Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

On 17. 11. 2025. at 12:48, Frank Pembleton said:

Nemoj da se neko zajebe pa da gleda House of dynamite.

O kako je K.Bigelou propala.

Mislim u padu je ona već duže ali...

Ah zajebah se i pogledah, baš težak krš. A imala je i budžet i dobre glumce, al baš je prsla Bigelow

Edited by Tresko

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

Остала ми још једна епизода. Бордерлајн занимљиво. Најзанимљивије ми је што сам стало нагађао ко је убица. А трејдмарк Клер је тај мученички поглед изглед, Јака сам али рањива. Мислим, почевши од Мог такозваног живота, па надаље.

1 hour ago, Tresko said:

Ah zajebah se i pogledah, baš težak krš. A imala je i budžet i dobre glumce, al baš je prsla Bigelow

Šteta za nju.

Ali ovo je baš dno.

Nije problem sa njom više je do scenariste

On 17. 11. 2025. at 5:13, pariah said:

Jebeni ntfl i moj mizerno slab karakter i snaga volje.

Odgledao, jebomebogdamejebo, i nikada više sa ntflxa ništa. Dakle na osnovu Profe Šehtera i njegove "Deviant":

Ed Gein ne vozi rolšue, čak mislim da ih nikada nije ni video osim kao ad u nekom časopisu,

Ed Gein se ne druži sa mladima na popularnim mestima a naročito tamo gde se voze, pogađate šta- rolšue u krug.

Ed Gein nema telo Apolona sve sa pločicama friško izašlim iz teretane, on je običan poljuprivrednik, farmer, da ne kažem seljak.

Ed Gein NEMA drugaricu koju dovodi kući da je upozna s majkom.

Grob nmajke jeste bio cementiran ali ne iz razloga da bi neko krao tela već je zemljište bilo peskovito. To je kasnije Herzog (a ko drugi) sa nekom svojom ekipom hteo da proveri, da ga otkopa al su odustali jer nisu normalni.

Lešina koju Gein drži na spratu nije lešina rahmetli stare majke.

Ed Gein nije bio ovoliko razgovorljiv jer je bio retardiran i hronično je izbegavao ljude.

Ima tu još brooka toga ali je ovo je na prvu loptu.

557748457_10232647951322509_6608859099681272471_n.jpg

Pljunuti.

uprkos svemu tome odlicna serija.

Edited by 3opge

Pa gde onda na lestvici staviti neuporedivo nadmoćnijeg netflixovog Dahmera? D Ajde, jebem li ga, uključiću je opet, doduše samo sam prve 2 pogledao.

29 minutes ago, pariah said:

Pa gde onda na lestvici staviti neuporedivo nadmoćnijeg netflixovog Dahmera? D Ajde, jebem li ga, uključiću je opet, doduše samo sam prve 2 pogledao.

meni se svidja rezija i super su mi reenacted reference na Mindhunter

Završio The Beast in Me. Dopada mi se što je razrešenje sasvim logično i jednostavno.

Plus se u poslednjoj epizodi Kler i bukvalno pretvara u Keri, pa je manja distrakcija.

Nije loše.

5 hours ago, Halvard said:

Završio The Beast in Me. Dopada mi se što je razrešenje sasvim logično i jednostavno.

Plus se u poslednjoj epizodi Kler i bukvalno pretvara u Keri, pa je manja distrakcija.

Nije loše.

super sto si nam preneo te detalje. sada mi se bas gleda preostalih 6 epizoda mad

D

Gledaj slobodno, lepo se razvija priča i nema mnogo praznog hoda.

Zamerka mi je što njena bivša supruga baš nikako ne doprinosi priči i taj lik je komotno mogao biti izbačen.

Nina i Najlov stric su mnogo važniji i trebalo im je dati više prostora u prvih 5-6 epizoda.

On 23. 11. 2025. at 8:11, banecare1 said:

super sto si nam preneo te detalje. sada mi se bas gleda preostalih 6 epizoda mad

Kao da su ti detalji sadržaj cele serije, pobogu!

On 23. 11. 2025. at 19:35, Halvard said:

Zamerka mi je što njena bivša supruga baš nikako ne doprinosi priči i taj lik je komotno mogao biti izbačen.

To može da kažeš za svaki lezbejski brak u američkim serijama i njihovo usvojeno crnče sleep

3 hours ago, Arkadija said:

Kao da su ti detalji sadržaj cele serije, pobogu!

Ruku na srce, shvatio sam to kao zajebanciju. D

Ako se neko oseća iskreno spoilovanim, izvinjavam se.

26 minutes ago, Halvard said:

Ruku na srce, shvatio sam to kao zajebanciju. D

Ako se neko oseća iskreno spoilovanim, izvinjavam se.

Procitao sam, spolovilanim i jos razmisljam, sto mu se izvinjava.

On 23. 11. 2025. at 2:13, Halvard said:

Nije loše.

Završio juče, oduševljen sam sa prvih 6 epizoda i scenama između Dejns i Risa. Sedma epizoda je potpuni višak i lenjo rešenje (već smo imali u prvoj epizodi "on je lud, priča se da..." ekspoziciju, kao i susret strica i nadzornice agenta), objašnjavanje motivacije i naglupljem gledaocu. U poslednjoj mi je bezveze što je izbačena Dejns iz raspleta i fokus prešao na suprugu koja nije imala previše scena do tada.