posted

tebi je ovo normalno!!!!??? :isuse:

ovo je isto kada bi rt naterao tebe da se izvinis putinu, mada bilo bi zabavno procitati tvoj post: dragi ppp forumasi, dragi miraleme... :P

@kurjak

ovaj lik sigurno nije 15 year old kid

Nije normalno. Normalno je da takav naci sljam bude u kucici to begin with i da ih bude blam i strah da pomole nos.

Takodje paralela sa putinom nije dobra jer moze samo on drugima da se izvinjava.

Jedino sto je za :isuse: ovde je to kad se neko stavlja na stranu rasistickog olosa.

Posted

Jedino sto je za :isuse: ovde je to kad se neko stavlja na stranu rasistickog olosa.

vec nekoliko strana pokusavam da ti objasnim i da ti nacrtam da ste vi doneli ovog klovna, nisu to bili ni rusi ni redneksi nego ovi tvoji iako je to bila nemoguca misija nekako ste uspeli, pa cestitam vam i uzivajte

Posted

Uobičajena moralna relativizacija, zlodelo je kad susedno pleme našima otme kravu, a dobro delo je kad naši otmu njihovima. 

Asanž je "pacov iz ambasade" koji iznosi privatne informacije, a kad CNN preti iznošenjem privatnih informacija... pa dobro™, oni samo disciplinuju rasistički ološ.

Posted

vec nekoliko strana pokusavam da ti objasnim i da ti nacrtam da ste vi doneli ovog klovna, nisu to bili ni rusi ni redneksi nego ovi tvoji iako je to bila nemoguca misija nekako ste uspeli, pa cestitam vam i uzivajte

Njega su doveli iskljucivo oni koji su za njega glasali i podrzavali ga. A uzivacemo svi.

• Create New...