Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

Slazem se za Affleckom 100%. Uvek se previse drami kako ce promene unistiti sve, kao da mozes da zamrznes stanje u drustvu. Jednostavno se prilagodjavas novoj situaciji. Ne znam koje su brojke koliko ljudi zaista gleda filmove na telefonu ili tabletu, to je besmisleno kada imas veliki TV u kuci (a danas svi imaju). Ajd laptop moze da prodje za serije, pogotovo sitkome..

Edited by Jimmy Kowalski

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

...

Edited by vememah

59 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Slazem se za Affleckom 100%. Uvek se previse drami kako ce promene unistiti sve, kao da mozes da zamrznes stanje u drustvu. Jednostavno se prilagodjavas novoj situaciji. Ne znam koje su brojke koliko ljudi zaista gleda filmove na telefonu ili tabletu, to je besmisleno kada imas veliki TV u kuci (a danas svi imaju). Ajd laptop moze da prodje za serije, pogotovo sitkome..

Koliko sam razumeo, nije bitno na čemu se gleda, nego što ljudi drndaju telefon i skrolaju tiktok dok gledaju film, pa zato nisu u stanju da isprate komplikovan sadržaj.

Ovo drugo u tome da se najgrandioznije scene guraju u prvih 10 minuta ili prvu epizodu serije je vidno upadljivo već godinama, i ne radi samo Netflix to.

To za koriscenje telefona dok se gleda je jedna prica. Mnogo pre pojave mobilnih se krenulo sa "uproscavanjem" sadrzaja, odnosno prilagodjavanjem ciljnoj grupi. Odavno se studijski filmovi rade po formulama, jer naravno vlasnike zanima samo profit.

Ali su pomenuli i gledanje filmova na fonu, Damon bas zajebava reditelje oko toga.

Seven Dials kao tipican primer onoga o cemu Aflek i Dejmon pricaju, nejasna je samo ciljna grupa. Prva epizoda je nestvarno losa, nista nije kako treba, bukvalno da se covek zapita da li ga neko zajebava ili su ciljna grupa - teletabisi. Druge dve nesto bolje, no sveukupno jaako ne neubedljivo, vec prosto lose.

• Author

Izdrzao sam do pola druge i ne vredi ... deluje kao serija za decu,

On 22. 12. 2025. at 20:08, glibav said:

Ovo izgleda nije dostupno u Srbiji na Netflixu

Samo da javim da včrs od 22:30h na CineStar Premiere 2 ide preporučivani Relay, pa je prilika da se pogleda u narednih 7 dana (na našem Netflixu ga još nema).

1 hour ago, ducca said:

Samo da javim da včrs od 22:30h na CineStar Premiere 2 ide preporučivani Relay, pa je prilika da se pogleda u narednih 7 dana (na našem Netflixu ga još nema).

Opak film

Sada sam ga video. Nije mi se svideo. Uoičajeni problemi novih britasnkih ložana. Polako im klize iz ruku svi konci ozbiljnijeg oblikovanja, počnu da se gube u neverovatnim uplivima u radnju i voze dalje na paru jeftinih emocija dok poentiraju naslovom poput Gardijanovih...

Inače, u podžanru: arapin, devojka, veliki grad, francuski Joueurs (2018) superiorniji je u svakom pogledu...

On 22. 12. 2025. at 21:09, 3opge said:

RELAY

opaka filmcina.

uzivancija thumbup

Aflek i Daaamon su privilegovane pi*kice koje i imaju razloga da kukaju... nek uče neki drugi zanat... (smradovi)

7h3cgq.webp

4 minutes ago, banecare1 said:

uzivancija thumbup

E, da - gledao sam trejler onomad, deluje baš interesantno + Riz je više nego ok glumac.

On 15.1.2026. at 22:33, Vapad said:

Agatha Christie's Seven Dials

Bobe dragi, koji krš. Nisam čitao knjigu ali...

Odgledala prvu epizodu i no 1 utisak mi je da je nestvarno dosadno i otegnuto. Lepo izgleda scenografija, ja volim da gledam english vrtove, šume, kućerine, još ako je ovaj interbellum period, predivno. Ali sve ostalo je meh.

Još jedno neprijatno iznenađenje - nisam znala da Martin Freeman ovde igra, on mi je baš jeziv lik, u rangu sa Jeremy Rennerom.

Pustila sam i prvu epizodu nečega što se zove Run Away, neka milionita adaptacija Harlan Kobenovih piskaranja ... ovo su radili lobotomizirani ljudi za lobotomizirane ljude, pakao jedan, Hallmark i Lifetime uradci sa neslućenih visina gledaju na ovo đubre.

E, kad sam pomenula Jeremy Rennera - gledala sam i Wake Up Dead Man, ovo uopšte nije loše.

Sa izuzetkom jezivog Rennera i šlogirane Mile Kunis, kasting je ugl super, ali Endrju Skot I Keri Vašington su nekako neiskorišćeni, baš su malene uloge.

Bolje od Glass Oniona (što, ok, i nije teško) ali ipak lošije od Knives Out (jer tamo je kasting bio savršen a ovde imaju jezivog Rennera i šlogiranu Kunis...).

On 18. 1. 2026. at 18:06, Nebojsa said:

Seven Dials kao tipican primer onoga o cemu Aflek i Dejmon pricaju, nejasna je samo ciljna grupa.

E pa fino oni pričaju o poglupljivanju scenarija, ali onda naprave ovo

The_Rip_poster.jpg

Negledljivo - od prve scene kreće dramatična muzika - i kad se puca i kad pričaju u kancelariji orkestar udara na max. Dijalozi kao da su isprani varikinom, sve je izvještačeno, svejedno je koji lik priča, sve rečenice su u funkciji usmjeravanja gledaoca i u 15 min koliko sam izdržao bila su 2-3 ponavljanja osnovnih premisa zapleta. puke

7 hours ago, autsajder said:

E pa fino oni pričaju o poglupljivanju scenarija, ali onda naprave ovo

The_Rip_poster.jpg

Negledljivo - od prve scene kreće dramatična muzika - i kad se puca i kad pričaju u kancelariji orkestar udara na max. Dijalozi kao da su isprani varikinom, sve je izvještačeno, svejedno je koji lik priča, sve rečenice su u funkciji usmjeravanja gledaoca i u 15 min koliko sam izdržao bila su 2-3 ponavljanja osnovnih premisa zapleta. puke

Mislim da su baš u priči oko tog filma i pričali da netflix zahteva da tako bude napisan i da je ovaj tu pukao na netflix. Ali ja sam neki meme uhvatio, pa možda i grešim D

Pa ne, pričaju baš o tom filmu.