Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

1 minute ago, Halvard said:

što je potpuno promašen duh vremena, jer je radnja smeštena u neku 2003. godinu, a svi se ponašaju kao da se dešava danas

ovde generalno imaš poentu, ali radnja nije smeštena na normalno mesto već u manje-više hipi komunu/kult. svakako serija nije uradila previše sa svojim settingom, kao ni sa gomilom drugih stvari kojih se takla. što je moja glavna zamerka - nedostatak fokusa. dosta zanimljivih ideja ali bez dovoljne razrade. na kraju ispadne bućkuriš koji zaista ne mora da se gleda.

nije mi bila užasna, lako bih ja batalio gledanje da jeste. ali nije ni da preporučiš bilo kome.

Edited by Pokojni Ruxin

• Replies 3.7k
  • Views 407.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

nisam primetio da odskače toliko gluma u odnosu na kako je napisan lik. šta još čini seriju woke pored toga što je glavni lik trans?

Zar treba još nešto? Trans osoba je napravila projekat u kome je trans osoba tj ona glavna uloga. Očigledno je bilo bitno da taj policajac bude trans a ne dobar i uverljiv glumac što bi trebalo da bude prioritet? Tako su i prošli, vidim na imdb tipa 5.9.

U kontekstu toga ima dva momenta kada se prvi put vozi sa Dvejnom i ovaj kaže hey opušteno prihvatiće te svi ovde svi su open minded i drugi gde Mae u nekoj konverzaciji na pitanje zašto već nisu u braku kaže nešto tipa "pa znaš mi ne možemo da budemo u braku..." jer nije zakonom dozvoljeno.

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

nije mi bila užasna, lako bih ja batalio gledanje da jeste. ali nije ni da preporučiš bilo kome.

Na momente jeste užasna, pogotovu prvih par epizoda. Momenat zbog koga verovatno nisam batalio (mada verovatno i ne bi jer nisam i veća sranja od ovoga) je kad mali valjda Railey?

kaže na samrti kako je njegova žena "sa njima".

To je dobar dramaturški momenat i dobar clifhanger. Određena doza misterije koja je vukla na gledanje postoji ali bez kvalitetne razrade i epiloga sve je to džabe.

Nastavljaju da se iživljavaju na meni.

Nova holandska serija Amsterdam Empire, radnja zvuči zanimljivo, Famke Jansen u glavnoj ulozi na svom maternjem jeziku, what's not to like?!

E pa, nakon uvodne scene, vraćamo se mesec dana unazad.

Ne mogu.

Solidan je ovaj novi dokumentarac o Aileen Wuronos.

Daje malo insight u njenu priču koja je mnogo kompleksnija nego što bi se pomislilo.

Odvratan je momenat sa prvog suđenja na kome je prvu žrtvu optužila za silovanje što je bio razlog da ga ubije. Onaj tužilac je opako gadan lik a činjenica da je taj lik već bio optužen i robijao za sličnu stvar a da to nije spomenuto na suđenju je neverovatna, tužilac je tvrdio da je on primeran čovek a ne znam šta su radili advokati odbrane pa to nisu istražili.

A house of dynamite, 8/10, posle citam kritike i vidim da se niko ne slaze, drvlje i kamenje po svemu.

Spoiler

Jeste da 3 puta gledamo istu stvar iz razlicitog ugla, jeste malo annoying, ali opet dobro vozi, a ono za sta kazu da je najveci antiklimaks - nije bilo kaboom i nije bilo aftermath, to mi sve izgleda nepotrebno.

Znamo da je kaboom neminovan, a kad je predsednik uzeo crnu knjigu znamo i sta ide dalje. Samo da odabere medium ili well done.

Kumlinacija je kad secretary ode sa krova.

Edited by bebaguza

Devojka iz kabine 10, predvidljiv kraj ali moze da se gleda.

3 minutes ago, Lo Zingaro said:

Pa uvek je predvidljiv kraj tu fantom

7 hours ago, Lo Zingaro said:

Uf, meni ovo nije zlatna malina, nego malinjak. Bukvalno bezvrijedno.

7 hours ago, bebaguza said:

A house of dynamite, 8/10, posle citam kritike i vidim da se niko ne slaze, drvlje i kamenje po svemu.

Spoiler

Jeste da 3 puta gledamo istu stvar iz razlicitog ugla, jeste malo annoying, ali opet dobro vozi, a ono za sta kazu da je najveci antiklimaks - nije bilo kaboom i nije bilo aftermath, to mi sve izgleda nepotrebno.

Znamo da je kaboom neminovan, a kad je predsednik uzeo crnu knjigu znamo i sta ide dalje. Samo da odabere medium ili well done.

Kumlinacija je kad secretary ode sa krova.

Naravno, Bigelou

nije željela da pravi novi The Day After ili Threads nego da priča o problemu današnjice, kada binarnost kontrole crvenog dugmeta iz vremena Hladnog rata više ne važi. Postoje dodatni i potencijalno nepredvidljivi igrači sa prstom na atomskom obaraču, pa svi ti protokoli koji štite od nuklearnog holokausta vrijede manje nego ikada.

Druga stvar je realan prikaz bezvrijednosti odbrane od napada atomskim oružjem. Da li će tvoj štit da prođe jedna, pet ili deset raketa ne pravi nikakvu razliku.

To sam primetila po internetu, da publici najviše smeta što nije bilo atomske apokalipse na kraju. Ko da nismo videli već dovoljno filmova na tu temu. Uostalom, u filmu The Road, otac kaže bio je bljesak, nema pojma kakav, a vidimo posledice.

Meni je u House of dynamite , baš najbolje to što vidimo te ljudske reakcije, zbunjenost što se nešto dogodilo, rušenje samouljuljkivanja da su neranjivi. Bukvalno ko kula od karata se sve urušilo, a premisa je bila, Bože, valjda neće ništa da se dogodi.

10 hours ago, autsajder said:

Uf, meni ovo nije zlatna malina, nego malinjak. Bukvalno bezvrijedno.

Ma ok, zaboravi se nakon 5 minuta ali u more negledljivih sranja ovo sam odgledao do kraja sto je vec uspeh.

Frankenstajn meni dobar bas

Ne gleda niko The Asset? Prilično dobar triler, Skandinavci retko greše.

Gledam ja, zanimljiva je, vredi pogledati.

Apsolutna preporuka ziga

Pogledala 2/5

Podseća na Černobil (vreme dešavanja - zapravo 1993., rano postkomunističko vreme), ali deluje autentičnije, govori se na poljskom i nemačkom. Atmosfera, seting, sve savršeno urađeno.

IMDb
No image preview

Heweliusz (TV Mini Series 2025) 7.8 | Drama, History

1h | TV-MA

Edited by Svemir Zeka