Ras Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 idem. podlegao sam hajpu. iako nisam gledao dobar film u kome igra gosling.
3opge Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Nakon prospavane noci: gledajuci film nisam osetio bas nista (pozitivno, tacnije vredno, jer bilo je osecaja nezadovoljstva, razocaranja, cak i facepalm momenata), sto me je jako razocaralo. I krivo mi je, jer citajuci hvalaospeve ovoga jutra vidim da se ljudi najvise hvataju za taj emotivni momenat, sto mene dovodi do toga da se zapitam sta nije u redu sa mnom. Posebno zato sto originalni BR mene najvise radi na tom nivou, uz jos neke druge stvari naravno (kao uostalom i skoro sve ljubitelje tog filma). Vuk Boskovic na Vice-u npr. kaze da je 2049 drugaciji film od prvog u skoro svim elementima (sto je tacno), ali da je emotivno sve bilo isto, ako ne i intenzivnije nego u prvom. A ja ni sinoc, ni jutros, nemam zelju da ponovo pogledam film, prosto zato sto nisam doziveo niti jedan osecaj koji bih zeleo da makar probam da ponovo osetim gledajuci ga drugi put. Ostaje mi jedino da se nakanim da ga pogledam jos jednom da probam da pronadjem to sto su pronasli drugi. Ali verujem da ce mi opet biti muka od terminatorke i da cu opet udariti sebe po celu u sceni u kojoj se replikanti zaverenici otkrivaju Goslingu, kao i na samom kraju. slazem se, moglo je i bez corave bake.
Lancia Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 idem. podlegao sam hajpu. iako nisam gledao dobar film u kome igra gosling. The Place Beyond the Pines The Believer Crazy, Stupid, Love. Blue Valentine Half Nelson The Notebook cak i Murder by Numbers
Ras Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 The Place Beyond the Pines The Believer Crazy, Stupid, Love. Blue Valentine Half Nelson The Notebook cak i Murder by Numbers Rekoh da nisam gledao :)
Indy Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 The Place Beyond the Pines The Believer Crazy, Stupid, Love. Blue Valentine Half Nelson The Notebook cak i Murder by Numbers Bukvalno ništa od ovog nisam gledao (a za većinu nisam ni čuo...)
zakintos Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Rekoh da nisam gledao :) Lars and the real girl 2007
Lancia Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Notbuk? Zezaš? odlican film, sto bi zezao. strecas od ljubavnih filmova?;)
Lancia Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Rekoh da nisam gledao :) pa ne, rekao si da nisi gledao dobar film u kom igra Gosling. meni to zvuci sasvim drugacije.
Lancia Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Bukvalno ništa od ovog nisam gledao (a za većinu nisam ni čuo...) Glavno da si gledao Drajv;)
Indy Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Glavno da si gledao Drajv;) Rečeno mi je da bez da mi se to svidi ne mogu biti član foruma. :D
Sludge Factory Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 slazem se, moglo je i bez corave bake. Ta scena (osim sto je doprinela zapletu/raspletu ovog filma) ocigledno je posluzila i kao set-up za eventualne nastavke. A sve je to moglo jos jednim segsi pojavljivanjem Mekenzi Dejvis mnogo bolje da se resi :D
3opge Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) ocigledno sprema se jos Ta scena (osim sto je doprinela zapletu/raspletu ovog filma) ocigledno je posluzila i kao set-up za eventualne nastavke. A sve je to moglo jos jednim segsi pojavljivanjem Mekenzi Dejvis mnogo bolje da se resi :D ja sam ceo film navijao da se hologramka materijalizuje, cak sam mislio da ce to biti glavni plot. Ana uzima oska za sporednu zensku Edited October 7, 2017 by 3opge
Sludge Factory Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 ja sam ceo film navijao da se hologramka materijalizuje, cak sam mislio da ce to biti glavni plot. Isti utisak sam imao, a eto na kraju je ispao plot sa ubijenom "zenom" kao motivacijom za odnos prema terminatorki. Inace, jeste dobra ta mala, delim sentiment. I inace koncept njenog lika nije bio los. Ali da se materijalizovala, bio bi doveden propisno do kraja. Ali aj da kazem da je ona jedna od pozitivnijijh strana filma. Robin Rajt, s druge strane, neiskoriscena nekako. Iako bih je slusao i gledao kako cita tel. imenik, stonokazu.
Duci Simonovic Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 odlican film, sto bi zezao. strecas od ljubavnih filmova?;) Ljubavni mi omiljeni, al notbuk mi baš jadan
Recommended Posts