Filozof manijak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Još kad bi malji deca sedelo mirno 10 min 3 1
mustang Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 (edited) U pravu ste za sexEd poslednja sezona. Pretvorise ga u americku seriju samo sa fensi akcentom. Kompletnu politiku odavde su prebacili tu. Plus popizdim kad ostave cliffhanger za sledeću, to mi je so cheep Edited September 28, 2021 by mustang 1
precog Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 8 hours ago, fusion_ said: I ja sam na granici da otkažem. Baš retko šta pogledam. Pogotovo otkad sam uzeo Hulu (mada treba VPN)... Hulu je zakon. znas li ili neko drugi da li su us hulu i diznijev star 1/1 ili je na staru siromasnija ponuda?
fusion_ Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 znas li ili neko drugi da li su us hulu i diznijev star 1/1 ili je na staru siromasnija ponuda?Star je dosta siromašniji. Ima određene Hulu naslove ali nije to ni pola Hulu ponude u Americi. 1
Caligula Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Posto sam u poslu preko glave i imam dedjaln zbindzovao sam Extracurricular i uopste nije losho
Mil@n Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Toliko o netflixu i njegovom sadržaju ako je ovo najgledanije (ok, ne znači nužno i najbolje) Lupin - suvi prosek Witcher - ništa specijalno Stranger Things - prehajpovano do zla boga Money Heist - jednostavno loše... Tiger King je ludilo, a i Queen Gambit je odličan, to jest'.
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Nisam odgledao ni sekund nijedne od najpopularnijih serija i filmova..
Mr.Mxyzptlk Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 ja uzeo da nastavim money heist iz dosade, negde od trece sezone, kad ono Neymar glumi hodocasnika... lebe mekani...
Spooky Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 On 10.9.2021. at 8:35, variola said: vrlo je prosto. pošto sunce ubija, oni su živi jer su se zatekli u mraku (noći), ako lete ka istoku tamo će uskoro svanuti - znači smrt. solucija je let ka zapadu gde je još mrak. sad, što je rekao Caligula, zemlja rotira većom brzinom od one kojom lete avioni i svitanje će ih sustći svakako. prednost je ako si tu trku započeo rano uveče ali svakako ne možeš pobeći. npr. ako u 22h poletiš iz bg za ny, letiš stalno po mraku 10 sati, tamo stižeš u 2h po lokalnom vremenu, ali ako nastaviš dalje let ka zapadnoj obali usa već bi te tu negde stigao izlazak sunca. Moguce je, cak i u seriji pomenu formulu, brzina mora da ti bude veca od brzine zemlje na ekvatoru (1600 km) puta kosinus geografske sirine, tako da je severnije sve lakse i lakse, a oni lete izmedju severne evrope i kanade, tako da je to OK. Direktan let iz Londona do Vancuvera stize u slicno vreme kad polece. Da ima direktni let iz Stolkolma ili Helsinkija, stigao bi u lokalnom vremenu par sati pre nego je poletio. Ove ostale prigovore - pa naravno da su na aerodromima koji rade 24h vozila sa kljucevima u njima, ili eventualno sa stalkom sa svim kljucevima u centralnoj kancelariji koja nije zakljucana jer ljudi stalno ulaze/izlaze. 1
Rowanoke Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 On 24.9.2021. at 21:48, Mil@n said: tinejdž seriju Sex education je tinejdzerska serija?
John Coltrane Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Nisam odgledao ni sekund nijedne od najpopularnijih serija i filmova.. +1 Jedino Money Heist
kipo Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Ja u subotu prvi put zbindzovao seriju, squid game, samo da vidim da li joj je kupio piletinu naposletku 2
variola Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 2 hours ago, Spooky said: Moguce je, cak i u seriji pomenu formulu, brzina mora da ti bude veca od brzine zemlje na ekvatoru (1600 km) puta kosinus geografske sirine, tako da je severnije sve lakse i lakse, a oni lete izmedju severne evrope i kanade, tako da je to OK. Direktan let iz Londona do Vancuvera stize u slicno vreme kad polece. Da ima direktni let iz Stolkolma ili Helsinkija, stigao bi u lokalnom vremenu par sati pre nego je poletio. Ove ostale prigovore - pa naravno da su na aerodromima koji rade 24h vozila sa kljucevima u njima, ili eventualno sa stalkom sa svim kljucevima u centralnoj kancelariji koja nije zakljucana jer ljudi stalno ulaze/izlaze. Zavisi i koje je doba godine, kasno proleće i leto noć je na severu kratka Caligula je prvi osporio mogućnost a Rowanoke je bila u nedoumici na koju stranu uopšte treba da lete. Ja sam na brzinu pogledao trajanja nekoliko komercijalnih letova te uzeo u obzir vremenske zone i svitanje. U svakom slučaju je prilično knap a oni su (koliko se sećam) imali i nekih dužih zadržavanja od točenja goriva.
goofs Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Nemam pojma o cemu pricate, ali polarne noci traju i po nekoliko meseci, tako da u zavisnosti od doba godine i hemisfere koju odaberes mozes da se sakrijes od sunca sasvim lepo, dok ne dodje novo godisnje doba, onda si najebo. 1
Recommended Posts