January 10Jan 10 16 hours ago, Svemir Zeka said:Prva mi je bila super, drugu sam batalila negde na trećoj, četvrtoj, davno beše, zaboravila sam. A sve kao hoću ponovo da pokušam.Navukla sam se, Zeko. 🥹 Evo me u trećoj sezoni. Bogme zapetljano.
January 10Jan 10 21 hours ago, Halvard said:Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom.Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.Sve se slazem, za moj ukus su malo preterali na kraju.Detektivka mi je bila najomiljeniji lik
January 11Jan 11 23 hours ago, Halvard said:Run Away - tipičan Harlan Koben, jedna misterija za drugom, milion ćorsokaka usput i kockice koje se na kraju magično slažu. Ako niste ljubitelj inače, slobodno propustite.Tonalno je vrlo neujednačeno, na momente je gotovo lagana komedija (najviše zahvaljujući odličnom liku privatne detektivke), na momente apsurdno trešasto (čak bi bilo dobro da su to više embrejsovali), pa sve začinjeno vrlo mračnim i uznemirujućim završetkom.Sve u svemu, neloš bindž za ljubitelje žanra, samo bi bilo bolje da su neke stvari drugačije odrađene.Nekako kad pogledaš dve njegove serije, kao da si ih video sve.Pokušao sam i ovo, ali skroz je na isti kalup. Jeftino deluje i misterija i produkcija… Edited January 11Jan 11 by mraki
January 11Jan 11 Author On 10. 1. 2026. at 2:02, Halvard said:Land of Sin deluje kao jako pristojan scandi noir, ali kao što je dobro poznato, religiozna uverenja mi ne dozvoljavaju da gledam serije koje su zapravo flešbek nakon uvodne scene.A onda jos ims i flesbekova u flesbeku ...
January 12Jan 12 The Hunting Wives, sestro.Nije komedija samo po sebi, ali malo šta je tako zabavno. Što rekoše u Guardianu, potpuno s pravom - the best trash ever.
January 12Jan 12 Počela sam jedno 3-4 serije, stignem do pola prve epizode, ne mogu dalje onda ok, da krenem ovako, šta vi kažete
January 15Jan 15 Zgutao his & hers, pitko poprilično, maaaaalo nategnuto na kraju ali sve u svemu dobro, vuče na bindž.Zaboravio sam koliko gotivim Marin Ireland, ima odličnu epizodu.
January 15Jan 15 Agatha Christie's Seven DialsBobe dragi, koji krš. Nisam čitao knjigu ali... Ima par jako loših uglova kamere koji su nas toliko izbacili iz priče u prvoj da je zavrednilo da spomenem. I u toku serijie ima par baš baš šugavih scena/cgi-ja ili okruženja.Ima par poznatijih glumaca, i nisu preterano loši, mlađi su so so. Recimo da su negativci najneuverljiviji, i samim tim provališ odmah ko će biti šta, i bude tako. Glavni bukvano od prve scene ko na čelu da ima istetovirano - taj sam. Jedna glumica preglumljuje masivno. Priča nekako skrpljena, nikakva, niđe veze, tj. ima milijardu pitanja koja nisu odgovorena. Da ne dubim i tulim, trebalo bi mi pola strane samo da nabrojim baš teške gluposti u osnovi.Glavni misdirekšn je toliko bedasat da dete od tri godine može sa pola mozga da ga provali..Jedan jedini uspešan tvistić na kraju, ali priča, dugačka dugačka priča oko svega i svačega i podsećanja koja ničemu ne služe, smor.Mi smo utrošili tri sata da vi ne morate, preskočiti obavezno..
January 16Jan 16 9 hours ago, Vapad said:Agatha Christie's Seven DialsBobe dragi, koji krš. Nisam čitao knjigu ali...Ima par jako loših uglova kamere koji su nas toliko izbacili iz priče u prvoj da je zavrednilo da spomenem. I u toku serijie ima par baš baš šugavih scena/cgi-ja ili okruženja.Ima par poznatijih glumaca, i nisu preterano loši, mlađi su so so.Recimo da su negativci najneuverljiviji, i samim tim provališ odmah ko će biti šta, i bude tako. Glavni bukvano od prve scene ko na čelu da ima istetovirano - taj sam. Jedna glumica preglumljuje masivno.Priča nekako skrpljena, nikakva, niđe veze, tj. ima milijardu pitanja koja nisu odgovorena. Da ne dubim i tulim, trebalo bi mi pola strane samo da nabrojim baš teške gluposti u osnovi.Glavni misdirekšn je toliko bedasat da dete od tri godine može sa pola mozga da ga provali..Jedan jedini uspešan tvistić na kraju, ali priča, dugačka dugačka priča oko svega i svačega i podsećanja koja ničemu ne služe, smor.Mi smo utrošili tri sata da vi ne morate, preskočiti obavezno..E hvala zamalo da počnem da gledam juče...Umesto toga His&hers nije toliko loše mada...Solidan tvist na kraju
January 16Jan 16 32 minutes ago, Frank Pembleton said:E hvala zamalo da počnem da gledam juče...Umesto toga His&hers nije toliko loše mada...Solidan tvist na krajuKao dodatak. Pogledao sam o čemu se radi u knjizi (koja nije bila dobro prihvaćena kada je izdata), i promenili su stvari, i taj tvist na kraju nije iz knjige... Tako da ne znam zašto se uopšte zove Agata Kristi....u stvari znam, producent je praunuk I još malo... rade epohu (jezik je još i dobar) i onda izaberu da neke scene rade sa security cam uglom a ima jedna... pa... ne mogu objasniti toliko dobro koliko pokazatiWhat the f is this!!?
January 18Jan 18 their phones can at least understand what’s happening on screen. Watching while scrolling has become the norm — and content is adjusted to fit that habit.As a result, the structure of films has broken down: everything important and “cool” now has to be crammed into the opening minutes. Otherwise, that’s it — people just won’t finish the movie. No focus, no patience, attention spans measured in seconds.The third problem is visuals. Damon says directors no longer see the point in obsessing over cinematography, because most people watch movies on phones, tablets, and laptops. Cinema made for the big screen is turning into content for small screens — and of matching quality.https://x.com/nexta_tv/status/2012595777831678142Duži snimak:https://x.com/screenspot/status/2012667364286869563