Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

Odlican je Punisha u His and Hers, tece serija fino, bez praznog hoda

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

16 hours ago, Svemir Zeka said:

Prva mi je bila super, drugu sam batalila negde na trećoj, četvrtoj, davno beše, zaboravila sam. A sve kao hoću ponovo da pokušam.

Navukla sam se, Zeko. 🥹 Evo me u trećoj sezoni. Bogme zapetljano.

Gledaću ja to ponovo, sto odsto

21 hours ago, Halvard said:

Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.

Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom.

Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.

Sve se slazem, za moj ukus su malo preterali na kraju.

Detektivka mi je bila najomiljeniji lik

23 hours ago, Halvard said:

Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.

Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom.

Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.

Nekako kad pogledaš dve njegove serije, kao da si ih video sve.

Pokušao sam i ovo, ali skroz je na isti kalup. Jeftino deluje i misterija i produkcija…

Edited by mraki

• Author
On 10. 1. 2026. at 2:02, Halvard said:

Land of Sin deluje kao jako pristojan scandi noir, ali kao što je dobro poznato, religiozna uverenja mi ne dozvoljavaju da gledam serije koje su zapravo flešbek nakon uvodne scene.

A onda jos ims i flesbekova u flesbeku ...

Just now, Svemir Zeka said:

Dajte mi neku preporuku, komedije i drame stop.

...

The Hunting Wives, sestro.

Nije komedija samo po sebi, ali malo šta je tako zabavno. Što rekoše u Guardianu, potpuno s pravom - the best trash ever.

Počela sam jedno 3-4 serije, stignem do pola prve epizode, ne mogu dalje isuse onda ok, da krenem ovako, šta vi kažete

Zgutao his & hers, pitko poprilično, maaaaalo nategnuto na kraju ali sve u svemu dobro, vuče na bindž.

Zaboravio sam koliko gotivim Marin Ireland, ima odličnu epizodu.

Agatha Christie's Seven Dials

Bobe dragi, koji krš. Nisam čitao knjigu ali...

Ima par jako loših uglova kamere koji su nas toliko izbacili iz priče u prvoj da je zavrednilo da spomenem. I u toku serijie ima par baš baš šugavih scena/cgi-ja ili okruženja.

Ima par poznatijih glumaca, i nisu preterano loši, mlađi su so so.

Recimo da su negativci najneuverljiviji, i samim tim provališ odmah ko će biti šta, i bude tako. Glavni bukvano od prve scene ko na čelu da ima istetovirano - taj sam. Jedna glumica preglumljuje masivno.

Priča nekako skrpljena, nikakva, niđe veze, tj. ima milijardu pitanja koja nisu odgovorena. Da ne dubim i tulim, trebalo bi mi pola strane samo da nabrojim baš teške gluposti u osnovi.

Glavni misdirekšn je toliko bedasat da dete od tri godine može sa pola mozga da ga provali..

Jedan jedini uspešan tvistić na kraju, ali priča, dugačka dugačka priča oko svega i svačega i podsećanja koja ničemu ne služe, smor.

Mi smo utrošili tri sata da vi ne morate, preskočiti obavezno..

9 hours ago, Vapad said:

Agatha Christie's Seven Dials

Bobe dragi, koji krš. Nisam čitao knjigu ali...

Ima par jako loših uglova kamere koji su nas toliko izbacili iz priče u prvoj da je zavrednilo da spomenem. I u toku serijie ima par baš baš šugavih scena/cgi-ja ili okruženja.

Ima par poznatijih glumaca, i nisu preterano loši, mlađi su so so.

Recimo da su negativci najneuverljiviji, i samim tim provališ odmah ko će biti šta, i bude tako. Glavni bukvano od prve scene ko na čelu da ima istetovirano - taj sam. Jedna glumica preglumljuje masivno.

Priča nekako skrpljena, nikakva, niđe veze, tj. ima milijardu pitanja koja nisu odgovorena. Da ne dubim i tulim, trebalo bi mi pola strane samo da nabrojim baš teške gluposti u osnovi.

Glavni misdirekšn je toliko bedasat da dete od tri godine može sa pola mozga da ga provali..

Jedan jedini uspešan tvistić na kraju, ali priča, dugačka dugačka priča oko svega i svačega i podsećanja koja ničemu ne služe, smor.

Mi smo utrošili tri sata da vi ne morate, preskočiti obavezno..

E hvala zamalo da počnem da gledam juče...

Umesto toga His&hers nije toliko loše mada...

Solidan tvist na kraju

32 minutes ago, Frank Pembleton said:

E hvala zamalo da počnem da gledam juče...

Umesto toga His&hers nije toliko loše mada...

Solidan tvist na kraju

Kao dodatak. Pogledao sam o čemu se radi u knjizi (koja nije bila dobro prihvaćena kada je izdata), i promenili su stvari, i taj tvist na kraju nije iz knjige... Tako da ne znam zašto se uopšte zove Agata Kristi....u stvari znam, producent je praunuk fpalm

I još malo... rade epohu (jezik je još i dobar) i onda izaberu da neke scene rade sa security cam uglom a ima jedna... pa... ne mogu objasniti toliko dobro koliko pokazati

image.png

What the f is this!!?

The Rip

Ovo se pojavilo danas, dobra ekipa, moglo bi biti solidno.

their phones can at least understand what’s happening on screen. Watching while scrolling has become the norm — and content is adjusted to fit that habit.

As a result, the structure of films has broken down: everything important and “cool” now has to be crammed into the opening minutes. Otherwise, that’s it — people just won’t finish the movie. No focus, no patience, attention spans measured in seconds.

The third problem is visuals. Damon says directors no longer see the point in obsessing over cinematography, because most people watch movies on phones, tablets, and laptops. Cinema made for the big screen is turning into content for small screens — and of matching quality.

https://x.com/nexta_tv/status/2012595777831678142

Duži snimak:

https://x.com/screenspot/status/2012667364286869563