December 7, 2025Dec 7 1 hour ago, Lezilebovich said:OK. Malo lenj epilog, ali generalno dobro. Pogotovo ako volis lice Kler Dejns jer je jedno 80% filma u krupnom planuMoj takozvani život na BK , mislim 1996. godina.. .takoooo daaaaa
December 7, 2025Dec 7 Just now, John Coltrane said:Moj takozvani život na BK , mislim 1996. godina.. .takoooo daaaaaMalo se promenila od tada
December 7, 2025Dec 7 Ali ozbiljno, dobra je u seriji, problem je što je bukvalno reprizirala lik koji je igrala u Homelandu 8 sezona. Zbog toga su neke scene naprosto smešne iako nikako nisu tako zamišljene, prosto zato što ih već video sto puta.
December 7, 2025Dec 7 Jeste, mada kvalitet baš varira od sezone do sezone.Zato i lik Keri Metison treba da ostane tamo, umesto da ga gledamo svaki put kad Kler Dejns dobije neku ulogu.
December 11, 2025Dec 11 https://screenrant.com/godless-netflix-western-underrated-show/Slažem se sa svakim napisanim slovom, Godless stvarno treba da se gleda. Mišel Dokeri je boginja.
December 11, 2025Dec 11 Јел се овде причало о другој сезони нове (из 2017) серије са Станом Катић? Мили брате, којом брзином прича постаје мизансцен да се Стана пресвлачи. таслачи и бије наоколо.
December 12, 2025Dec 12 9 hours ago, Svemir Zeka said:Gledam Mr Mercedes, završila sam 8/10Malo mi je gadan. I mommy issues Može King i bolje. Kad smo kod njega, čujem da prave seriju Keri. Živo me zanima na šta će to da liči.
December 12, 2025Dec 12 Just now, Halvard said:Malo mi je gadan. I mommy issuesKad već to spominješ, ima neke obrte s likovima koji mi nisu najlogičniji, ali sve u svemu drži me serija
December 12, 2025Dec 12 Moja hipoteza na osnovu odgledanog je da mi tu ne znamo šta je njegova fantazija a šta stvarnost.