December 30, 20204 yr Turska serija da se prikazuje na Prvoj ne bi niko gledao, ali Netflix. Bilo je i boljih turskih serija prikazanih na televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu.
December 30, 20204 yr 1 hour ago, djeneralche said: Turska serija da se prikazuje na Prvoj ne bi niko gledao, ali Netflix. Bilo je i boljih turskih serija prikazanih na televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu. koje su to?
December 30, 20204 yr https://en.m.wikipedia.org/wiki/Öyle_Bir_Geçer_Zaman_ki https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yaprak_Dökümü_(TV_series) Googlaj Mine Tugay.
December 30, 20204 yr Ja sam veceras nekako pregrmeo 1. epizodu. Valjda ce postati bolje i dinamicnije...
December 31, 20204 yr 13 hours ago, djeneralche said: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Öyle_Bir_Geçer_Zaman_ki Turski Ranjeni orao
December 31, 20204 yr 2 hours ago, John Coltrane said: Turski Ranjeni orao 120 epizoda?! turska serija oridjidji
December 31, 20204 yr Ko hoce da ospori covekovu tvrdnju, neka prvo pogleda svih 120ep pa onda nek prica..
December 31, 20204 yr 13 minutes ago, ZSNj said: Ko hoce da ospori covekovu tvrdnju, neka prvo pogleda svih 120ep pa onda nek prica.. posteno. meni je sulejman bio dosta za vjeki vjekov
January 1, 20214 yr ne znam da li je jos neko kojim slucajem kliknuo na ovo smece. strasno je :(Strašno u smislu "loše urađeno", ili strašno u smislu teme koju obrađuje... .... Shiit has hit the fan!
January 1, 20214 yr Ladno ima Nestasne godine na Netflixu. Pustio iz ciste zajebancije i nostalgije za periodom od pre 25 godina, kad me uhvatilo posle par epizoda, nisam mogao da stanem Koliko je to bila bolja serija od svojih americkih pandana. Gluma je jezivo losa, neki amaterski nivo bukvalno, ali teme su skroz ok.
January 1, 20214 yr meni u sećanju da su prve epizode imale 1 jak dokumentaristički utisak. dal beše kamera iz ruke, il nešto...
January 1, 20214 yr On 29.12.2020. at 22:43, kud u maglu Simoviću said: može pojašnjenje koja je poenta onog andaluzijskog duška lokina čiji vhs snimak ide na kraju svake epizode(1. i 2. toliko sam pogledao)? On 30.12.2020. at 10:17, kud u maglu Simoviću said: video sam to, isti je pevač u oba spota na kraju 1. i 2. epizode al ne verujem da je ista pesma u pitanju cenim da ima neka dublja poruka sa ovim spotovima na kraju svake epizode To što se pojavljuje na kraju nije pesma po kojoj je serija nazvana. Cenim i ja da je neka dublja poruka u pitanju ali nema šanse da provalim o čemu se radi. Obratiću se višim instancamatm. Meni je kompletan izbor muzike u seriji 1 vrhunski majndfak ali cenim da su kreatori znali šta gađaju sa tim. Kasting su odradili fenomenalno, verovatno ima nečeg i u tom izboru muzike.
January 1, 20214 yr Ladno ima Nestasne godine na Netflixu. Pustio iz ciste zajebancije i nostalgije za periodom od pre 25 godina, kad me uhvatilo posle par epizoda, nisam mogao da stanem [emoji3] Koliko je to bila bolja serija od svojih americkih pandana. Gluma je jezivo losa, neki amaterski nivo bukvalno, ali teme su skroz ok. uputila djecu na gledanje sent from bubamoto