Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Još kad bi malji deca sedelo mirno 10 min :D

• +1 3
  • Haha 1
Posted (edited)

U pravu ste za sexEd poslednja sezona. Pretvorise ga u americku seriju samo sa fensi akcentom. Kompletnu politiku odavde su prebacili tu. 

Plus popizdim kad ostave cliffhanger za sledeću, to mi je so cheep

Edited by mustang
  • +1 1
Posted
8 hours ago, fusion_ said:

I ja sam na granici da otkažem. Baš retko šta pogledam. Pogotovo otkad sam uzeo Hulu (mada treba VPN)... Hulu je zakon.

znas li ili neko drugi da li su us hulu i diznijev star 1/1 ili je na staru siromasnija ponuda?

Posted
znas li ili neko drugi da li su us hulu i diznijev star 1/1 ili je na staru siromasnija ponuda?
Star je dosta siromašniji. Ima određene Hulu naslove ali nije to ni pola Hulu ponude u Americi.
  • Hvala 1
Posted

Posto sam u poslu preko glave i imam dedjaln zbindzovao sam Extracurricular i uopste nije losho

Posted

Toliko o netflixu i njegovom sadržaju ako je ovo najgledanije (ok, ne znači nužno i najbolje)

Lupin - suvi prosek

Witcher - ništa specijalno

Stranger Things - prehajpovano do zla boga
Money Heist - jednostavno loše...

Tiger King je ludilo, a i Queen Gambit je odličan, to jest'.

Posted

Nisam odgledao ni sekund nijedne od najpopularnijih serija i filmova..

Posted

ja uzeo da nastavim money heist iz dosade, negde od trece sezone, kad ono Neymar glumi hodocasnika... lebe mekani... 

Posted
On 10.9.2021. at 8:35, variola said:

vrlo je prosto. pošto sunce ubija, oni su živi jer su se zatekli u mraku (noći), ako lete ka istoku tamo će uskoro svanuti - znači smrt. solucija je let ka zapadu gde je još mrak. sad, što je rekao Caligula, zemlja rotira većom brzinom od one kojom lete avioni i svitanje će ih sustći svakako. prednost je ako si tu trku započeo rano uveče ali svakako ne možeš pobeći. npr. ako u 22h poletiš iz bg za ny, letiš stalno po mraku 10 sati, tamo stižeš u 2h po lokalnom vremenu, ali ako nastaviš dalje let ka zapadnoj obali usa već bi te tu negde stigao izlazak sunca.

Moguce je, cak i u seriji pomenu formulu, brzina mora da ti bude veca od brzine zemlje na ekvatoru (1600 km) puta kosinus geografske sirine, tako da je severnije sve lakse i lakse, a oni lete izmedju severne evrope i kanade, tako da je to OK.

Direktan let iz Londona do Vancuvera stize u slicno vreme kad polece. Da ima direktni let iz Stolkolma ili Helsinkija, stigao bi u lokalnom vremenu par sati pre nego je poletio.

Ove ostale prigovore - pa naravno da su na aerodromima koji rade 24h vozila sa kljucevima u njima, ili eventualno sa stalkom sa svim kljucevima u centralnoj kancelariji koja nije zakljucana jer ljudi stalno ulaze/izlaze.

• Hvala 1
Posted
On 24.9.2021. at 21:48, Mil@n said:

tinejdž seriju

Sex education je tinejdzerska serija?

Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Nisam odgledao ni sekund nijedne od najpopularnijih serija i filmova..

+1

Jedino Money Heist

Posted

Ja u subotu prvi put zbindzovao seriju, squid game, samo da vidim da li joj je kupio piletinu naposletku :fantom:

• Haha 2
Posted
2 hours ago, Spooky said:

Moguce je, cak i u seriji pomenu formulu, brzina mora da ti bude veca od brzine zemlje na ekvatoru (1600 km) puta kosinus geografske sirine, tako da je severnije sve lakse i lakse, a oni lete izmedju severne evrope i kanade, tako da je to OK.

Direktan let iz Londona do Vancuvera stize u slicno vreme kad polece. Da ima direktni let iz Stolkolma ili Helsinkija, stigao bi u lokalnom vremenu par sati pre nego je poletio.

Ove ostale prigovore - pa naravno da su na aerodromima koji rade 24h vozila sa kljucevima u njima, ili eventualno sa stalkom sa svim kljucevima u centralnoj kancelariji koja nije zakljucana jer ljudi stalno ulaze/izlaze.

Zavisi i koje je doba godine, kasno proleće i leto noć je na severu kratka :)

Caligula je prvi osporio mogućnost a Rowanoke je bila u nedoumici na koju stranu uopšte treba da lete. Ja sam na brzinu pogledao trajanja nekoliko komercijalnih letova te uzeo u obzir vremenske zone i svitanje. U svakom slučaju je prilično knap a oni su (koliko se sećam) imali i nekih dužih zadržavanja od točenja goriva. 

Posted

Nemam pojma o cemu pricate, ali polarne noci traju i po nekoliko meseci, tako da u zavisnosti od doba godine i hemisfere koju odaberes mozes da se sakrijes od sunca sasvim lepo, dok ne dodje novo godisnje doba, onda si najebo.

• +1 1