Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

I ja sad krenuo Top boy, ortak koji je živeo u Londonu mi preporučio ) Sporije mi išle prve 2,3 epizode, ali posle vozi dosta dobro.

A pre toga spržio u dva dana MobLand (iako to nije na Netflixu) zbog Gaj Ričija i Tom Hardija, a tek posle skapiram da je Ronan Benet radio obe serije.

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

On 12/21/2025 at 10:38 PM, smooth.Op said:

Mindi brate ti ga gledao na 1.5 brzini? D

Nije, bukv sam odmah pustio nakon Milošicine preporuke, i zbindžovao ga. A i nije dugačak. Odlično sranje. Možete još bacati preporuke, pogotovo dotični. sleep

Pa zašto ne vičete da ima novi film sa Boginjom? Još ga je i režirala.

Mislim na Kejt Vinslet, naravno.

Goodbye June - fenomenalna glumačka postava i lepa i dirljiva priča, mada na momente patetična. Za mrvicu predugačko, ali po celokupnom utisku daleko od onog debakla sa Kirom Najtli. Za Netflix više nego dovoljno.

I glumi Kejt, jebote.

Edited by Halvard

Glumi Helen heart

Krenula da gledam You. Šta li su smestili u 5 sezona? 😳 Tek završavam prvu.

On 28. 12. 2025. at 2:08, Halvard said:

Pa zašto ne vičete da ima novi film sa Boginjom? Još ga je i režirala.

Mislim na Kejt Vinslet, naravno.

Goodbye June - fenomenalna glumačka postava i lepa i dirljiva priča, mada na momente patetična. Za mrvicu predugačko, ali po celokupnom utisku daleko od onog debakla sa Kirom Najtli. Za Netflix više nego dovoljno.

I glumi Kejt, jebote.

Odličan je film, za 15 minuta duži, nego što je potrebno, Svi fenomenalni.

IMDb
No image preview

The Crystal Cuckoo (TV Mini Series 2025) 6.5 | Crime, D...

45m | TV-MA

Tama i ocena sa IMDB. Bez oobzira na kolicinu nelogicnosti i slucajnosti u scenariju serija mi se svidela, mozda najvise zbog atmosfere i lokacije.

Spizdih tokom dana svih 6 epizoda, dosta solidna navlakuša

IMDb
No image preview

His & Hers (TV Mini Series 2026) 7.2 | Crime, Drama, My...

| 18

34 minutes ago, ducca said:

Spizdih tokom dana svih 6 epizoda, dosta solidna navlakuša

IMDb
No image preview

His & Hers (TV Mini Series 2026) 7.2 | Crime, Drama, My...

| 18

sta radi Punisha, jel faca?

Glumi sebe u principu lolol

• Author

E si video da pije Grand kafu 😀

Pogresan topic pardoniram

Edited by ducca

On 3. 1. 2026. at 20:59, ordi said:

Krenula da gledam You. Šta li su smestili u 5 sezona? 😳 Tek završavam prvu.

Prva mi je bila super, drugu sam batalila negde na trećoj, četvrtoj, davno beše, zaboravila sam. A sve kao hoću ponovo da pokušam.

Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.

Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom.

Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.

Land of Sin deluje kao jako pristojan scandi noir, ali kao što je dobro poznato, religiozna uverenja mi ne dozvoljavaju da gledam serije koje su zapravo flešbek nakon uvodne scene.