marv Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 neverovatno da cnn napravi ovakvu amatersku gresku zbog jednog memea, rezultat je na hiljade novih memea i #cnnblackmail koji je na vrhu danas, plus ako se ispostavi da je tacno da se radi o petnaestogodisnjaku
Eraserhead Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) Videh na twitteru da su Trumpards triggered ali mi nije bilo jasno zasto. neverovatno da cnn napravi ovakvu amatersku gresku zbog jednog memea, rezultat je na hiljade novih memea i #cnnblackmail koji je na vrhu danas, plus ako se ispostavi da je tacno da se radi o petnaestogodisnjaku Njima ovo sve odgovara. Oni su sad u poziciji u kojoj je trump bio pre izbora. Sto su vise napadani to su relevantniji. Edited July 5, 2017 by Eraserhead
marv Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Videh na twitteru da su Trumpards triggered ali mi nije bilo jasno zasto. Njima ovo sve odgovara. Oni su sad u poziciji u kojoj je trump bio pre izbora. Sto su vise napadani to su relevantniji. ako mislis na cnn ovo im definitivno ne odgovara, njima ne fali popularnost jer su popularniji od boga. zasto su to uradili za mene je misterija
mjone Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Njima ovo sve odgovara. Oni su sad u poziciji u kojoj je trump bio pre izbora. Sto su vise napadani to su relevantniji. odgovara ali juce oni su izgubili bitku na internetu jos tokom izbora, sada samo kopaju sebi dublju rupu, "klasicni mediji" ne kapiraju da ih je vreme skoro pa zgazilo dovoljno je da pogledas trend na internetu, ovo je pre godinu/dve bilo nezamislivo, uprkos pokusajima youtube i twittera da nekako ogranice uticaj koji imaju "alt-right" i cela ta kultura izvesno je da ceo taj "pokret" raste, ovo sto radi CNN i ostali "klasicni" mediji im samo dodaje gorivo CNN i ostali "ozbiljni" mediji umesto da se bave ozbiljnim stvarima oni ulaze u bitke koje nikako ne mogu da dobiju
Eraserhead Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Rejting CNNa je danas oko 1 milion. 2014 je bio 450,000. To je rezultat pojave Trampa i vracanja relevantnosti tradicionalnim medijima. Uostalom i na onom skrivenom snimku producent kaze da su im nikad jaci rejtinzi. http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2017/jul/03/donald-trump/trumps-pants-fire-claim-cnn-ratings-are-way-down/
mjone Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Rejting CNNa je danas oko 1 milion. 2014 je bio 450,000. To je rezultat pojave Trampa i vracanja relevantnosti tradicionalnim medijima. Uostalom i na onom skrivenom snimku producent kaze da su im nikad jaci rejtinzi. http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2017/jul/03/donald-trump/trumps-pants-fire-claim-cnn-ratings-are-way-down/ lazu : ) ovako na slepo pretpostavljam da je to vec bila anti-trump publika, nisam bas siguran da mogu da privuku nekoga iz suprotnog tabora (ili relativno neutralnu publiku) sa pricama koje voze zadnjih meseci ... moguce se apsolutno varam i da ovom anti-ruskom propagandnom vrbuje neke hard-core "amerikance" koji su se razocarali sto je Trump "ruski covek" (nisam sklon da bas verujem u tako nesto) meni je na internetu vidljiv trend "alt-right" kulture, posebno na youtube
Eraserhead Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) lazu : ) ovako na slepo pretpostavljam da je to vec bila anti-trump publika, nisam bas siguran da mogu da privuku nekoga iz suprotnog tabora (ili relativno neutralnu publiku) sa pricama koje voze zadnjih meseci ... moguce se apsolutno varam i da ovom anti-ruskom propagandnom vrbuje neke hard-core "amerikance" koji su se razocarali sto je Trump "ruski covek" (nisam sklon da bas verujem u tako nesto) meni je na internetu vidljiv trend "alt-right" kulture, posebno na youtube Moguce da lazu ali ajde da pretpostavimo da ne lazu. :)Ja pre mislim da se tu radi o povratku relevantnosti nego o privlacenju suprotnog tabora. U vreme Obame CNN i vecina ostalih medija nije imala pricu koja bi privukla gledaoce. Pojavom i usponom trampa to se promenilo. Odjednom ti mediji nude nesto drugacije, opoziciju predsedniku. Ljudi koji su prestali da gledaju ponovo se ukljuciju. Da su Bush ili Rubio predsednici CNN bi bio tamo gde i 2014. Da, na internetu dominira alt-right, najopasnija pojava jos od fasizma. Edited July 5, 2017 by Eraserhead
mjone Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Moguce da lazu ali ajde da pretpostavimo da ne lazu. :) Ja pre mislim da se tu radi o povratku relevantnosti nego o privlacenju suprotnog tabora. U vreme Obame CNN i vecina ostalih medija nije imala pricu koja bi privukla gledaoce. Pojavom i usponom trampa to se promenilo. Odjednom ti mediji nude nesto drugacije, opoziciju predsedniku. Ljudi koji su prestali da gledaju ponovo se ukljuciju. Da su Bush ili Rubio predsednici CNN bi bio tamo gde i 2014. Da, na internetu dominira alt-right, najopasnija pojava jos od fasizma. zvuci logicno ali mi intuitivno deluje da su to anti-trump glasaci btw. koliko ja razumem taj "alt-right" pokret nije bas precizno definisan, vise je to neka apstrakcija ideje koja je kao "patriotska" ali i protiv instuticuinalnih republikanaca to je totalno logicna drustvena pojava kao odgovor na dekadenciju "demokratsko-liberalne" pozicije ne slazem se da je "najopasnija pojava jos od fasizma" zato sto i ne znamo kako ce to da se zavrsi, ti tu nemas kristalisanu opciju niti ideju, imas Trump-a kao ikonu i nista vise (a deluje da Trump-a realno i boli ona stvar za alt-right, kao i za sve ostalo)
