djeneralche Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Turska serija da se prikazuje na Prvoj ne bi niko gledao, ali Netflix. Bilo je i boljih turskih serija prikazanih na televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu. 1
3opge Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 1 hour ago, djeneralche said: Turska serija da se prikazuje na Prvoj ne bi niko gledao, ali Netflix. Bilo je i boljih turskih serija prikazanih na televizijama sa nacionalnom pokrivenoscu. koje su to?
djeneralche Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Öyle_Bir_Geçer_Zaman_ki https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yaprak_Dökümü_(TV_series) Googlaj Mine Tugay. 1
bags Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ja sam veceras nekako pregrmeo 1. epizodu. Valjda ce postati bolje i dinamicnije...
John Coltrane Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 13 hours ago, djeneralche said: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Öyle_Bir_Geçer_Zaman_ki Turski Ranjeni orao
Ros Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: Turski Ranjeni orao 120 epizoda?! turska serija oridjidji
ZSNj Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Ko hoce da ospori covekovu tvrdnju, neka prvo pogleda svih 120ep pa onda nek prica..
Ros Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 13 minutes ago, ZSNj said: Ko hoce da ospori covekovu tvrdnju, neka prvo pogleda svih 120ep pa onda nek prica.. posteno. meni je sulejman bio dosta za vjeki vjekov
Aleksija Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 ne znam da li je jos neko kojim slucajem kliknuo na ovo smece. strasno je :(
Frank Pembleton Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 ne znam da li je jos neko kojim slucajem kliknuo na ovo smece. strasno je :(Strašno u smislu "loše urađeno", ili strašno u smislu teme koju obrađuje... .... Shiit has hit the fan!
Amos Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Ladno ima Nestasne godine na Netflixu. Pustio iz ciste zajebancije i nostalgije za periodom od pre 25 godina, kad me uhvatilo posle par epizoda, nisam mogao da stanem Koliko je to bila bolja serija od svojih americkih pandana. Gluma je jezivo losa, neki amaterski nivo bukvalno, ali teme su skroz ok. 3
nisam ja Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 meni u sećanju da su prve epizode imale 1 jak dokumentaristički utisak. dal beše kamera iz ruke, il nešto...
Redoran Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 On 29.12.2020. at 22:43, kud u maglu Simoviću said: može pojašnjenje koja je poenta onog andaluzijskog duška lokina čiji vhs snimak ide na kraju svake epizode(1. i 2. toliko sam pogledao)? On 30.12.2020. at 10:17, kud u maglu Simoviću said: video sam to, isti je pevač u oba spota na kraju 1. i 2. epizode al ne verujem da je ista pesma u pitanju cenim da ima neka dublja poruka sa ovim spotovima na kraju svake epizode To što se pojavljuje na kraju nije pesma po kojoj je serija nazvana. Cenim i ja da je neka dublja poruka u pitanju ali nema šanse da provalim o čemu se radi. Obratiću se višim instancamatm. Meni je kompletan izbor muzike u seriji 1 vrhunski majndfak ali cenim da su kreatori znali šta gađaju sa tim. Kasting su odradili fenomenalno, verovatno ima nečeg i u tom izboru muzike.
gospa buba Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Ladno ima Nestasne godine na Netflixu. Pustio iz ciste zajebancije i nostalgije za periodom od pre 25 godina, kad me uhvatilo posle par epizoda, nisam mogao da stanem [emoji3] Koliko je to bila bolja serija od svojih americkih pandana. Gluma je jezivo losa, neki amaterski nivo bukvalno, ali teme su skroz ok. uputila djecu na gledanje sent from bubamoto
Recommended Posts