Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

6 hours ago, Halvard said:

Počela 2. sezona Nobody Wants This. I want this! Odoh u romcom land by

Kristen Bel bih mogao da gledam u reklami za deterdžent wub

Odgledala sam prvu i vrv ću i drugu u nekom pravom momentu, simpatično je to skroz. Jednino što me nervira je baš Kristen Bel, previše je izoperisala lice i ima previše godina za tu ulogu. Oboje bi trebalo da su tu negde oko 35 , a ona ima 45, ima i on preko 40, ali bar nije prepravljao lice.

Jel to neka romantika?

Primetila sam zabrinjavajuću pojavu kod sebe da sve što ima r od romantike više ne mogu da svarim.

Jao Kristen mi je grozna, zategnutog lica do pucanja, deluje zivcano i proracunato, a ne mnogo pametno, kao da je stalno stegnutih vilica i u strahu da je neko ne zezne, a vidis da ce preci u judaizam ili sta god jer ionako nema nista u glavi.

A tek Brody snishodljivac, koji tako uziva u sebi i davanju saveta drugima i svom uvezbanom blagom tonu punom razumevanja, ljigavac jedan pasivno-agresivni.

Morgan mi je pak kraljica svemira sa onim pucenjem i prevrtanjem ocima, nabusita, ali i osetljiva, osecajna i prgava, zabavna, bezobrazna, ali u sustini dobar covek.

Sash i Esther su isto odlicni likovi.

Seriju sam hate-watch-ovala sa zadovoljstvom, zbindzovala sezonu u par dana 🙂.

Edited by Dada

1 hour ago, Sara said:

Jel to neka romantika?

Primetila sam zabrinjavajuću pojavu kod sebe da sve što ima r od romantike više ne mogu da svarim.

Jeste romantika i ne sramim se priznati happy

Super je serijica. @Arkadija je u pravu za Kristen Bel, ali jednostavno... Kristen Bel. Može da radi šta hoće što se mene tiče. Stan level Nevena i Tonka iz Survivora. Ako ne znate o čemu pričam, bolje za vas.

Odgledao sinoć "Čudovište iz Firence".

Jbte...

Toliko ga zapetljaše i smoriše bez potrebe...

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Odgledao sinoć "Čudovište iz Firence".

Jbte...

Toliko ga zapetljaše i smoriše bez potrebe...

Cekam da izadju sve epizode pa da izbindzujem. Bas me zanima posto je istinita prica a sudjenja i prica o monstrumu su me pratili tokom ove tri i po decenije mog zivota ovde. Kakvi su sve likovi bili na tim sudjenjima, tesko opisivo i na filmu.

9 minutes ago, Lo Zingaro said:

Cekam da izadju sve epizode pa da izbindzujem. Bas me zanima posto je istinita prica a sudjenja i prica o monstrumu su me pratili tokom ove tri i po decenije mog zivota ovde. Kakvi su sve likovi bili na tim sudjenjima, tesko opisivo i na filmu.

Na Netflix-u su sve epizode...

Just now, Frank Pembleton said:

Na Netflix-u su sve epizode...

Na torentima sam nasao samo prve tri. Koliko ih je ukupno?

3 minutes ago, Lo Zingaro said:

Na torentima sam nasao samo prve tri. Koliko ih je ukupno?

4 ako se dobro sećam...

Zaboravio sam da tebi ne trebaju titlovi...

Na temu WAYWARDS...

Negde sam pročitao rečenicu u skorije vreme da neko tipa ne gleda više netflix jer je postao full time wake tako nešto... Ne znam što sam to zapamtio, ali nije mi izlazila iz glave celu seriju.

Ako ova serija to nije, ne znam šta je.

Tvorac i producent serije Mae Martin - trans je policajac koji sa ženom dolazi u Tall Pines na novi policijski posao.

Njegova gluma je nenormalan cringe. Njihov odnos je totalno neubedljiv. On kao policajac je totalno neubedljiv. Sama činjenica da je sam sebe angažovao iako sa glumom nema veze sa životom mi je dovoljan dokaz da nije bila poenta u glumi već u tome šta je taj koji treba da glumi.

Glavne dve glumice najbolje drugarice veliki (Alyvia Alyn Lind) i malo manji (Sydney Topliffe) krindž. Pogotovu u prvih 2, 3 epizode, posle su malo bolje ali i dalje veliki meh.

Jedino što valja je očekivano Toni Collete čisto sa glumačke strane.

Priča je imala potencijal ali razrada je užasna, (SAM) kraj još i ne toliko

gde on ostaje zakovan sa ludakom u kući

iako u poslednjoj epizodi ima brda gluposti.

Sve u svemu, ni ne pokušavajte, nema na čemu.

Edited by Mil@n

woke je kad postoje trans ljudi (i crnci i žene)?

lik je eksplicitno napisan kao trans man, ne vidim problem sa tim. zapravo zanimljiva perspektiva koju retko vidimo. jedna od retkih svežih stvari u slaboj seriji. a to što je tvorac i pisac serije ujedno i glavni glumac je retkost kakvu nismo videli još od...baby reindeer pre par meseci, na uzorku od ono malo netflixa što odgledah u poslednje vreme

8 hours ago, Pokojni Ruxin said:

lik je eksplicitno napisan kao trans man, ne vidim problem sa tim. zapravo zanimljiva perspektiva koju retko vidimo.

Ne bih ni ja video da actually ume da glumi.

Meni je woke aspekt među najmanjim problemima u seriji, zapravo jedino je problem što Mae Martin zaista ne može da odglumi ovakvu ulogu i što je potpuno promašen duh vremena, jer je radnja smeštena u neku 2003. godinu, a svi se ponašaju kao da se dešava danas. Znamo koliko se globalni stav o transseksualnosti promenio u međuvremenu.

Daleko je problematičnije što je ubačeno BRDO patologije, a jednostavno 8 epizoda nije dovoljno da se sve to raspakuje. Doslovno je svaki odnos između likova patološki do bola, svaki lik je sjeban do maksimuma i to je u ovakvom formatu jednostavno nemoguće obraditi kako treba. Pokušali su da svakome daju jednaku pažnju, a rezultat je da se u najboljem slučaju samo zagrebalo po površini.

Jako zanimljiv koncept, ali u ovakvoj postavci je uspešna realizacija prosto nemoguća.

Što se samog kraja tiče, vidim da se ljudi masovno žale na njega, meni uopšte to nije smetalo, čak mislim da je sasvim prikladan.

nisam primetio da odskače toliko gluma u odnosu na kako je napisan lik. šta još čini seriju woke pored toga što je glavni lik trans?