December 26, 2025Dec 26 I ja sad krenuo Top boy, ortak koji je živeo u Londonu mi preporučio Sporije mi išle prve 2,3 epizode, ali posle vozi dosta dobro. A pre toga spržio u dva dana MobLand (iako to nije na Netflixu) zbog Gaj Ričija i Tom Hardija, a tek posle skapiram da je Ronan Benet radio obe serije.
December 26, 2025Dec 26 On 12/21/2025 at 10:38 PM, smooth.Op said:Mindi brate ti ga gledao na 1.5 brzini? Nije, bukv sam odmah pustio nakon Milošicine preporuke, i zbindžovao ga. A i nije dugačak. Odlično sranje. Možete još bacati preporuke, pogotovo dotični.
December 28, 2025Dec 28 Pa zašto ne vičete da ima novi film sa Boginjom? Još ga je i režirala.Mislim na Kejt Vinslet, naravno.Goodbye June - fenomenalna glumačka postava i lepa i dirljiva priča, mada na momente patetična. Za mrvicu predugačko, ali po celokupnom utisku daleko od onog debakla sa Kirom Najtli. Za Netflix više nego dovoljno.I glumi Kejt, jebote. Edited December 28, 2025Dec 28 by Halvard
January 3Jan 3 On 28. 12. 2025. at 2:08, Halvard said:Pa zašto ne vičete da ima novi film sa Boginjom? Još ga je i režirala.Mislim na Kejt Vinslet, naravno.Goodbye June - fenomenalna glumačka postava i lepa i dirljiva priča, mada na momente patetična. Za mrvicu predugačko, ali po celokupnom utisku daleko od onog debakla sa Kirom Najtli. Za Netflix više nego dovoljno.I glumi Kejt, jebote.Odličan je film, za 15 minuta duži, nego što je potrebno, Svi fenomenalni.
January 8Jan 8 IMDbThe Crystal Cuckoo (TV Mini Series 2025) ⭐ 6.5 | Crime, D...45m | TV-MATama i ocena sa IMDB. Bez oobzira na kolicinu nelogicnosti i slucajnosti u scenariju serija mi se svidela, mozda najvise zbog atmosfere i lokacije.
January 9Jan 9 Spizdih tokom dana svih 6 epizoda, dosta solidna navlakušaIMDbHis & Hers (TV Mini Series 2026) ⭐ 7.2 | Crime, Drama, My...| 18
January 9Jan 9 34 minutes ago, ducca said:Spizdih tokom dana svih 6 epizoda, dosta solidna navlakušaIMDbHis & Hers (TV Mini Series 2026) ⭐ 7.2 | Crime, Drama, My...| 18sta radi Punisha, jel faca?
January 9Jan 9 On 3. 1. 2026. at 20:59, ordi said:Krenula da gledam You. Šta li su smestili u 5 sezona? 😳 Tek završavam prvu.Prva mi je bila super, drugu sam batalila negde na trećoj, četvrtoj, davno beše, zaboravila sam. A sve kao hoću ponovo da pokušam.
January 10Jan 10 Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom. Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.
January 10Jan 10 Land of Sin deluje kao jako pristojan scandi noir, ali kao što je dobro poznato, religiozna uverenja mi ne dozvoljavaju da gledam serije koje su zapravo flešbek nakon uvodne scene.