Lezilebovich Posted January 12 Author Share Posted January 12 (edited) 1 hour ago, bags said: Meni nekako deluje previse naivno i ocigledno. Nije mi samo jasno kako je serija postala hit. Bas svi pricaju o njoj. Mislim da serija postane hit kad je netflix metne na vrh svojih preporuka i onda prvo vidis to i ne skroluje ti se dalje Edited January 12 by Lezilebovich 1 Link to comment
Patty Lee Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 1 hour ago, bags said: Svi u mom okruzenju gledaju Fool me once i sinoc popustim zeni i posle prve zavrsene epizod emoja ocena je 3/10 a njena 7/10. Trailer je bzvz. Nekako british a amerikanizovano. Mada premisa je zanimljiva, šta znam. edit: Omg, pa to je po knjizi Harlana Kobena. Dakle, ne. Edited January 12 by Patty Lee 1 Link to comment
3opge Posted January 12 Share Posted January 12 5 minutes ago, Patty Lee said: Trailer je bzvz. Nekako british a amerikanizovano. Mada premisa je zanimljiva, šta znam. edit: Omg, pa to je po knjizi Harlana Kobena. Dakle, ne. 50% serija na Netflixu je po njegovim knjigama, taj mora da je bogatiji od Taylor Swift 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 14 Share Posted January 14 zvršio berlin fina stripovska zabava, rekao bih da će biti i nastavka Link to comment
Frank Pembleton Posted January 14 Share Posted January 14 On 12. 1. 2024. at 12:31, bags said: Meni nekako deluje previse naivno i ocigledno. Nije mi samo jasno kako je serija postala hit. Bas svi pricaju o njoj. Ima dosta serija iz zadnjih 6 meseci koje su puno bolje ali niko nikad nije spomenuo. Mozda je jedna od najboljih na netflixu a najvise ljudi i dalje tu ima pretplatu. Ja cu morati odgledati zbog zene... Ovo je za žene.... Jbte pilot helikoptera uvek ful našminkana, nijedna dlaka da viri uvek ful stilizovana... 1 Link to comment
bags Posted January 14 Share Posted January 14 Nadajmo se da Vini nece videti ni trejler... 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted January 15 Share Posted January 15 Počela sam da gledam Boy Swallows Universe, i zasad mi se dojmi svetlosnim godinama bolje od Ašera. Link to comment
bags Posted January 15 Share Posted January 15 2 hours ago, Svemir Zeka said: Boy Swallows Universe, Uh mislio sam da Bryan Brown odavno nije medju zivima. Koliko puta sam gledao samo one njegove filmove sa specijalnim efektima. Link to comment
Svemir Zeka Posted January 15 Share Posted January 15 1 minute ago, bags said: Uh mislio sam da Bryan Brown odavno nije medju zivima. Koliko puta sam gledao samo one njegove filmove sa specijalnim efektima. Aha, skapirala sam Odlično mi deluje serija. Ovo ću odjednom da pogledam. Link to comment
Ros Posted January 20 Share Posted January 20 to je gospodja koja je escobaru otvorila vrata majamija? Link to comment
Lucia Posted January 27 Share Posted January 27 100% preporuka - po nekoliko nivoa - ostavlja trag nadam se, da se svi zapitamo kad... Link to comment
Recommended Posts