Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

ja bindzujem naslovnu stranu netfliksa, otvorim, gledam i ne znam sta da izaberem i tako vec drugu sezonu.

• +1 2
  • Haha 6
Posted

Pomama za figuricama traje od pocetka godine. Ja sam na kraju porucivao sa nekakvog sugavof web shopa u Italiji ali stiglo je.

Posted

Kakve su u poredjenju sa onim old-school originalima?

Mene ovo mnogo puca na nostalgiju, i to onu najintenzivniju, 4-5 godina sam imao kad je Himen bio hit.

Dal otvarati novu temu, Netflix ima poprilicno sirok i zadovoljavajuc odabir animation serijala? 

Posted

jbt topik za himana

to je bio epik treš i kad se pojavio

• +1 1
  • -1 2
Posted
5 minutes ago, goofs said:

Kakve su u poredjenju sa onim old-school originalima?

Mene ovo mnogo puca na nostalgiju, i to onu najintenzivniju, 4-5 godina sam imao kad je Himen bio hit.

Dal otvarati novu temu, Netflix ima poprilicno sirok i zadovoljavajuc odabir animation serijala? 

Mene je isto ponela nostalgija. Sin se nakon nekoliko epizoda bas navukao, a i cerka ufiksala da je carobnica. Onda sam porucio te figurice. Odlican kvalitet, samo su vece nego prije. Imamo 4 figure i Straska i sve su ok, osim sto je i kod He Mana i Skeletora mac malo mekanija plastika i ispada iz ruke ako ne uglavis kako treba. Kad je odneo u vrtic i drugi su se navukli. (verovatno isto preko tata)

Jedino mi je zao sto nema vise epizoda na srpskom. Nemacka sinhronizacija je uzasna. Jedva cekamo juli.

• +1 1
Posted

Na YT imaju sve stare epizode na Engleskom, ne znam koliko ti to znaci :) ja sam necaku to pustao, kad je bio bas mali plasio se Skeletora, a kad je malo porastao (do 4-5) vise ga nije zanimalo, valjda ga odbija prastara animacija u odnosu na ove djakonije koje su danas popularne. Onda sam mu jednom pustio onaj CartoonNetwork serijal iz 2003, on je crtezom i radnjom dosta ozbiljniji (preporuka ako nisi vec gledao), tu se navukao dobrano, ali morao sam da sedim pored njega i da mu prepricavam, jer nema nit titla nit sinhronizacije.

42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt topik za himana

to je bio epik treš i kad se pojavio

Brate, naravno da je trash, zaboga, ali njegova vrednost nikad nije ni pucala bile gde visoko, ciljna grupa su bili klinci do 7 godina.

A topik ne bi bio za Himena nego za Netflix animaciju, ima tu bas dobrih izdanja, Castlevania, Pacific Rim, War for Cybertron, pa gomila onih komicnih, pa i neki koji nisu Netflix produkcija, ali su kvalitet, itd.

• +1 1
Posted

E da su WFC napravili s makar 10% entuzijazma s kojim je ovo rađeno. Ali neee, mi fanovi Transformersa možemo samo manje ili veće sranje da dobijemo.

Posted

Ja gledam - lepa je serija, malo izaziva nelagodu to sto se sve desava nakon nekog virusa, ali ono dete je mnogo cakano.

Posted

I meni se svidja. Skoro pa djecija serija, samo sto ima mnogo mrtvih.

Posted

pogledala par epizoda Master of None i svidja mi se,simpa je

Posted (edited)

Halston - Cudan mi je nacin na koji je neko resio da ovekoveci zivot cuvenog dizajnera, sem u dva navrata, kad se govorilo o umetnosti, sve ostalo su gacanja po karakteru i rasprotiranje prljavog vesa. Neko je izgleda nepogresivo procenio da su prepotentni high society zuti odlomci, kokain i trpanje u bulju daleko vazniji za danasnjeg konzumenta od necijeg stvaralastva i njegovog mesta u istoriji.

Nije sve tako crno, Ewan McGregor je sjajan, ostatak glumacke ekipe takodje.

btw, Halston z14 najbolji parfem u celi svet :heart:

Edited by Lancia
  • +1 4
Posted

slažem se, osim što ne bih računala da je pojednostavljenja priče baš moralo biti, otrpila bi publika i dublju priču. mcgregor fantastičan. 

• +1 4