Roger Sanchez Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Moguce da lazu ali ajde da pretpostavimo da ne lazu. :) Ja pre mislim da se tu radi o povratku relevantnosti nego o privlacenju suprotnog tabora. U vreme Obame CNN i vecina ostalih medija nije imala pricu koja bi privukla gledaoce. Pojavom i usponom trampa to se promenilo. Odjednom ti mediji nude nesto drugacije, opoziciju predsedniku. Ljudi koji su prestali da gledaju ponovo se ukljuciju. Da su Bush ili Rubio predsednici CNN bi bio tamo gde i 2014. Da, na internetu dominira alt-right, najopasnija pojava jos od fasizma. cnn laže, ti zvučiš logično, ali svejedno nisi u pravu jer intuitivno, njemu se čini, ali on razume pa onda zna i to je tako samo nastavi, pliz, divim ti se ja ne bih tako budzašto razdavao svoju satnicu
mjone Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 cnn laže, ti zvučiš logično, ali svejedno nisi u pravu jer intuitivno, njemu se čini, ali on razume pa onda zna i to je tako samo nastavi, pliz, divim ti se ja ne bih tako budzašto razdavao svoju satnicu - "cnn laze" je sala (bar za primer koji je Eraser dao) - ako nemas cinjenice niti istrazivanja apsolutno je legitimno pokusai doci do zakljucka "intelektualnom intuicijom" - ako uspes da procitas postove videces da ja ne negiram to sto Eraser kaze, niti on tvrdi da su to Trump glasaci koji polako pocinju da gledaju CNN p.s. po postovima na ovoj temi ne deluje mi da je tvoja satnica skupa, ja sem tvog trolovanja i sipanja linkova ne videh nista pametno od tebe
namenski Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 - "cnn laze" je sala (bar za primer koji je Eraser dao) - ako nemas cinjenice niti istrazivanja apsolutno je legitimno pokusai doci do zakljucka "intelektualnom intuicijom" - ako uspes da procitas postove videces da ja ne negiram to sto Eraser kaze, niti on tvrdi da su to Trump glasaci koji polako pocinju da gledaju CNN p.s. po postovima na ovoj temi ne deluje mi da je tvoja satnica skupa, ja sem tvog trolovanja i sipanja linkova ne videh nista pametno od tebe Ne razumes ti to, Роџер пл. Санчез ima povlascen status apsolutnog poznavatelja situacije u Ameriki, otprilike k'o da cuci ispod stola u Ovalnom...
theanswer Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 cnn rejtinzi jesu skočili. ali su skočili rejtinzi svih koji se bave trampom još od sredine 2015. godine. cnn je prikazivao prazan podijum trampa sat vremena, dali su mu poziciju ne samo cnn nego i svi ostali MSM sa koje može da se lansira. nema ljutiš sad. dakle, rejtinzi jesu skočili ali je cnn i dalje iza fox news-a i msnbc-a jer su i njihovi rejtinzi skočili. kao što je colbert šio fallona od inauguracije pa nadalje. razlog, naravno tramp.
Eraserhead Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) zvuci logicno ali mi intuitivno deluje da su to anti-trump glasaci btw. koliko ja razumem taj "alt-right" pokret nije bas precizno definisan, vise je to neka apstrakcija ideje koja je kao "patriotska" ali i protiv instuticuinalnih republikanaca to je totalno logicna drustvena pojava kao odgovor na dekadenciju "demokratsko-liberalne" pozicije ne slazem se da je "najopasnija pojava jos od fasizma" zato sto i ne znamo kako ce to da se zavrsi, ti tu nemas kristalisanu opciju niti ideju, imas Trump-a kao ikonu i nista vise (a deluje da Trump-a realno i boli ona stvar za alt-right, kao i za sve ostalo) I evo cim su se alt-right naci razisli hashtag ne trenduje vise. Btw i fasizam je bio odgovor na deladenciju i manjkavosti liberalne demokratije. Zapravo slicnosti su zapanjujuce. Kriza i spor oporavak. Teorije zavere i otvoreno laganje. Sirenje straha(onda od jevreja itd) danas od muslimana, emigranata. Okretanje jakim liderima obicno ekstremno desnih shvatanja. Uspon raznih ekstremista koji su celok tom haosu vide sansu. Ali si u pravu da se ne zna u sta ce se alt-right izroditi, ali se zna da ce u najboljem slucaju da umre i da se u nista dobro nece izroditi. Edited July 5, 2017 by Eraserhead
Weenie Pooh Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 CNN is not publishing “HanAssholeSolo’s” name because he is a private citizen who has issued an extensive statement of apology, showed his remorse by saying he has taken down all his offending posts, and because he said he is not going to repeat this ugly behavior on social media again. In addition, he said his statement could serve as an example to others not to do the same. CNN reserves the right to publish his identity should any of that change Otvorena doxxing ucena kao validna taktika za velike medijske kuće, za primer drugima. Spektakularno su bedni.
Recommended Posts