December 5, 2025Dec 5 The Abandons, novi vestern sa Džilijen Anderson i Linom Hidi, sledeće što se gleda. Valjda nije sranje.
December 5, 2025Dec 5 8 hours ago, Halvard said:The Abandons, novi vestern sa Džilijen Anderson i Linom Hidi, sledeće što se gleda. Valjda nije sranje.jeste. prva epizoda je nesto najgore sto sam skoro gledao na tv - tesko je opisati koliko je lose, bukvalno ne postoji jedna stvar, ne da je dobra, nego uopste vredna pomena u vezi ove serije napumpana hidi, karikaturalni "scenario", tupavi dijalozi, amaterska rezija, potpuno sumanuta netflix cast diversity formula (19i vek, divlji zapad- wtf?!), katastrofalna "gluma", you name it. samo za zaobici u sirokom luku...
December 5, 2025Dec 5 Jeziva vest, osećam se kao Hauard Bil u Networku.Netflix to buy Warner Bros film and streaming businesses...The major Hollywood deal means Netflix will takeover ownership of franchises including Harry Potter and Game of Thrones. Edited December 5, 2025Dec 5 by reg
December 6, 2025Dec 6 Koliko je imena mučeni Max promenio da bi se na kraju stopio u Netflix.Pod uslovom da ne dodje do većeg pada kvaliteta, ovo nije loša vest za korisnike.Ukrupnjavanje striming platformi je očekivano, previše je razlicitih servisa…
December 6, 2025Dec 6 On 5. 12. 2025. at 2:00, Halvard said:Džilijen AndersonPredivna zena. Svakom godinom dobija na putenosti, drazesnosti Gledacu pa sve da recituje Gorski Vijenac
December 6, 2025Dec 6 10 hours ago, reg said:Jeziva vest, osećam se kao Hauard Bil u Networku.Netflix to buy Warner Bros film and streaming businesses...The major Hollywood deal means Netflix will takeover ownership of franchises including Harry Potter and Game of Thrones.Za sitniš od 82 milijarde dolara. Vrv su to uštedeli od kada su zabranili deljenje naloga.
December 6, 2025Dec 6 11 hours ago, mraki said:Koliko je imena mučeni Max promenio da bi se na kraju stopio u Netflix.Pod uslovom da ne dodje do većeg pada kvaliteta, ovo nije loša vest za korisnike.Ukrupnjavanje striming platformi je očekivano, previše je razlicitih servisa…Pa dobro, ako si do sada placao 5e + 7e za oba sada ces da placas 15e za jedan. Inace meni stigao mail od netflixa gde objasnjavaju trenutnu situaciju i nameru da kupe, bio sam wtf da li ste normalni, imam samo nalog, nebitan sam, 5e na svaka 3 meseca.Hi ..., We recently announced that Netflix will acquire Warner Bros., including its film and television studios, HBO Max and HBO. This unites our leading entertainment service with Warner Bros.’ iconic stories, bringing some of the world’s most beloved franchises like Harry Potter, Friends, The Big Bang Theory, Casablanca, Game of Thrones and the DC Universe together with Stranger Things, Wednesday, Squid Game, Bridgerton and KPop Demon Hunters. What’s changing? Nothing is changing today. Both streaming services will continue to operate separately. We have more steps to complete before the deal is closed, including regulatory and shareholder approvals. You’ll hear from us when we have more to share. In the meantime, we hope you’ll continue to enjoy watching as much as you want, whenever you want - all on your current membership plan. We know you might have questions. Check out our Help Center for more information or contact us at any time. Thank you for choosing Netflix. We’re committed to bringing you more great TV shows, movies, games and live programming. The Netflix team
December 6, 2025Dec 6 Realno, ovo će da sjebe ono što svi zovemo "Holivud".Nije ni da je sad u punoj snazi, ali ovo je "poslednji ekser u kovčeg"
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, Frank Pembleton said:Realno, ovo će da sjebe ono što svi zovemo "Holivud".Nije ni da je sad u punoj snazi, ali ovo je "poslednji ekser u kovčeg"Po meni za ovih 10 godina produkcije Netflix izbacio samo jedan dobar filmThe Power of the Dogedit 2, drugi je Mank Edited December 6, 2025Dec 6 by ultra plasticni
December 6, 2025Dec 6 Jel neko gledao Absentiu? Stana Katic, FBI, masovni ubica... Prva epizoda obecava... Ima 3 sezone, serija iz 2017
December 6, 2025Dec 6 Čak i da finalizuju dil, ne vidim zašto bi WB po pitanju filmske produkcije radio bitno drugačije? Caka je u pravima i naslovima koje kasnije mogu dodati u katalog…Njima su svakako veoma isplativi bioskopski hitovi i sigurno će nastaviti u tom pravcu, nije sad da će da ubiju Holivud i bioskope, pa da prave samo kontent samo za Netflix.Ne sumnjam ni da bi pretplata poskupela, ali sigurno bi bilo povoljnije od plaćanja dva zasebna servisa.
December 6, 2025Dec 6 14 minutes ago, Milosh76 said:Jel neko gledao Absentiu? Stana Katic, FBI, masovni ubica... Prva epizoda obecava... Ima 3 sezone, serija iz 2017Gledala moja žena. Oduševljena prvom sezonom, a drugom toliko razočarana da nije ni nastavila da gleda.
December 6, 2025Dec 6 4 hours ago, Moća said:U kom smislu?U smislu da će prioriter "prebaciti" na striming. Mislim da će odjebati distribuciju i premjere u bioskopima, i prebaciti sve na striming...
December 6, 2025Dec 6 2 hours ago, mraki said:Čak i da finalizuju dil, ne vidim zašto bi WB po pitanju filmske produkcije radio bitno drugačije? Caka je u pravima i naslovima koje kasnije mogu dodati u katalog…Njima su svakako veoma isplativi bioskopski hitovi i sigurno će nastaviti u tom pravcu, nije sad da će da ubiju Holivud i bioskope, pa da prave samo kontent samo za Netflix.Ne sumnjam ni da bi pretplata poskupela, ali sigurno bi bilo povoljnije od plaćanja dva zasebna servisa.Pa neće postojati više WB, postojaće samo Netflix, a njih ne zanimaju filmovi za bioskope, zanima ih streaming. A ako nema filmova za bioskope onda nema mi bioskopa.A tek povrh svega toga ide ovo što plastični govori, Netflix filmovi su generalno sranje.Pisali smo na drugoj temi o tome.