December 12, 2025Dec 12 10 hours ago, Hamlet Strašni said:Јел се овде причало о другој сезони нове (из 2017) серије са Станом Катић? Мили брате, којом брзином прича постаје мизансцен да се Стана пресвлачи. таслачи и бије наоколо. Jel to varijanta : S01 dobra, S02 sunovrat?
December 12, 2025Dec 12 2 hours ago, Halvard said:A nisam ni sumnjao da @Aleksija ume da prepozna pravi kvalitet pocetak je jedan od najupecatljivijih ikada igde. Edited December 12, 2025Dec 12 by Aleksija
December 12, 2025Dec 12 12 minutes ago, Aleksija said:pocetak je jedan od najupecatljivijih ikada igde.Koja serija, ne mogu da se vraćam sad...
December 12, 2025Dec 12 1 hour ago, Aleksija said:pocetak je jedan od najupecatljivijih ikada igde.A koja, ne mogu da nađem o čemu pričateEdit. Pardon Edited December 12, 2025Dec 12 by Svemir Zeka
December 12, 2025Dec 12 Author 16 hours ago, Svemir Zeka said:Gledam Mr Mercedes, završila sam 8/10Ja bas zavrsio drugi serijal, krenuo treci i kontam da cu napraviti pauzuDobra serija, mada malo razvucena. Svakako su se potrudili da nam docaraju sve bitnije likove i da im daju prostora
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Lezilebovich said:Ja bas zavrsio drugi serijal, krenuo treci i kontam da cu napraviti pauzuDobra serija, mada malo razvucena. Svakako su se potrudili da nam docaraju sve bitnije likove i da im daju prostoraSad sam završila poslednju prve sezone i tek sad skontala da ima i druga 😱Nisam imala pojma!
December 12, 2025Dec 12 Holi Gibni je fantastican lik i glumica je bozanstvena. Svakom sezonom je sve bolja.
December 12, 2025Dec 12 Author Imas limunadu Nobody wants this sa istom glumicom. Moze da se gleda, a i ne mora
December 12, 2025Dec 12 Slabo ja to mogu. Gledao sam vec sta je radila ali nista dovoljno interesantno na prvu da bih se odlucio. Ovde je stvarno pokidala, u trecoj sezoni posebno.
December 18, 2025Dec 18 Australijska serija The Newsreader sa fenomenalnom Anom Torv u glavnoj ulozi. Nije Netflixova originalna produkcija, hvala bogu. Gledao sam prvu sezonu, za koju imam samo preporuke. Sad jedva čekam da se bacim i na drugu.
December 21, 2025Dec 21 Znam da sam ovde ukačio da je neko preporučivao Top Boy i znam da je objašnjeno da je Netflix posle par godina preuzeo serijal i da imaju nove i stare sezone. I pored toga ja se zeznem i pustim Top Boy S01, da bih kasnije skapirao da likovi već imaju prošlost i da su te prve sezone u stvari Top Boy: Summerhouse. Pas mater...No, dobra je serija. Sabio sam ovu S01 (zapravo S03), svaku noć po epizodu pred spavanje. Dobra je, ali me ne vuče da gledam dalje. Možda se nekad predomislim.
December 21, 2025Dec 21 Priča je donekle izlizana, ali veliki plus te serije su dobro napisani likovi.
December 21, 2025Dec 21 Author I sami glumci su top i meni taj jamajcanski sleng top ... evo litl simz postala velika zvezda posle